Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, cred ca v-ar fi fost mai usor cu drumul daca ati fi plecat noaptea, asa cum am facut si noi. Imi pare rau ca ati pierdut feribotul seara dar e bine ca v-ati descurcat ok. La intoarcere cum ati procedat, cat a durat drumul? Poate mai scrii si alte detalii despre vacanta. Succes cu decalotatul, sigur se rezolva repede daca-l duci pe Codrin la doctor.
De noi mai zic nimic...deocamdata.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si inca ceva, eu nu cred ca e nici mizerie, cu atat mai putin puroi, cred ca e doar smegma. Aceasta este un lubrifiant natural, cu proprietati antibacteriene si antivirale, ea are un dublu rol de a hidrata glandul si a-l apara impotriva infectiilor. Totusi la Tudor nu se vede asa cum spui, asta poate si pt. ca noi n-am umblat niciodata acolo, il spalam pur si simplu cu apa si sapun de cand s-a nascut fara a trage sau forta nimic, exact cum il spalam pe maini.
La el nu se vede nimic diferit, totul arata normal, asa ca e posibil ca la Codrin sa se fi strans prea multa smegma acolo si sa obtureze ceva, sau habar n-am. De-aia cu siguranta e bine sa-l vada un medic. Face pipi in jet normal? Ca si asta e un semn de neregula.
Iti trimit daca vrei pe mess un articol, care e cam mare ca sa-l postez aici si probabil nici nu intereseaza fiindca multe dintre noi au fete, iar altele deja au scapat de aceste opertiuni.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

e 2-1.

Irina si cu mine nu avem, V are. bine ca irina e ok! Va multumesc de gand ma duc sa-mi anunt barbatul .

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, exact cum spui tu a fost la Andrei si cu toate ca pediatra mi-a spus ca nu e nevoie sa-l decaloteze eu am rugat-o sa o faca deoarece smegma se stransese de ceva timp si aveam impresia ca miroase si mi-era tare frica sa nu se infecteze, insa eu n-am putut sa curat deloc-deloc, nu iesea nimic.

Anda, imi pare tare rau ca sotul tau n-a scapat, dar ma bucur ca macar tu si Irina sunteti bine. Acum il bagati pe tati in carantina?

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Buna fetelor.

Anda, ma bucur ca nu aveti hepatita.

Amaya, ce m-as bucura si eu sa nu iau in greutate. Nu stiu cat de bine este asta in sarcina, dar atata vreme cat bebita ta e bine si burtica creste, nu vad nici o problema.
Oricum, vei lua in greutate in ultimele luni, asa ca nu-ti fa griji.
E bine ca ai un metabolism bun.

Ana Maria, nu am inteles, cine iti spune Tuta?

Erica, m-a amuzat Ruxi cu raspunsul ei legat de kk.

Stii ca Rayan spune kk pt 3 cuvinte, si anume pt kk, gata si carte.
Ieri cautam cartea de bucate si il intreb " ai vazut mama cartea", la care el lasa ce facea si incepe sa imi caute cartea.
Intre timp eu o gasesc, dar uit ca i-am cerut-o lui si imi vad de checul pe care vroiam sa il fac, si vine Rayan cu o alta carte in mana si zice " caca" incercand sa mi-o dea, la care eu zic" lasa, nu acum, nu vezi ca am treaba" si el insista de nu stiu cate ori pana imi sare tandara zicand " dar cine ti-a cerut domne cartea" la care ma opresc......amintindu-mi ca eu l-am intrebat unde e cartea si tot eu acum il cert......Faze din astea am destule

Iar in timpul zilei de cate ori spune gata iese caca, hihi.

Tomasa, merci mult. Sa stii ca ai dreptate, are privirea mea + fruntea mea, in rest, cam tot e de la tati.
Apropos de ce vorbeam noi in legatura cu pronuntarea corecta a unor li litere, am uitat sa iti spun ca el nu pronunta nici "d".
Inainte cand era mai mic spunea clar " da", insa acum ii iese " ta", iar la " dintii" spune" tiztii", deci deocamdata nu il pronunta pe " d".

Pozele de ieri din profil le-am facut ca sa vedeti ce a mai ramas din umflatura aia. Acum e mult mai bine, culoarea s-a schimbat si n cateva zle nu o sa se mai vada nimic, insa, mai e putin umflat la atingere.
Problema este ca el nu invata nimic, la fel de neatent este, catarandu-se peste tot.

Incerc sa pun doua poze facute azi, sa vedeti ce frumos tine el creionul in mana. L-am surprins azi si i-am facut poze, dar exact ca si ieri, am probleme cu webshot. Mai mereu au erori, probleme, etc...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit asta:
http://www.topsanatate.ro/article.php/strategii_de_alimentatie_sanatoasa_pentru_copii/?id=19347

Cum se poate aplica la copii de mai putin de 2 ani?

Anda ma bucur ca Irina nu are si ca tu nu ai si ca sotul are Insanatosire grabnica. Irina mai are bubite?
M-am hotarit sa ii fac si eu lui Vladut Havrix, cit de curind.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

ce frumos scriu eu

si aici la fel

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Amaya, zici ca tot asa arata si la Andrei, tot ca niste pungulite? sau si la el a "sarit" acea smegma la apasare? si dupa ce l-a decalotat cum a fost? nu mi se pare ca miroase urat la el, insa cred ca s-a mai strans pielea in jurul glandului, aidca nu se mai desface asa bine ca inainte... mergem la Culcer sa vad ce zice oricum. mersi mult.

irina, merci mult de fisier, l-am citit si mi se pare f ok parerea dr-ului de acolo. insa la noi deja a fost tras putin fortat si asta a creat spatiu ca smegma sa fie colectata, atsa e pb. si se pare ca s-a colectat.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/553006273/2278497020063256841ETXmYj

Tomasa, ca sa vezi cat de lungut e, am pus o poza cand doarme. Eu zic ca acolo se vede bine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Shobo, da, era exact asa. Cand l-a decalotat a tasnit afara toata smegma. Si la el se stramtase pielea si nu mai puteam desface deloc. Dupa decalotare l-a usturat de vreo 3-4 ori cand a facut pipi si gata. In 3 zile se vindecase complet.

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput