Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
maria_alexia spune:
Iar am o gramada de restante si timp ioc Pe scurt:
- super intalnirea voastra, ieri mi-a luat toata ziua sa ma uit la poze!
- vizionat si pozele de la Iasi, dragute tare Mariile
- cum v-a dovedit si Tania, s-a intamplat si prima intalnire ad-hoc a celor 3 bebelusi de Sighii'. Trebuie neaparat s-o reeditam!
Gandacel, scutecele Libero n-au nici un miros, iar servetelele umede de la Huggies sunt tot asa, fara miros si culoare. Pana si eu fac alergie la mirosul de pampers, servetelele le asociez automat cu mirosul de kk (de asta nici nu le pot folosi sa sterg copilul pe maini )
Lavi, cu prima ocakie fac si eu salata cu pricina, tare bine suna!
joy04 spune:
BRADOOOOOOO chiar vroiam sa o intreb pe FELICIA de tine...
DA, dar trebuie sa aibe intrare digitala, sa fie pe 16.2 sau 16.7 milioane culori...pe 6 biti sau 8 biti de culoare...bla bla bla.
crede-ma ca stiu aproape fiecare oferta pe care o are emag-ul al monitoare.
LORDRA, eu numai alaptez, si de aiai stiu cat lapte papa dupa fiecare masa.
mai, acum i-am facut o combinatie intre jumate de banana, jumate mar de la cuptor, 2 lingurite cereale si jumate borcanas de pere williams....nu pridideam sa-i bag in guritza, ca deja o dadea in urlete daca nu eram pe faza.
acum le-a terminat, ultimele lingurite le- a papat fara sa alerge dupa ele, dar se cam maraie totusi....
GANDACEL, ce branzica topita i-ai dat??
cu painea, am mai citit si eu undeva ca cica pana nu-i dau primii dinti nu digera carbohidratii din ea.
eu i-am mai dat, mai ales in spital cand ii era foame pana veneau cu terciul ala de lapte.
de atunci, doar de vreo 2 ori i-am mai pus un picut de miez in mancare sa o mai ingros nitel.
fug sa-i mai fac de papa
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Madutza10 spune:
Salutare !
Fetele am primit un email care suna cam asa :ana_maria222 ti-a trimis un mesaj nou la Forumul desprecopii.com.
cu subiectul intitulat - va rugam sa ne ajutati!.Eu sincer nu inteles nimic ,pe cine sa ajut ,unde ,cum ??
Joy ,perisoarele le faceam din pui dar mai nou amestec pui cu vita ,ies super misto ,toc carnea in blender ,o fac pasta de fapt ,apoi toc o ceapa ,tot in blender ,niste dovlecel (idea mea) si orez ,se leaga foarte bine ,in zeama pun toate legumele posibile ,iesetare buna!
Anda ,LA MULTI ANI POETULUI ,SA CREASCA MARE SI SANATOS!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE SEPTEMBRIE
Noki_Lara spune:
Mi-a copt-o azi fii-mea de numa: dupa 4-5 luni de "liniste" din acest punct de vedere, a facut fii-mea un kk cat China, usor diareic - asta ca sa nu zic catre apa si sa-mi mentin optimismul - de a iesit pana in gat. Evident si pe cearsaful pe care dormea...
Deh...placerile de a fi mama!
Anda77- sa ne traiasca cel mai boem bebelush!
Madutza- sa ne traiasca si cel mai serios bebelush. De la intalneala...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Madutza si Anda sa va traiasca flacaii!
Anutzache, sa cresti mare!
Intrebare: ati vazut pe undeva bibe de peste 250 ml? Ca Ilinca si-a marit portiile de lapte.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Feli, biberoanele mari de la NUK. Sunt cam 200.000 cu tetina cu tot. Noi numai de-alea folosim. da search pe site-uri.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
bianca_mo spune:
BIC, multumesc de incurajari, stiu ca fiecare bebe creste in felul lui si se pare ca Serban nu vrea in 4 labe...
sanatate multa tuturor!
AVEM POZE NOI, pt cine vrea sa ne vada!( la albumul 9 LUNI)
sa avem cu totii un we placut! si
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Gata, a balotat fii-mea tot castronul de peste cu legume, in care i-am pus 3 linguritze de cereale de orez, asa, just in case....
Bianca - suberbe pozele. FF expresiv Serban iar tu sifidutza raaaaaaaaau.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Vad ca subiectul zilei ar fi meniul bbilor. Eu aici nu ma bag ca...iar isc polemici asa ca...ma abtzin. Fi'miu manancaaaaa ca doar d'aia a castigat diploma cu cel mai mancacios bebelus.
tuturor Anelor si in special pt exnora mea sa fie sanatoasa si voioasa!
Chiar daca unora nu le place eu tot o sa urez LMA pt Nichita si orlando si cate un si o pt mamicile lor:Anda si Madutza.
Acestea fiind zise....va pupacesc si..weekend placut in continuare!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005