40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu pe fuga ca abia am venit. Am fost sa calc si la altii, ca nu ma saturasem doar la mine.:D Da' pe bani.:D Brrr, si ploua...si eu am fost in al doilea oras de aici, cu autobuzul...brrr...da' asta e ..nevoia.

Simona, imi pare rau sa aud ca te lovesti cu o astfel de problema. Eu as mai discuta cu ea o data, eventual i-as spune ca discut ca o prietena, nu ca o mama. Si as ruga-o sa ma lase sa merg sa cunosc si eu acele persoane (copii). Asta pentru ca e bine totusi sa vezi ce se intampla acolo, sa vezi cu ochii tai, caci in ziua de azi te poti astepta la ce este mai rau. Daca as vedea ca nu sunt copii de frecventat, i-as explica ca o singura copilarie are (adolescenta) si e pacat sa treaca astfel prin ea. Nu cred ca i-as interzice, dar...i-as spune ca daca mai depaseste ora care tu i-o spui, as intoarce foaia. In weekend as lasa-o un pic mai tarziu, dar nici pana dimineata, ca inca e mica, zic eu. Cu tigarile sunt de parerea lui Lulu. Si eu m-am apucat la 16 ani de fumat, m-au corupt verisoara si prietenii ei (mai mari cu 2 ani), desi eu nu suportam nici fumul tigarii cand fumau ai mei. Tata a reactionat urat si a zis ca sa nu ma vada niciodata ca nu stie ce imi face, iar mama, cand am ajuns acasa (asta s-a intamplat la Targoviste in vacanta, eu fiind din Bucuresti), mi-a zis ca ea imi da tigari, dar macar sa nu fumez orice tampenii si sa nu fumez multe (nu fumam mai mult de 4-5 tigari pe zi atunci, poate nici atat). E dificil la tine un pic, pentru ca este adoptata, si se poate intoarce impotriva ta, sa inceapa sa iti zica lucruri urate. Ma gandesc la asta, pentru ca stiu cum sunt adolescentii in ziua de azi, fac orice sa nu isi piarda anturajul, mai ales daca o mai fi si vreun baiat la mijloc in cazul ei. Iti doresc curaj mult si sa ne ti la curent.

Adrienne, persil e patrunjel, da, ceea ce a zis nema nu stiu ce este.

Craciunitza, eu m-as duce la un control in locul tau, e cel mai sigur asa.

Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Ciuss, ca si Oana m-am apucat de fumat pe la 16 ani, mama stia (ca m-a prins), dar avea un stil de a face morala ca mai bine-mi dadea doua palme dacat sa-mi faca o polologhie de 1 ora, care bineinteles tot ce voiam eu faceam. Asa ca e clar ca trebuie sa te incarci cu rabdare. Dar dupa parerea mea, trebuia sa-si castige toate tigarile, deh, orice viciu costa. Dar prostioare cu fugitu' de acasa n-am facut, oare ce o fi in capsoru' ei?

Craciunitza vezi prin farmacie.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ciuss, imi pare rau tare - mare necaz! Cred ca trebuie sa ii explici cu blindete de anturajul nu e de loc potrivit, nu ai sa reusesti nimic cu pedepsele; trebuie sa-i gasesti lucruri de facut care-i plac si o tin ocupata si cu gindul departe de respectivii - si sa fii umbra ei peste tot

gre, greu dar se poate, eu cred ca nu faci nimic cu pedeapsa la virsta asta, numai cu vorba - dar trebuie sa gasesti cuvintele potrivite

Craciunitza - mai sunt si bomboanele Halls de tuse care desfunda si caile nazale de la eucaliptul din ele

fetelor, va las ca am patit o belea, cind sa cumpar mobil aseara pt mine si fimiu cica nu pot ca nu mi-am platit billul din iunie (ala de la coada coasei probabil??????) - si dupa investigatii azi se pare ca mi-a furat careva identitatea aici (SSN-ul) - am scris la fetele din America detaliile

acu astept - ori e furt ori sunt atit de timpiti aia de la compania de aici de isi fac treaba de mintuiala - dupa ce face raport politia cred ca trebuie sa fac plingere ca e compania tembela

Mergi la inceput

PS: Adrienne, sa cer credit report??? habar nu am unde ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nema oribil ce ti s-a intimplat. credit report ceri la www.creditreport.com sau www.freecreditreport.com.trebuie sa suni la toate cardurile si la banca si la politie. Urita treaba. si sa anunti si employerul (toate persoanele care intr-un fel sau altul au de a face cu ssn-ul tau pt. ca ti se va da altul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cius, nu stiu ce sa zic... doar citeam si ma speriam... E greu de tot cu adolescentii de astazi:( Oricum, e nasol ca fumeaza, insa nu ai cum sa interzici. Bine faci ca o pui la lucru in schimbul tigarilor.
Nema, oribila chestie cu mobilul:(((
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Of! Si eu care credeam ca mamele de fete sint cele mai fericite ca fetele sint cuminti si responsabile… Ana Maria cum tu esti cea mai apropiata ca virsta ce sugestie ai pt. Cius ca eu n-am imaginatie. N-as bate-o dar i-as lua privilegiile, telefon, calculator, bani de buzunar…

nema, lu estragon e tarhon, da? Iar persil e parsley, adica patrunjel? ca tot ma gindesc la detergentul asta persil. cred ca nu punem detergent in mincare, nu? pina la urma voi sfirsi prin a vorbi o fromgleza de mai pricepe nimeni nik.

adrienne...eu zic ca nu e bine sa ii puna restrictii..cel putin deocamdata....pentru ca mai rau face. ii da alt motiv sa isi doreasca sa plece. nu stiu ce sa zic..e complicata situatia...cred ca ar trebui sa incerce s-o apropie...sa o implice in activitatile ei..si ea in ale fetei..sa iasa impreuna..incet incet se va rezolva..dar doar cu rabdare!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrienne12

nema oribil ce ti s-a intimplat. credit report ceri la www.creditreport.com sau www.freecreditreport.com.
trebuie sa suni la toate cardurile si la banca si la politie. Urita treaba. si sa anunti si employerul (toate persoanele care intr-un fel sau altul au de a face cu ssn-ul tau pt. ca ti se va da altul)

aku astept poate timpitii de la tmobile au typed prost ssn-ul persoanei respective

o sa trimita ei raport la politie si pina nu se lamureste care si unde e problema tre sa stau 48 ore

ca persoana aia are telefon de acu un an...

daca au gresit astia de la tmobile nu ma agit degeaba???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Daca e vina lor, tu nu esi obligata sa platesti nimic nema. Tin pumnii sa fie asa!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nema ma bag si io ca musca in lapte. de ce iti iei de la tmobile? Prietenul meu are tmobile si in beci nu are semnal dar sus are. Fiu-meu are tmobile si din cind in cind ii dispare semnalul (sau dispare el cu totul si doar imi zice ca nu are semnal!). eu am cingular (dina acela roll-over) si sint f. fericita, am semnal in tunel, chiar si in mijloc de codru, cind am fost cu cortul am avut semnal... sfatoasa ce sint, sper ca nu te superi..cius daca fumeaza asta e, las-o n-ai ce-i face. ca dupa aia se ascunde si tot fumeaza. dar baga-i sub nas tot ce tine de fumat, consecinte etc... bine eu ma simt lupul moralist la faza asta... dar cineva mi-a zis ca s-a lasat de fumat cind a vazut intr-o sala de disectie plaminii unui fumator. Eh, daca as vedea asta poate m-as lasa si eu. Bine eu nu fumez decit vreo 3 tigari pe saptamina daca si alea... dar am fumat cind eram ca Ana Maria... Nema tu mai fumezi acum ca nu e kupilu?

Mergi la inceput