40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 25

nematics spune:
Laura, tine si pentru mine un loc! Echipat cu unuldeununouazecietcetcetc daca se poate

nematics spune:
PS: Laura, ce s-a-ntimplat la Montreal? Acuma vad ca a intrat un dezaxat cu pusca in liceu si a inceput sa impuste in stinga si in dreapta...
PPS: s-a dus Brucan...

adrienne12 spune:
Llaura am vazut rednecsii vostri. Acum vreun an am fost de 4th of July la 1000 insule. cum nu am gasit nimic liber pt. cazare la americani am trecut la canadieni sa dormim. ei bine era un park privat cu locul de corturi plat ca in palma si cu loc de dans unde seara lumea de gen rednecsii tai cu truck si palarie crodile dundee se stringea si dansa in draci pe muzica country. Ah si dusul costa 25 centi, daca nu puneai fisa nu curgea apa. si o tintarime ca in delta... interesant dar nu pt. mine... sorry n-as putea trai intr-o zona ca aceea si nici la frigul acela.

nematics spune:
Adrienne, asta de la t-mobile m-au prostit ca acolo unde t-mobile nu are semnal si cingular are, t-mobile ia semnalul automat prin roaming de la cingular - asa ca prietenul tau ar trebui sa aiba semnal in beci de la compania ta, daca e adevarat - ai facut testul asta?

adrienne12 spune:
iuliana in beci la el eu am semnal si el nu. au incercat sa-l prosteasca si pe el cu asta. nu tine. i-au schimbat de citeva ori telefonul dar degeaba. si apoi in mijloc de codru des eu aveam semnal eu nu.iuliana rednecsii e rednecki; nu tre sa te duci pina in canada sa-ti inghete coada daca vrei vreunul. gasesti in west virginia citi vrei. astia ar fi echivalentii miticilor mioritici...

lu.more spune:
Mai, mai cata engleza invat eu cu voi aici.
Va invit la cafea!
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

adrienne12 spune:
Lu lasa ca invat si eu francexa cu voi. estragon e tarhon? cit despre cafea,mai tine-o vreo 6 ore caci acus ma duc la culcare.

nematics spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Mai, mai cata engleza invat eu cu voi aici.
Va invit la cafea!
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
Lu, baga si accentul de obor si-o sa ai the "full picture"

Adrienne, asha va sa zica, nu ma crezi cu tarhonul????? Biiineeeeee!!!
(adica bine faci da io tot trag la tarhon = estragon)
dar in canion ai semnal?

nematics spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Lu lasa ca invat si eu francexa cu voi. estragon e tarhon? cit despre cafea,mai tine-o vreo 6 ore caci acus ma duc la culcare.
estragon nu e tarhon e tarragon

Kuki, parca tu intrebai de ce pune Adrienne detergentul in rattatouille, nu

ana_maria222 spune:
Fetelor, va spun buna dimineata si plec spre spital ca mi-e rau rau!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica