40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne, am sa-mi intreb copilul, ca el e cu cumparatul de mobil (good for him ca nu aflam de poveste altfel!!!)

good point de altfel ca daca vreau sa-l folosesc pe-aici prin munti poate n-am semnal

da' ne dau gratis 2 telefoane de alea cu foto digital in el

am raportat la politie - era Doamna Puccinni, aia careai ii placea Opera!!!! Dupa ce am terminat de lamurit treaba cica -Iuliana, Iuliana - unde am mai auzit eu numele asta?? Io: poate m-ati dus in mai la Whole Foods- cheile de la masina inauntru etc - Puccinni etc etc!!! Daaaa- aaa, ce mai facetzi??? Cum a fost peste vara in Europa???

Si pina una alta am gasit si persoana care foloseste SSN-ul meu e pe internet, in white pages, cu telefon si adresa!!!!!!

Din ce in ce inclin sa cred ca de vina sunt aia de la T-Mobile si biata femeie o s-o patzeasca din pricina de uz fraudulent de SSN din cauza lor!!!

va tin la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nema, ti s-a furat vreodata ceva? Daca nu, eu zic ca tmobile este prosti.

Mergi la inceput

TMobile este prosti

doar ca trebuie sa dovedesc eu asta

Mergi la inceput

Nema, ce ti-au zis, ca nu ti-ai platit bill-ul la ei sau cu totul alt bill? adica ei au info din datele lor sau de la agentia de credit? se poate si colo si colo, np. Eu as da aia 20 de dolari si as trage un credit report sa vad ce e in el.
Nu te ingrijora, am pierdut portofelul cu carnet de conducere, card de asig medicala, debit card, doua credit carduri, ce sa mai toata viata mea in US era in portofelul ala (si sunt aproape sigura ca si ssn, nu tiu minte maica, il aveam pe un biletel, am prea multe nr de identitate in timp prea scurt) si uite a trecut un an jumate si tot nu mi-au furat identitatea...si cardurile mele fusesera all over the place.
Pe de alta parte daca politia zice sa cancelezi cardurile, fa cum zic ei. Pe mine m-au consiliat foarte frumos, mai aveam putin si ieseam la cafea cu militianu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Laura hotii din canada sint mai cumsecade decit astia din USA. pe bune va recomand filmul "Canadian Bacon". Opera de tinerete a lui Michael Moore. Eu una rid de ma stric de cite ori il vad.E o satira superba. La un moment dat americanii merg prin canada cu un camion pe care erau scrise obscenitati la adresa canadienilor. Ii opreste politia. Astia nu stiau pe unde sa scoata camasa si cind colo, politaiul le spuna ca toate inscriptiile trebuie sa fie si in franceza, asa ca ii vezi pe americanii nostri traducind obscenitatile in frnaceza si scriindu-le cu spray pe camion... pe bune merita vazut

Mergi la inceput

politia zice ca T-Mobile este prosti (tanti Puccini mi-a zis asta fiinca ne cunoastem de-acu si ca ei au screwed-up SSN-ul tipei si au dat in felul asta peste al meu); daca este asa (ceea ce eu inclin sa cred) atunci sa vezi ce fatza o sa faca cealalta persoana cu politia la usa acuzata de fraudulent activity!!

mie nu-mi lipseste nimic, am in plus: un car cu nervi ca acu tre' sa le trimit copii la TMobili cu identitatea mea adevarata, de la un magazin de-al lor din oras, nu orisicum ca sa ma vada aia la fatza ca exist;

incep sa devin deja un car de nervi ca-mi pierd timpul, banii si energia sa indrept prostiile lor. Chiar daca n-au screwed up numarul tot trebuiau sa caste ochii cind au deschis accountul anul trecut

si sunt si impertinenti, nu numai prosti, ca ma aburesc ca pot sa coexiste doua persoane cu acelasi ssn si eu sa nu primesc decit credit reportul meu, sa nu-l vad pe al celeilalte

va las, acu ma duc din nou la astia de la companie - scuzati de injuratura din gind- ca nu mi-au zis ca le trebuie si billul de am platit gazele si lumina - la coasa, asta vara, unde si ce m...masii sa platesc??? si a trebuit sa fac cale intoarsa (pe rush our si benzina mea, jumate de orash) sa iau un bank account statement; miine tre sa ma duc si la Social Security Administration sa le spun ca mai e cineva cu SSN-ul meu

si sa pun si flag in credit history

ca n-aveam destul fun

si uite-asa cu T-Mobile

PS: scuzati vorbele alaturea cu drumul dar am voie de la doctor sa le zic daca ma enervez si-mi vine, cica face bine (la butoi)

Mergi la inceput

am tras credit report gratis pe internet- e dreptul odata pe an prin federal law sa am CR gratis - si e absolut OK, cum a fost de un ain si jumate incoace

dar trebuia sa ma cert cu T-Mobile deocamdata - daca au descoperit ca nu e vina mea de ce ma poarta pe drumuri mai rau ca-n Romania?

va scriu s ce mi-a mai zis asta din shop de aici despre sefii lor unde trebuie sa duc datele: ca odata cer una, odata alta, asa ca se intimpla sa mai dea telefon odata poate gasesc pe seful care vrea mai putine documente - ceea ce au si facut acum, au mai sunat odata dar n-am avut noroc sa-l gasesc pe ala care nu vrea si dovada cu billurile platite - norocul lui de fapt, ca acu m-am infuriat rau de tot pe ei

Mergi la inceput

Cere-le ceva, doar asa de distractie, eu am avut un meci cu verizon tel fix si m-au scutit de abonament pe vreo 2 luni.
Adriana, eu in state mi-am pierdut portofelul, in Washington. Ca tot ma abtin sa ma bag pe subiectul tau, una nu am fost in Romania de trei ani, si doi nu am timp sa combat, toata ziua fac la lectii. Hotul (sau ala care mi-a gasit portofelul, ca nu mi-e clar ce s-a intamplat) mi-a tocat vreo 2000 si ceva de dolari pe 3 carduri si nici macar un cent nu am acoperit eu...mai e pana sa fie in Romania asa (ori Canada, for that matter).
Eu stau in Alberta si aici e crestere economica cat a Chinei; dar viata de aici nu prea se compara cu aia din US, si ma bata jalea, fac aprox. de patru ori mai multi bani fata de anul trecut pe vremea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

OK Laura, e frig la tine ca vin si eu.

Mergi la inceput

Azi e frig rau, 6 celsius. Vara a fost vara normala. Iarna nu am facut aici. Rednecii au toti tracuri si toti sunt de treaba, da' tre' sa stii ce e quadul, sa ai pusca, RV si palarie crocodile dundee si musai sa asculti muzica country, altfel esti ciudat rau de tot.
Femeile o duc bine, ca stau acasa, barbatii merg la oil sands sa faca 200,000/an. In plus, daca esti sudor, faci vreo 100 pe ora si uiti ce frig e la oil sands. Fara gluma, aici meseria de sudor e in very, very high regard. A, si nimeni nu isi arata varsta, nimeni nu are riduri, doar imigrantii si toti arata 20 de ani mai tineri.
E o cultura a muncii si a meseriasilor.

Mergi la inceput