40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Toate faceti galuste cu prune!!!! ??????
C'e nessunoooooooooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nu, eu nu fac galuste cu prune.
Bantui pe forum si incerc sa conving cainele sa ma mai lase putin la calculator, ca trage de mine sa-l duc afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Harnicutzelor. nici nu apuc sa citesc ce ati scris poate diseara. Acum ma duc sa cumpar o tarta mare cu fructe si carne de miel, porc si vita. Vreau sa fac mici. sa vad cum imi ies. Prietenul meu l-a pus pe fi-su sa invite citvia prieteni de-ai lui de la college sa il ajute la vopsitul casei (in exterior). Dupa care tre' sa-i hraneasca si stiti cum sint baietii la virsta asta, ca termitele. Asa ca pt. ei sint tarta si micii. Hai ca ma duc pt. ca acusica se duce si el sa-i pescuiasca din campus. Pupici si revin mai pe seara.Mona mi-ai dat o idee cu tocanita. si asa nu mai stiam ce sa gatesc. Mai era ceva ce imi place si n-am mai facut de mult: ghiveci de legume. Miam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Soni,noi le-am papat deja. Si-au fost numai fo 80.Acu' ma simt
Citit jurnal.M-a impresionat mult.Mai vreau si poate asa imi fac si io curaj.Cochetez cu ideea demult,dar nu prea am coraj.

I-am cumparat fetei noastre role cadou de plecare.Ne omoara ma-sa! Acu's afara amindoi si fac proba.Sper ca nu va pati ceva ca tata ma tai!
in seara asta la 10:30 are tren. Cine stie cind o voi mai vedea?

Lu,iarta-ma ca-ti urez cu intirziere multa fericire si tot binele din lume alaturi de familia ta. Citit si jurnalul tau.
E frumos.De fapt le-am citit pe toate.Ooops! Si-am tacut ca porcu'n cucuruz ca m-ati lasat mute toate trei.

Ana-Maria mica si draga si tie La Multi Ani! Lasa,nu fii necajita! Si eu asta fac mai nou cind deschid forumul.Intru iute-iute sa vad ce-i cu Mireluta si abia apoi vin aici.

Kuki,du frumusete de catel afara! Ca noi tot pe-aici sintem.Vezi ce bine ca am pisici? Se duc la ladita si Ghiompirica iese pe geamul de la bucatarie.De-as avea mai mult spatiu as tine si-un ciinelash.Da oare ce n-as avea?Poate cai si vaci si porci nu,ca-n rest as umfla tot ce misca!Nu-s intreaga la bila!
Apropo de vietuitoare:tot am vrut sa va spun.Saptamina trecuta am fotografiat cu pitica o calugarita.Statea cuminte pe un zid.Masura vreo 6-7 cm si avea culoarea bej.De unde saracie o fi aparut?

Mona ce bine-mi pare ca mai apari si tu!

Gabi,esti bine? Ca tare esti laconica.Sper ca totul e ok la tine.

Hai,ca mi-a aparut trupa si sint intregi.
Nomi
Mai vin daca apuc in seara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

OK, Adrienne, am priceput.
Ana-Maria, la multi ani !
La noi a fost frumoas azi, am fost la cumparaturi si m-am ales cu un celular (1 euroi+prelungirea abonamentului vechi) rosu si frumos.
Fetele, dati-mi si mie o idee, ce pot cumpara astfel incat sa se poata deconta pe firma. Mai clar, devotatul meu sotz a facut ore suplimentare cu nemiluita, de platit nu se mai platesc, liber nu-si ia ca n-are cum, si i-a propus seful lui sa-si cumpere produse pe care sa i le plateasca firma. E vorba de ore in valoare de 3.800 de euroi si, in afara de laptop si gps n-am idee ce am mai putea lua. Trebuie sa fie chestii de care ar avea nevoie o firma, ca altfel nu duceam eu lipsa de inspiratie
Soni, si eu sunt fan radio3net, am descoperit acolo nenumarate cantece frumoase de pe vremea Cenaclului Flacara.
Pup fetele,
Uitati-l pe Fabiano www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060908&ctime=150053" target="_blank">aici cum poate sa faca cand vine ta-suŽacasa. Cu sonor, neaparat !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

CARMIIII BESTIALA PAZA CU FLACAUL! DA N-AI ZIS CA MERGE???
Nomi mi-era dos de vorba ta da cine ma ajuta sa ma invete cum se fac fisiere si se salveaza in word ca Lu azis ca azi e ocupata!!! Nomi TU?
KUKI tu? sau te-a dus deja catelu la plimbare???
Gabita pe unde esti ca m-am pierdut, de e asa frig? Am una pt tine buuuuunnnnaaaa zic eu: Ce ete intuitia? e capacitatea femeii de a spune NU inainte ca barbatul sa deschida gura!!! E si pentru fetele mele dragi.
Adrienee treci ma tocanita!!!
V-ati trezit hei??? care e pe fir sa dea bip ca va zic una cu bula!
Am vb 1 min cu Mirela, puilu de ea . Sa speram ca trece peste faza asta nasoala !

Mergi la inceput

Llaura sacuza-ma da i mi vine sa rid de clasele tale . Lui Polux i-am zis sa -mi caute un post de profesoara de tumbe ! Ea e cu matematica la care eu aram "asino" ( magar) .si ea a zis sa ma duc in clasa ei !? Zic ce sa fac Ea :tmbe1 eu trag o linie pe tabla si tu faci spagata, Eu fac un triunghi si tu faci podul :Am ris cu lacrimi Acu astept sa vad ce mai inventeaza unind tumbele cu matematica .
Polux unde estiiiiii?

Mergi la inceput

uffff! De la prinz a-ti trecut direct la cina si nici in seara asta nu stiu ce sa fac!!!
LUUUU ai treaba multa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Soni,hai sa-ti spun cum.Sper ca-mi vei intelege explicatiile,ca io nu ma pricep la ele.
Noa! Faci click stinga pe mouse si tii apasat si tragi pe text( ti se coloreaza ) pe care vrei sa-l copiezi,apoi click dreapta si ii dai copy.Micsorezi fereastra forumului(dreapta sus),deschizi word-ul si acolo ii dai click dreapta si paste.Si gata!Cind inchizi word-ul te intreaba daca vrei sa salvezi,zici da si-i dai numele sub care o faci.
Sper ca ai inteles ceva.

Nomi

Mergi la inceput

Waw !!! pup Nomi si acu intii scriu di dpa incerc si daupa va zic ce-a iesit - gata Start!

Mergi la inceput