40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Noemi da, sant eu cu noua munca, inca n-am inceput ca nu sant gata locurile de munca, fiind o intreprindere noua.

Nema, te intrebasem unde e Borneo pt ca am citit mai deunazi intr-un ziar ca presedintele de la Ikea, a investit o mare suma de bani acolo pt a replanta pomi, multe hectare, dar ca se afla in Malaesia.

Soni, nu sant in vena de bancuri, penca am in cap tot felul de ganduri, si pe care vreau sa le pun in practica, si-mi ia mult din materia cenusie.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ce porca vacca a-ti puys pe pagini ca e a 10-a ora ca incerc sa intru!!! Unde ' la voi in casa! hio hi greu se mai incarca la ora asta.
NOEMI da vreau reteta (daca poti) sa-mi retestez rabdarea!!!Stii ce am facut odata sa o testez? Aveam un ghem de lina (fost ghem) incurcar de mama, mama !! Am stat o saptamina!!!!! sa fac un ghem normal fara sa rup firul!!! Si ma mai mir ca ma cheamau soni!! dar deh cine mai are asc endent in scorpion! Mare natie sint!
GABITZA lasa puii sa se bata ca eu am vrut sa ma bat cu fratemeu dar n-am abut ocazia (daca ai timp treci pe la profiluri) .Cine stie poate continui! tie ti-ar prinde bine povestea mea . I-ti spun asta in sens pozitiv .
Adrienne ai vazut situl??? Mai faci bazar??
CICINA ai sa rizi dar am gasit èpost de estetista in Padovaaaaaaa!!!
Tu ce munca vrei sa faci ca am ramas in urma !!
Americanceleee unde sinteti????
Nematics mai vii la mine???
Polux cind i-ti iei puiul!! treci si tu pe aici cu puiul tau sau faci direct!
Oana , nu te scuza , bine ca e bine!!
Kuki ai terminat de calcat??
LU unde esti???
Sint exact berbec Acu sus acu jos! Incerc din rasputeri sa revin la baza si sa merg inainte si se pare ca reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Ciccina, Borneo e oborul meu virtual! Ca acu's in US.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac fetele mele? eu sunt un pic indispusa azi...dar trece!! va pup!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kuki, mda, m-am enervat rau la subiectul ala si incep sa ii dau dreptate lui Mik...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nematics

Ciccina, Borneo e oborul meu virtual! Ca acu's in US.

Unde in Obor, ca si ai mei stau (si eu am stat) nu departe? Eu pe timpul facultatii, de fapt pana sa vin aici eram angajata primariei in piata, inchiriam cantare ca nu-mi ajungea bursa.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana cretu

Kuki, mda, m-am enervat rau la subiectul ala si incep sa ii dau dreptate lui Mik...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

la unele subiecte te enervezi, eu sper ca aici ne relaxam si ne simtim bine, cel putin asa simt eu, nu stiu ce parere a avut Mik despre topicul nostru sau daca a suparat-o ceva de aici.

Oana, drept in Calea Mosilor, linga biserica Sf. Ioan Mosi

Mergi la inceput

Eu ma simt foarte bine aici, ca sunteti nostime rau si sensibile totodata. Biserica aia de la intrarea in Calea Mosilor, langa primarie?

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

pentru mine Calea Mosilor incepe la Obor, Oana!
Biserica e pe Mosilor linga Obor!

Aia de care spui tu e pe Olari, inainte sa faca linia de tramvai era asezata chiar in mijlocul Caii Mosilor (cea actuala) si au pus-o pe role si mutat-o unde e azi, linga fosta Primarie Sector II

Mergi la inceput

Uff, bine am zis mai devreme, la alt subiect, ca m-a lasat memoria. In fine, eram vecine, daca pot sa zic asa. Eu stateam la o statie de tramvai spre Pantelimon. Stiam ca cealalta biserica a fost mutata pe "rotile", ete ca asta nu am uitat.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput