40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Nomiiiiiii ! a iesit!!!! saru mina!!! Acu mai am o problema daca o rezolv si pe asata nu va mai deranjez , Eu am inceput fara sa stiu cum se face si au iesit mai multe titluri . Cum sa le streg si sa pun totul sub unul singur si sa merg inainte ???? E grea intrebarea??? hai ca in serara sta am chef sa va mai povestesc cit de cuminte ....Eram!!!

Mergi la inceput

Si ce Titlu punem??? Careva voia ca impreuna sa gasim ceva!! craciunitza , lu si retul pe unde sinteti? Mda doua is in vacanta , altele lipsesc la apel cele care sint au treaba si eu bodoganesc singura , da-i bine . Lasa ca ma citit voi.
Aia cu Bula.
Bula tragea ror nevoie de o coarda ,Trece unu si-l intreaba ; Bai Bula de ce tragi tu de corda aia???
Dac esti mai istet vino tu si-o impinge!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Soni, io-s oradeanca:)
Noemi, laconica, eu??? Nu am vrut sa par asa... sunt bine, chiar foarte bine:))) Si voi fi si mai bine dupa prima infatisare, sper... Abia astept sa trec de lunile astea grele, ce bine ar fi sa fiu urs care se culca acum in barlog si se trezeste primavara:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ce fac fetele? Eu ma simt un pic obosita..mi-e si cam rau...dar nimic peste care nu se poate trece......

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Soni,daca vorbesti despre alea multe din blog nu stiu.Stiu doar ca de-acum incolo continuarea tre' s-o scrii in ultimul deschis ca si cum ai fi aici.Ufff!Ca si cum ai raspunde.Fug la gara cu fata si vin inapoi sa vorbim.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Woa, ca mult ati mai scis si eu n-apuc sa va citesc. Fetelor mie mi-e ciuda pe mine de mai multa vreme pt. ca muncesc la serviciul ala care nici nu-mi place cind as putea deschide o afacere pe cont propriu. V-am spus eu ca discutam despre e-commerce cu prietenul sa vindem marfuri din turcia si altele. Ei bine cred ca ma apuc de treaba. Asa ca daca ma vedeti mai rar sa nu va mirati... Va trebui sa muncesc probabil vreo 4 hr/zi dupa ce vin de la job numai la websiteul acestui business asa ca voi fi stoarsa ca o lamiie. Dar nu va uit eu asa cu una cu doua. Va las ca se ard micii. pupicips. Nema daca il vrei pe Belu ti-l dau cu multa placere. e un motan f. mamos si dulce. si lingusitor foc. daca stau la birou si lucrz la computer se bate cu sammy care sa stea linga mine. si miauna alintata cu juma de voce si se intinde cit e el de mare ca e voinicel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

La noi la Galati a fost pe faleza un raliu de motociclete. Una dintre motociclete a derapat si a intrat in public. A omorat o fetita, o alta fetita e la spital in stare grava. Ambele fetite sunt vecine cu noi. Pe cea care a murit o stiu binisor, ma uitam mereu dupa ea cat e de slabuta.
Ma straduiesc sa nu plang, sa nu ma incarc si cu povestea asta, sa nu ma intreb de ce se intampla toate astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Of! Kuki Am auzit la stiri.Daca as fi in locul parintilor i-as da in judecata pe organizatori.Numai ei sint de vina.Doamne!

Adrienne,spor la munca! Ce veti vinde voi acolo? Ne vei arata si noua?

Gabi,ma bucur ca esti bine.Mi s-a parut,probabil erai pe fuga.

Eu acum inchid pt ca sint tare obosita.Soni,ne povestim miine mai spre seara cind vin acasa.Am o petrecere in familie.

Nomi

Carmi,totala faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Kuki, e ingrozitor ! Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si s-o vindece pe cealalta. Dar cine organiza raliul ?

Carmi, poate-ti mai scriu fetele; uite ce-mi vine in cap : imprimanta bengoasa, un disc dur de capacitate mare, un scaner, o antena Wi-Fi pentru casa, dictionare, carti de specialitate, softuri de una-alta.

Adrienne, daca faci ceva soft pentru site-ul tau web, fa-l de asa maniera incit sa nu fii indispensabila, ca sa ai si tu timp sa sufli. Va doresc curaj la amindoi !

Nomi, ce-i aceea calugarita ?

Noi am fost la padure si am cules ciuperci. Ne-a prins nitel ploaia, dar nu mare lucru. La mine e tot cal afara, 26°. Alte noutati : avem cirtite in gradina. De parca nu se puteau duce in vecini.

Va pup pe toate de noapte buna.

Mik.

Mergi la inceput

Uff ,Kuki iar copii nevinovati!! Organizatorii sint de gituit ca se pun garduri de siguranta si tre sa fie o distanta intre spectatori si pista!!!
Nomi fugi la nani ca doar n-au intrat zilele in sac ,sarumina pt ce stiu deja
Adrienne ne inviti la inaugurarea bazarului???
Kuki stiu ca e greu dar incearca sa-ti revii ( pe naiba ai sa poti dar..)

Mergi la inceput