40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 18

nematics spune:
Nomi, nu te teme, e o reactie absolut normala - eu de aia NU i-am cumparat role lui fimiu si acum ma bombane si cred ca toata viata o sa ma bombane ca nu i-am luat - fiindca mi-era teama ca n-o sa mai pot dormi cu gindul ca poa' sa se accidenteze

soni spune:
SaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuT!!
Hooo! ca nu m-am scrintit e ca azi am reusit sa minc ceva am adormit o ora de la 4 la 5 si m-a sculat depilatia si dupa am dat la rate!!! Acu ma simt mai usoara!1 Hi hi. Imputita natie , incapatinata mai sint!de ce mi se spune sa nu fac parca o fac intradins.De putinele ori ca minc si adorm (rar dupa amiaza dar zilele astea au fost de cosmar) nu diger si --- se intimpla .Bine ca nu mi-e rau dupa . Ata ete
.
NEMA mi-ai luat vorba din gura cu raspunsul la NOEMI. cam asa voiam sa-i raspund eu .
Noaemi acu ai inteles de ce telefonezi? In gindul tau e frica sa nu se loveasca. Cum e treaba aia de jumulit prunele cu mere rase??
PORUMBELU, CRACIUNITZA ,ADRIENNE!!!!!Cam mare butoiul ala sa stati toate in el . Ia afara ca avem treaba , Eu am iesit pe gaurica!Aia pe unde se scoate vinul...Pic cu pic!!
Danna gindestete la azi si miine ca poimiine se va vedea.Asta e teoria mea de dupa accident. pai! iesi pe strada si ...nu se stie ....Bucura-te de clipa!si de puiuti si de "dragul de el"
Kuki mama ce te-a apucat cu calcatul? Harnicut-o!!!
Cicina ia mai zi tu niste bancuri ca lipsesti la apel .
NOEMI vezi ca pe alessia 105 o gasesti la umanitare pe subiectul lui Denis .da clik acolo si trimite PM. Eu am copiat deja ce a scris Kuki si i l-am trimis sa vada ca nu glumeam si ca e binevenita .
care scria ca e in olanda? e in Belgia.
OANA ce face puiul mic?
LU pe unde te-ai ascuns?? iar faci dulceata??

KUKI spune:
Nomi, e o reactie normala atunci cand tii la ea ca la copilul tau. Ai aceleasi griji.
Ciuss stiu ca avea de facut orarul, dar totusi, macar seara asa...ce-o fi cu ea?
Am luat o pauza cam lunga de la calcat, ma duc sa termin.

lu.more spune:
Inseamna ca eu sunt o mama anormala, inconstienta si denaturata.
Eu i-am pus Ancai rolele in picioare la 4 ani, nici casca nici alte protectii nu i-am cumparat, si-am lasat-o sa se descurce. Iar acum face piruete. Si-ati vazut pe unde-i dau drumul sa se catere...
Pe scurt, o las (o imping) sa faca tot ce am facut eu sau ce mi-as fi dorit sa fac. Dar si ei ii place...
Eu fac bine, doar ca am mult de lucru la serviciu. Nu ma mai tin, dom'ne, dupa sefu', are o viteza... Sper sa se potoleasca.
Deci de la serviciu abia abia daca mai arunc un ochi (azi nici macar), iar acasa am hotarat sa consacrez macar o jumatate de ora Ancai. Azi i-am trimis pe mail niste exercitii de mate, iar acum le-am verificat impreuna. Asa comunic eu cu fii-mea : prin mail.
Soni, draga mea, nici nu stiu cum sa-ti spun, dar sunt sigura ca simti... asa ca mai bine tac. Un buchet imens de flori virtuale pentru tine!!
Ma bucur pentru ratatuie, Adriana si celelalte, adanciti-va in retete frantuzesti, n-o sa va para rau.
Alessia, vino aici, o sa-ti mai treaca. Sectiunea asta a forumului este mica mea oaza, aici imi gasesc relaxarea cand sunt obosita, e ceva magic. Citesc din ce in ce mai putin prin alte parti, nu citesc, rasfoiesc, nu mai am timp sa ma bag in seama, doar rar imi vine cate ceva de spus, si ... de obicei tac; dar cu voi as sta la taclale zile si nopti.
Asa ca vino, Alessia, mai avem 2 copii aici, la atatea mame om fi in stare sa avem grija si de al treilea.
Craciunitza??? Keskis-pass-avec-tua? Ca in engleza nu stiu, iar in romana vad ca nu raspunzi.
Gata, va pup, as mai avea multe de spus (nimicuri) dar toate au o limita.
PS
Hmm.... gem de prune caldut cu paine proaspata unsa cu unt de la vaca noastra. Cand eram mica...
Despre Mik nu stiu nimic, dar aflu acu, o inoportunez cu un meil.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

noemi marian spune:
Soni,dulceata aia se face din prune fara simburi si fara coaja.E foarte mult de lucru pina cureti coaja.Daca vrei reteta o intreb pe mama si ti-o scriu. Nomi

gabibarta spune:
Nomi, mersi pt. compliment!
Sper sa-ti fac si eu complimente asemanatoare intr-o zi!!! Scuze ca te intreb, cum stati cu procedura de adoptie? Ati finalizat dosarul? Cautati bb?

oana cretu spune:
Am intrat doar sa va zic ca Seb este bine, nu mai are nimic.:) Nu am citit din urma, ca azi am calcat, am iesit cu el in parc...Si mai am de calcat.:D Ma duc sa fac baie si revin.:)
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

noemi marian spune:
Gabi,din pacate nu inca.
Acuma punem ferestre,le schimbam,urmeaza dulapul pe hol si abia apoi.
V-am povestit c-al meu are fixu' cu o casa cit se poate de bine pusa la pct pt vizita oficiala.Are spaime.Asta e! Va intra si in concediu peste 2 saptamini si-atunci il voi trimite pe el la djpc.Sa vada ca nu trebuie sa se teama. Nomi

cicina spune:
Noemi da, sant eu cu noua munca, inca n-am inceput ca nu sant gata locurile de munca, fiind o intreprindere noua.
Nema, te intrebasem unde e Borneo pt ca am citit mai deunazi intr-un ziar ca presedintele de la Ikea, a investit o mare suma de bani acolo pt a replanta pomi, multe hectare, dar ca se afla in Malaesia.
Soni, nu sant in vena de bancuri, penca am in cap tot felul de ganduri, si pe care vreau sa le pun in practica, si-mi ia mult din materia cenusie.
cicina

noemi marian spune:
Am uitat sa mai spun ca eram ca Lu .La 1an si-un pic al fetei inotam cu ea in lacul de acumulare de linga oras.Adica eu pe spate si ea pe mine.Si ne distram de numa'.Am dus-o verile cu noi peste tot.Umbla desculta pe pietre ,in iarba,cadea si se lovea.Nu-i nik! A trecut!Si mergeam mai departe.Adica n-am scutit-o.O lasam sa experimenteze.Anul asta s-a schimbat optica.Nu stiu de ce.Am imbatrinit.Cred.Abia acum o vad fragila.Desi-mi dau seama ca nu e.E un copil puternic si bun.
Azi nu am mai sunat.La naiba!Trebuie sa ma abtin!
Va tzuc,Nomi