40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 26

nematics spune:
Adrienne,
uite de ce vrea t-mobile - ca ne costa cu 10$ mai ieftin pe luna decit cingular daca ccc comparam cu planul cu rollover de 550 minute si cu $20 daca vrem rollover de 700 min - iat t-mobil ne da 1000 minute gratis pe luna (pe care eu tot nu le foloseam dar acu' poate ca o sa-mi sun din nou prietenele si mai ales prietenii )
iar la banii nostri deja mi se pare un lux sa ne luam planul familial lunar la mobil, dar uite ca trebuie sa traim ziua de azi, nu sa adunam bani pentru viitor ca miine nu se stie ce va mai fi, iar el e un baiat adorabil, ar fi pacat sa ne chinuim cu telefoane cu cartela sa ne stea minutele in git daca vrem sa vorbim unul cu altul

lu.more spune:
Aia mica, ce ti s-a intamplat?
Si, Craciunitza, ai dormit mai bine?
Si eu votez pentru estragon = tarhon.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

soni spune:
Neata' Poftiti la cafea! Aici continua sa ploua si e frig.
LU pe la voi e soare?
Americancele nostre au avut treba aseara bag de sama! Eu am chicat ca din pom dupa ce v-am salutat si m-am sculat acu juma de ora (ca de atunci citesc de la pag 15 in jus)
La chestia cu tarhonul eu zic ca ar trebui sa gasim o carte cu numele in latina a tuturor plantelor si apoi le dam de urma.Astia asa fac in erboristerie.
Da unde-s fetele noastre??? Nici una la cafeluta azi??
AnaMaria ce-i cu tine?? Ti-e rau tie sau de emotie ca mergi la Mirela?

KUKI spune:
Neata si de la mine
Cafea nu vreau. Soni, imi faci un ceai verde, de-ala care cica te tine tanara? Si cu un pic de lamaie, te rog, fara zahar. Asa, multumesc.
Azi sunt happy. Fara motiv, uite-asa sunt eu. Craciunitza vrei sa-ti dau si tie?
Ba chiar nu stiu ce am, muncesc cu drag si-mi place. Ptiu...te pomenesti ca am imbatranit si m-am dilit:)))
Americancele, n-am priceput nimic din ce ati vorbit voi toata noaptea, da' eu zic mai Nema, sa-ti iei telefon de-ala de care e mai bun, mai ieftin si cu mai multe minute. Na, te-am sfatuit de bine
Ana, ce ai mama? Fa-te bine ca avem treaba. Pup fata
Si pe voi toate. Mai vin.

gabibarta spune:
AnaMaria, ce ai patit?
Soni, daca tot faci ceai, te rog si mie... e bun si verde, sau de oricare.
Vreau maine la piscina ca-mi scartaie coloana...

lu.more spune:
O data facui si eu cafea, si n-am succes : Adriana pleaca la culcare, Soni n-a simtit aroma si Kuki vrea ceai.
Soni, la noi e soare de o ora.
Ieri am avut ploaie, prima din luna aprilie (aproximativ), se mai oprea, mai incepea. A tinut asa toata noaptea. Au anuntat alerta portocalie in departamentele din sudul Frantei, de ieri pana azi la pranz. La noi vad ca a trecut deja.
Ieri mi-am pus maneca lunga pentru prima data. Inseamna c-a venit toamna si la noi...
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

nematics spune:
vedeti de ce nu dorm eu la ora asta si sunt aici "addicted" la topic? Findca e asa de bine cu voi si fiindca vreau sa fim si la 60 cu + si - cum zicea cineva (Adrienne parca) tot in formatia asta!!
va pup, chiar ca ma duc sa ma culc, vad ca legaturile la est, in Ardeal si la vest sunt active, dorm fara grija, cineva (la plural daca exista pluralul la cineva, daca nu il inventez eu acu: cine-voi) aici ne vegheaza!!!
PS: Kuki, ai citit ca ccc chestia cu antioxidantele (deci si ceaiul verde) cica e un mit?? Asa spun savantii americani care mai nou au tras o statistica pe tema asta! Tot 40cu + si - ne tine in forma!
PPS: Anamaria, baga un semnal aici cind vii acasa!

nematics spune:
Lu, eu iau o gura de cafea, ca dorm mai bine!
si sa stii ca atunci cind scriam la topic ma si certam cu aia la telefon, de aia am scos englezismele, da' sa ma fi auzit ce scoteam din mine cind m-am luat de aia de la compania de telefoane, ai ratat showul!
si ieri am sunat pe prietena mea din Nisa si cica se duce la plaja - toamna la Nisa, hmmmm - ce-o fi aia??? Ask Laura!

soni spune:
Apai din ce nu fac americanii bani Nema?? Acu cu ceaiul verde!!! te pomeni ca au descoèperit america!!!
Kuki, Gabi ceai n-am in casa dar cind treceti pe la mine pt voi v-a fi!!!Sigurrr!
Lu aici ploua de doua zile ca la ---gara !!! si e o umezeala de mama mama! mai iau si de la tine o cafea
Telegrama :va saluata Simona ca era in pana de timp si de idei pt masa si i-am sugerat urgent ceva pe mess in functie de ce avea in casa ! acu aplecat la treaba. NEMA ea nu citise de pov ta si te saluta si depune si ea marturie ca esti fata buna!
Hai sa va povestesc cum a intrat Nema pe mess acu o ora la 3 dim acolo si-mi povestea scurt denunturile facute si ce inseamna ssn la ea .I-am zis si eu ce inseamna aici.
Acu tre sa demonsreze ce e "fata buna" ca altfel nu-i dau nr. inapoi si nu poate cumpara nik
am zis cu ce incepe demonstratia:cu ginecologu? am unu in casa si trimit certificat stampilat via email!!!!A ris cu hohote si aplecat la o tquilla si la pregatit o lectie!!