40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

tot eu! Sint cam telegrafica ca astept sa sune madama. Unde srie :Repy tu topic? parca asa am vazut dedesubt. Si ca sa-l salvez in word??? Ca acu vor fi imprastiate .Dupa le-oi pune in ordine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Si acolo, soni, fa o proba.
Ca sa mi le pun in word eu am copiat mesajele unul cate unul intr-un fisier nou. Le-am pus in frunte la fiecare data la care le-am scris ca sa semene a jurnal si gata.

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ok, nema, dar nu era nici un emoticon, am crezut ca esti serioasa. Ale naibii emoticoane, cu cine le-a inventat.

Noi am trecut prin niste emotii zilele astea, de aia nu am mai activat pe aici...si inca mai trecem pentru alt raspuns destul de important pentru viitorul nostru aici. Apropos, Lulu, toot ai mei platesc si aia!:( Luni ne trimit.

Va pup pe toate dulce tare!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare, salutare.
Iar voi fi scurta, dar nu ma pot abtine sa nu dau un ochi aici la voi, ca tare mai sunteti harnicute la scris.
Azi sunt mai libera si m-am apucat sa fac ceva tocana de legume, ptr. la iarna si ceva compot.Zacusca o las ptr. saptamana viitoare.
Am dat peste un post de radio Mix FM, unde astia baga numai muzica old, de ti se rupe sufletul. Mestec in cratita si ma ia cu melancolie si tot asa.Off, ale tineretii valuri.......
Va pup pe toate si va doresc un wek placut si calduros, ca aici asa e.

Mergi la inceput

telele mele dragi tre sa fug vreo ora din casa .
Lu mai dupa amiaza daca ai timp si eti pe acasa ma inveti si eu scriu cum se fac fisiere si se pun in word. Eu la pc am invatat multe datorita fetelor . Sint autodidacta . Acu e rindul tau daca ai timp doar!
Va pupici , pofta buna , si ne auzim mai tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bineinteles, Soni, doar ca nu stiu cand si cum?
Intram pe messenger? Sau "corespondam" prin mesaje private? Cum faci de obicei cu fetele?
Inca nu stiu ce program am in dupa amiaza asta, Anca zicea ca pleaca la o prietena, dar nu stie la ce ora (trebuie s-o duc eu acolo)... si prietena nu raspunde la telefon... copiii astia...

Am si eu in program sa fac galuste cu prune, azi sau maine. Comanda de la stapanire. Iar o sa ne imbuibam ca nemancatii..

Dar pana una alta, eu nu stiu ce-om manca la pranz.
Toata dimineata (cand n-am stat pe forum am gradinarit in balcon: am taiat frunzele moarte, am udat, am sters frunzele de praf... Unele ghivece le-am bagat direct sub dus, ca tare mai erau prafuite. Cu alti ochi imi vine sa ma uit la ele acum...

Mona, MixFm, pot sa-l ascult si pe internet? Si transmite (doar) muzica romaneasca, sau nu numai? I-am cautat pe internet si-am gasit MixFm in toate tarile, pana in Malaezia. Dar cand incerc .ro ma trimite intr-o pagina de stiri preluate dupa BBC. Iar daca fac clic pe "cum sa asculti pe internet" ma baga in ceata, ca explicatiile sunt in engleza si io nu stiu

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

http://www.radio3net.ro/ Lu daca vrei muzica romaneasca si de odinioara dute aici .Pe stinga da clik pe muzica alegeti un album si asculta sau in direct.
Pt chestia cu messul cred ca e mai bine ca daca ai 10 min imi eplici rapid si eu scriu si dupa daca tu ai treaba te duci la galuste .....pina la urma le fac si eu ca m-ati innebunit cu ele.
Pup toata suflarea da pe unde bintuiti???'
Lu am uitat mesul meu pe yahoo e timoftigeorgeta . Cind poti intra si eu dau accept la friends.Pup si mersi

Mergi la inceput

TOT EU ! MARE LINISTE! AM INTRAT SA VA SPUN CA...IES O ORA MA DUC LA PIATA! Sa cumpar ...prune!!1si cartofi!si salata! si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Mona, am crezut si eu ca e cald aici, ca afara e soare splendid. Ne-am imbracat in haine de vara, am iesit cu copiii, si afara era un frig de am inghetat pe loc. (vorba colegilor mei, pot sa ma scufund intr-un pahar de whisky pt. ca-s buna in loc de cub de gheata- asta in fiecare dimineata in general, cand am mainile reci)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Buna dimineata!
M-ati intrebat la subiectul anterior, predau chimia in engleza, am doua clase una termodinamica si electrochimie unde scriem cu creta pe tabla si facem la calculele, si alta unde de doua sapt definesc chimia, stiti voi covrigul este o gaura in jurul careia se afla un covrig, chimia anorganica se ocupa cu substantele anorganice, stiti voi.

La clasa introductiva am numai elemente pozitive, genul high school dropouts, au lucrat de la 15 ani, acum vor scoala, multi satui de oil sands, toate varstele.

Am un coleg iranian aici la jobul asta, genul fuse si se duse catre 60, da' ce sa zic acura convertible cu cutie manuala, cravate colorate la 8 dim, glumitze, e ok. Mai nasol e cu Mohammad pe care il am in clasa aia introductiva, cam 35 de ani asa, care doua saptamani nu a scris nici o litera si se uita la mine cu o privire complet alba.

Scuze ca raspund la ce s-a discutat 5 pagini mai devreme, da' stiti eu sunt si in urma cu ora... Va pup!

Mergi la inceput