Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 25
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by tomasa
V.Erica, l-ai dat la gradi particulara sau de stat? Prin zona? Povesteste-mi si mie, ca exact azi vorbeam despre asta cu o prietena care ar vrea sa-si duca fetitza din primavara la gradi si nu prea stie ce sa aleaga.
mama de BAIAT(9 ian. 2005)
La gradi de stat l-am dat. Pare ok, astept sedinta si voi mai vedea. Pai nu stiu daca o mai poate inscrie pt primavara prietena ta (poate cu vreo pila_)...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
V. Erica spune:
Shobo, trebuie sa mergi sa-l vada un medic. Dar nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Eric nici acum nu prea ma lasa sa umblu acolo, pe ta-so nici atat... Bafta!
Ana Maria, tare scumpi sunt acum cand incep sa vorbeasca! A mea dac-o intrebi:" A facut fata kk?", scutura din cap si zice hotarat: "tati!"![]()
Nihil sine Deo!
Amaya spune:
Shobo, asta si trebuie sa se intample, sa iasa smegma, asa se curata. Nu trage tare insa continua sa cureti incet incet si pe zi ce trece se va decalota mai mult. Nu ai de ce sa-ti faci griji, decat in cazul in care nu reusesti sa-l cureti fiindca se poate infecta, dar asta in timp.
Oana
19+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Witchie spune:
Ma duc sa iau rezultatele cu hepatita. sa-mi tineti pumnii.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
Amaya spune:
Anda, tinem pumnii, cu toate ca are Doamne-Doamne grija de voi!
Oana
19+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
tomasa spune:
Anda, Doamne ajuta!
Dana, e la Polivalenta. Hai, ne vedem? Eu plec pe la ora 13 de acasa. Daca reusesti sa ajungi, suna-ma si ne vedem pe acolo.
Fetele, nu mai veniti niciuna azi la expo de bb?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
V. Erica spune:
Anda, va tin pumnii!
Irina, si eu tot pe la 13 as pleca, deoarece atunci il iau pe Eric de la gradi. Dar, sa vedem daca merita copilul... Daca vin te sun.
Nihil sine Deo!
tomasa spune:
Shobo, hai ca-ti arspund si eu repede ca sunt in graba mare. Deci, eu personal, din cate am citit, nu sunt pt. decalotare. Dar, daca tu ai probleme cu Codrin si o consideri necesara, poti merge la Culcer. Ea face personal si cu succes aceasta opratiune. Asa cum ti-am spus, noi nu i-am facut fiindca suntem impotriva, dar daca as fi fost totusi in situatia de a o face, sigur la Culcer mergeam, fiindca in ea am incredere si e o operatiune foarte delicata. Pupici si sanatate multa lui Codrin! Imi pare rau de peripetiile cu vama, dar bine ca ati petrecut frumos acolo.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
Shobo spune:
Amaya si Erica, spe rsa fie OK, deja am emotii cand l-o vedea dr-a, mai ales ca la 4 luni cand l-a decalotat eu nu vroiam dar nici n-am stiut ce-i face in cateva secunde am obs ce a facut de fapt... eu credeam ca doar il vede acolo si ea si trasese de pielea aceea. sper ca stie totusi mai bine ca mine ce face acolo! am sa incerc sa-l mai trag de piele aceea, poate mai iese, dar se vede bine sub ea ca niste pungute mici de ceva alb strans acolo... sunt atat de simetrice cele 2 pungute stg-dr ca noi am zis ca asa o fi normal, dar acum ca am vazut cum sarea albeata aceea ca si cum ar fi puroi (|Doamne fereste, dar asa am crezut in primele secunde) m-am convins ca e mizerie stransa acolo; acum pb e cat de tare se tine pielea aceea care o acopera, ca mie mi-e frica sa trag sa se desfaca, pare destul de aderata la putica. Om vedea, va mai zic dupa ce-l vede d-ra.
Tomasa, ce zici, imi recomnazi sa-l duc sa-l vada si Culcer?
Anda, Doamne ajuta sa fiti sanatosi toti!
poate ar fi bine sa mai repetati analizele dupa un timp, sa nu fi fost o perioada de incubatie sau cum ii zice.. Doamne fereste!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
Ah, Tomasa, multumesc tare mult, acum am obs raspunsul tau; pt linistea mea cred ca ,erg intai la Culcer - ca de pediatra mea mi-e frica la ac capitol.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"