Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
Morgano spune:
Multumim mult de urari tuturor, si celor care au scris aici si celor care au scris pe mess.
La multi ani pt. Nichita si Orlando, sa fie sanatosi, voiosi -voinici!
Ana a primit jucarii noi - era si cazul - si ghetutze de umblat, si ciorapei ca ne erau toti mici. Doamne cum cresc copii astia, nimic - da' nimic - din primavara nu ne este bun acum. Avem bluzite care atunci pluteau, acum ne ajung la coate :)) Mor de drag cand vad body care le avem de la nastere si atunci le rasuceam manecile de 3 ori si acum sunt cu manecile scurte :)) Trebe refacuta garderoba... si deh.. atunci aveam tone de cadouri primite, acum investim noi :) Cu mult spor si drag, desigur :P
Sunt putin ingrijorata, ca noi tot la 8kg ne invartim de 2 luni. Insa ma consolez ca am trecut de 84cm, papam super, ne invadeaza energiile de mami si tati de-abia le fac fata, veselia e tot timpul cu noi.... asa ca ne declaram oficial cea mai subtirica de aici! Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
bianca_mo spune:
NOKI, multumim de aprecieri
RIPLEY, ii pregateam si eu lui Serban o cutiuta cu amintiri( prima salopeta, sosetute...) incredibil cat de mici par acum, si atunci inota in ele...ANA e foarte activa, de aceea nu pune nimic, se mentine, doar e fetita draguta! eu astept sa inceapa Serban sa se miste sa se mai subtieze un pic
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
madau spune:
Hello lume!
Bey da ati scris ceva...noroc ca a dormit don'soara pana acuma si am avut timp sa ajung "la zi" cu informatiile
Anda sa-ti traiasca poetul boem (sau boet), a fie sanatos si plin de inspiratie !
Madutza ptr ginerica un pupic special de la Mirunica, sa creasca mare si sanatos!!!
Ripley LMA ptr Anutzache - maimutzache (alta rima n-am gasit).
Melku daca nici cu Debridat, nici cu laxative naturale (fructe) nu are efect, poate ar trebui sa mergeti la un doc, sa nu fie ceva probleme de anatomie ale colonului (parca asa se numeste). Cu toate ca tre sa-ti zic ca asa sunt si eu, cat am fost gravi am facut "cura" de supoz cu glicerina, iar acum...abia ma mai dreg cu combinatii letale..prune, pere, lapte, apa, etc.
Madutza mailul ala de care zici tu e trimis ptr a ajuta pe una dintre membrele DC, care a avut un accident nasol si acum e imobilizata la pat, medicii nu i-au mai dat mari sanse de a mai merge, cat despre o sarcina (am inteles ca se chinuia sa faca un bb) nici vorba. Se pare ca fetele au gasit undeva o clinica unde ar putea fi operata si vor sa stranga bani...am citit mai zilele trecute, e un topic ref la asta.
Vroiam sa va intreb ceva referitor la supa cu galusti. Vreau sa fac maine ptr Miruna, problema e ca nu stiu cum sa fac galustile, ca albus nu e voie. Voi cum ati procedat??????
Noki daca tot ziceai ca sotul e pasionat de machete...poate gasesti ceva care sa-ti placa aici: www.revell.ro
Al meu si-a tot luat machete de avioane..deh..pasiunile astea
Gata ca m-am lungit cam mult..we placut tuturor si vreme frumoasa sa avem
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
camelia_daniela spune:
Anda si Madutza, LA MULTI ANI sa va traiasca flacaii!!!
Ripley, si pe mine ma apuca nostalgia cand vad lucrusoarele de cand s-a nascut Dariuca ... care acum ii sunt mici !
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Hildegard spune:
Buna seara,
Si eu m-am hotarat sa mai vand din lucrurile pe DC, pe care nu le mai folosesc: marsupiu, masa de infasat, pompa de san. Cam atat....
inca n-am vandut nimic
Mai stefan papa de rupe seara bibe 240 ml formula + 2 titi dupa vrea 2 -3 ore. Noaptea cateodata mai cere titi. Dimineata 100 ml bibe. De la mine suge cam vreo 150 ml. am testat asta.
In rest daca vreti sa vizionati poze uite:aici
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
felicia74 spune:
Lavi si Noki multumesc de raspunsuri!
Insa reteta de paste o fac mai tarziu cand o mai slabi Brado
Acum alta belea: nu gasesc pantalonasi de casa ptr Ilinca. Pana acum am luat de la Rombaby din Cora. Dar nu mai au decat cu talpici (ceea ce nu vreau). Am cautat si la Z - nu-s! Stiti cumva vreo marca mai buna?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Buluci spune:
Bic, Lavi, Tahini nu este facut din naut, ci din seminte de susan!Este ca o pasta pe care eu una o ador la micul dejun cu miere si piine prajita!Dar ingrase rauuuuuuuu!
Mi-ai dat o idee super, o sa-i dau lui simon in combinatie cu iaurt!
Tania, Maria Alexia vreti sa le aratati bucurestencelor ca nu numai ele fac "intilniri"?Super pozele!
Mada, eu i-am facut supa de galusti cu oul intreg!Simon n-a avut nimik!
Azi a mincat baiatul meu fasole alba(uscata)!Am luat cam doua linguri din fasolea noastra(iahnie), le-am pasat cu lingura si le-am adaugat in restul de supa de legume!S-a lins pe bot!Sper sa nu pateasca ceva pina miine, poate o sa dea mai multe partzuri, bine ca l-am mutat in camera lui!
Ma duc cu autobuzul sa vad si io pozele de la intilnirea bucurestencelor!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Buluci
Azi a mincat baiatul meu fasole alba(uscata)!Am luat cam doua linguri din fasolea noastra(iahnie), le-am pasat cu lingura si le-am adaugat in restul de supa de legume!S-a lins pe bot!Sper sa nu pateasca ceva pina miine, poate o sa dea mai multe partzuri, bine ca l-am mutat in camera lui!
Ma duc cu autobuzul sa vad si io pozele de la intilnirea bucurestencelor!
Poze
Cristina, esti mortala cu fasolea
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
tania-z spune:
quote:
Originally posted by Buluci
Sper sa nu pateasca ceva pina miine, poate o sa dea mai multe partzuri, bine ca l-am mutat in camera lui!
Poze
Bulucel m-am spart de ras!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
anda77 spune:
multumim de urari! nu credeam ca va amintiti de ziua poetului...La multi ani si pt. orlando si repet, pt. anushka
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"