Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
Noki_Lara spune:
Fetelor, problema off-topic: urmeaza ziua lui Adila si face 30 de ani. Habar n-am ce sa-i iau. Mi-a trecut prin cap ideea de un IPOD. Are cineva? Merita banii? Alte idei? El e minitehnicus rau, deci orice in domeniu e pasionat. Ideea e sa am banii fara a sparge in prealabil vreo banca.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
anda77 spune:
noki, io n-am, deoarece nu-mi plac:)) nici ipod-urile, nici palmurile de orice fel. atat timp cat exista mp3 player la masina, la walkman, la combina etc, cat exista ceas la masina, in casa, pe telefonul mobil, cat exista agenda in poseta, in telefonul mobil, in pc.....si tot asa, nu vad utilitatea acestor jucarii: de altfel io sunt de formatie paleolitica, recunosc, mie imi plac aparatele care fac ceva si doar atat, dar fac bine, adik io nu agreez aspiratorul care spala, calculatorul care canta si canta prost, telefonul care face poze, d-astea 2 in 1 sau 3 in 1, intelegi la ce ma refer...ce sa fac....sunt conservatoare:)
altfel, cel mai bun i-pod, din ce am auzit e ala apple nano, il iei cu vreo 730 ron...dk vrei neaparat ca-i plac lui..
stiu ce faci: iesi mata din casa si cumperi de la chiosc revista connect, dk nu cumva are barbata-tau abonament la ea:) are rubrica de idei de cadouri. acolo gaseste de la i-poduri la plasme, de la tel. mobile la lap-topuri, de la boxe la organisere si tot asa...
joy, asa o sa fac. mai intai voi studia piata second-hand de pe dc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
mai ce viteza aveti la scris!
eu am intrat sa va spun ca ieri a avut loc o intalneala ad-hoc a "grupului de la Sibiu", in fata magazinului din cartier! Asa ca avem si noi poze (numai 2) cu Andreea (Coralia), Cristian (Maria_Alexia) si Stefan (Tania), uite-aici
Si pentru ca mi-a dat prin cap ca pot sa-i fac poza Stefanelului si cu telefonul, iata cateva poze de ultima ora:
astept papa cuminte
asa pap biscuiti
am aruncat papa pe jos!
La Ocna - balta aia nu e pishu, da?
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
anda77 spune:
tania, cum e la ocna acolo, pove si mie ca n-am fo nicio data
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Taniaaaaa - suuuuuuuuuuper poze! Ce mare s-a facut Stefanutzul. Parca numa' ieri iti povesteam pe mess de Sarah cea mica, in timp ce Stefanutzul se lasa asteptat nevoie mare la iesire!
Anda77- nici io nu-s fana chestii de-astea, nici el in mod eosebti, dar deh, face suma rotunda si musai trebe ceva special. El altfel e pasionat de avioane - a terminat Inginerie Aerospatiala- si am incercta sa-i cumpar machete de zeppelin, ca alea sunt pasiunea lui nr. 1. dar nu au pestoc si nici sanse sa le aduca din germania prea curand. Oooofff. Mai cugeta-te, pleeease.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
joy04 spune:
NOKI, nu am IPOD, deci nu stiu daca se merita sau nu...si sorry, dar nici idei nu am.
asa-s si eu in dilema cu ce-i voi lua lui cristi de ziua lui care este toooocmai in noiembrie, ca el vrea MONITOR TFT SAMSUNG.
nici nu-i mult!!!! vreo 1.000 lei, deci clar nu-i voi putea lua.
mai, dar ce de intalniri saptamana asta....de ce nu ati pozat si mamici langa bebici TANIUTZA???
sau nu vreti sa va vedem si noi???
sa va traiasca bb-lacii!
si -icei CORALIEI si MARIEI
uite na ca vine ANDA cu idei.
de acord cu ea, cel putin in privinta telefonului, chiar daca sunt proaspata poseseoare a unui telefon "destept", stie sa faca multe, dar eu nu-l utilizez decat pt primit si dat telefoane.
dar, l-am luat de gura sora-mii si a lui cristi si pe premisa ca oricum nu-mi cumpar altul decat cand s-o strica asta;(deci cativa ani...stau linistita)
adica este al treilea telefon in aproape 7 ani, si am purces la noi achizitii doar dupa ce si-au dat obstescul sfarsit cele dinaintea lor.
fug la bucatarie ca am marul la cuptor
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
brado73 spune:
Noki, acum depinde si ce vrei sa faca iPODu' ala... Banuiesc ca nu are timp sa stea toata ziua cu el in mana si sa se uite la videoclipuri (si te costa si-o caruta de bani), asa ca probabil te-ai orienta doar spre cel audio, si cum cel mai ieftin e vreo 350 de lei, io as zice sa iei un mp3-player de la alta firma ca iesi la juma de pret. Eu personal nu mi-as lua, ca in masina am pe ce asculta, la servici la fel, acasa am muzica non-stop (cutiuta muzicala ), doar asa, ca device portabil sa mai ascult juma de ora cat merg pe strada, dar nu iPOD, ca trei sferturi din pret e doar firma.
Joy, un Samsung de 17" e 720 de lei la EMAG si e un monitor beton... Pana in noiembrie il iei la 650 de lei, asta daca nu te orientezi spre o super-oferta de la Benq cu 590 de lei.
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
Noki_Lara spune:
Stiu ca-si dorea la un moment datun mp3 player, ca i-am luat si un CD-player portabil si a ajuns epava ca l-a "cam scapat". Lui ii foloseste la el la serv, unde in loc de radio prefera melodiile lui.
Pretul clar e mai mare la Ipod, dar ma gandeam ca poate-l mai imprumut si io sa mai stochez niste poze de-ale lui fii-mea. Asa, daca tot are memorie libera.
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah
ilenutza spune:
Lavi, multam de meniu!
Eu i-am dat ieri banana fiarta 5 minute, apoi pasata si amestecata cu cateva pic. de lamaie.Mie imi convine pt ca sapt. asta Vic nu a mancat fructe si asta a balotat-o imediat.Stiu ca o sa spuneti ca fiarta isi pierde din vitamine, dar nu dati cu rosii.Apoi a mancat un iaurt si pe urma abia mai misca, avea o burta...
Lordra, daca citesti, spune si mie de unde ai luat wrapul ca ma intereseaza si pe mine f. mult.
Noki, sotul meu si-a luat un ipod nano parca si e f. incantat de el, eu optez pentru asta pt. ca e mai nou, cdplayerul e deja invechit.ipodul este super cool asa mic si usor, are o multime de bazaconii in el, super klumea.Da' si la luat din state si a dat 150 usd pe el.
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Gandacel spune:
Buna!
Intre discutiile astea in limbi straine, ma bag si eu in vorba despre ce scriam prin scutecul trecut.
Lorda, m-ai inteles gresit, din pacate nu numai ca am zis ca NU tip la BOgdan, dar si ca idee am zis altceva. Stiu ca nu e bine sa tipi si nu tip, nu tip de felul meu. Tip "ah"! si apoi ii zic ce insiram eu acolo. Insa tocmai asta incercam sa inteleg, de ce se uita cu teama la mine, desi nu ii fac nimic si nu tip la el. Cateodata ne uitam fix unul in ochii celuilalt, cand nu vreau sa faca ceva sau vreau sa inteleaga ca a facut o prostie (mai mare). Si atunci incepe sa se uite cu teama. Probabil ca suntem pe spirale diferite...
Sa va zic ce a mancat Bogdan azi dimineata, ca m-a disperat cu stilul de a "manca" fructe! Asa ca dupa ce zilele trecute mai schimbam retete cu mamicile cu care ma plimb, am constatat ca unii copii sunt mult mai "evoluati" ca noi la mancare, desi sunt de aceeasi varsta. I-am dat (dupa model) painica si branza topita! A halit-o de nu se poate si culmea! a si mestecat tacticos. Si jumatate de galbenus de ou de prepelita, ca poftea la mine de dimineata. Asa ca am comis-o. Astept rezultatele. Deocamdata are niste manifestari interesante, adica se poarta ca un catelus, sare in sus pe fund, cu limba scoasa si rade tare! O fi de la ou?! N-am reusit sa-l fac sa duca singur la gura bucatelele de paine cu branzica, asa ca cine stie, maine poate le ia direct cu gurita, in spiritul catelusului care a intrat in el!
Alta pacoste cu mine si cu sarcina! Imi e frica sa-i mai schimb scutecul. dar miroase asa de tare de la distanta, incat trebuie sa scap acum, ce sa fac?! Am cumparat insa intr-un moment de inspiratie proasta niste pampers cu lavanda... Maaaaama, mi se intoarce stomacul pe dos. SI am luat doua!!!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)