40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 17

soni spune:
Neata, m-am sculat greu din cauza picaturilor dar a trebuit ca, da cafeaua am facut-o,dar la 9.30 am avut o pedichiura si v-o incalzesc la microunde!!!
Va multumesc la toate , mi-am revenit putin si o sa o mai fac mai ales ca de azi tre sa am grija de ceilalti. Nenorocirea aia ,era anuntata, dar cind vine... Gata .Vad ca sa-u mai intors fetele si vom avea de "harnicit " pe aici! Ma bucur. Azi clienta mi-a zis ce a pregatit deja pt prinz, rapid, economic si cred buuuuun! Sau aici de "pacate" de astea gastronomice nu se mai poate vb ca totta lumea e la dieta!!?? Pa pup dulce , Ma duc sa iau hitrie de depilatie si mai trec Pa

oana cretu spune:
Buna dimineata si de la mine, ca eu azi am dormit muuuult, am recuperat.
Porumbel, este mai bine, azi noapte ma trezeam sa verific cum e temperatura, a avut talpile firbinti tare, dar in rest era doar cald. Dar ma uitam la el si simteam cum imi creste inima. De cate ori il privesc cum doarme ma trec mii de fiori, imi curg lacrimi, il mangai, il pup, ii iau manutele in mainile mele si...as opri timpul.
Gata, ca am luat-o de dimineata cu melancolia.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

gabibarta spune:
quote:
Originally posted by Porumbel30
Gabi , ce mai fac copiii ? Inca se? Ce-mi place semnatura ta !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
Mersi de intrebare, la fel se

Oana, multa sanatate lui Seb!!!!!

soni spune:
Fetelor , ce ziceti sa o ajutam pe Alessia 105 cea care a deschis subiectul cu Denis? Am primit un PM ca se simte vinovata (de ce nu stiu ca nu e vina ei ) E in belgia si zice ca a avut 4 luni negre din viata ei (n-o fi in familie? are 2 copii) Eu am scris PM si am zis sa vina pe la noi ca poate poate si ca s-ar putea sa maiprimesca si de la voi vreo invitatie!!!! hai s-o ajutam!!!daca nu o facem noi cine sa o faca! Sintem mature si vb si de nimicuri si de experiente ! Ridem ,glumim. ne ajutam(virtual) cind e nevoie , poate o ajutamsi pe ea , ce ziceti???
eu bintui pe forumuri.
mama Alex m-a anuntat prin mess ca a deschis un subiect de rugaciuni la gen pt Denis si am postat si acolo. Apoi la umanitare si acu aici.

adrienne12 spune:
Subscriu la sezonul de invelit cu patura (of!). Fetelor ce s-a intimplat cu Alessia. E fata din Olanda, nu? cred ca are 25 ani? Eu am o saptamina de kko. Stau cu fundul pe butoi si-mi zic ce bine ar fi sa fie plin cu bere… Noroc ca ratatouille a iesit demential… mersi Lu si Nema asa incit am hotarit sa invat sa gatesc frantuzeste. Si uitati ce am gasit http://www.isaveaurs.com/recettes.Daca v-as pune ca prietenul mi-a ghicit in cafea de sapatmina asta de kko n-o sa ma credeti! Tot fundul cestii era negru si un “J” mare iesit in relief tot pe negru… hai ca dau in misticism dar asa a fost, v-o jur. Si bunica-mea ghicea in cafea…trebuia sa-I fur meseria

KUKI spune:
Home, sweet home...
Alessia e binevenita oricand la noi. Chiar am remarcat-o de mai multe ori, era mai activa acum vreo cateva luni, dar nu mi-am imaginat ca are probleme. Stiu ca are un baietel parca de-o seama cu Cristi al meu in Romania la o scoala de muzica sau cam asa ceva si unul mic in Belgia.
Deci am facut prezentarile, Alessia te asteptam. Cu bune si cu rele, noi cam avem obiceiul pe-aici sa ne scoatem una pe alta "din butoi".
Am bantuit si eu un pic pe forum, m-am intristat pe ici pe colo, m-am si enervat pe ici pe colo (Oana am vazut ca te-ai enervat si tu la un anume subiect, no comment) si acum mi-am zis eu ca tot mai bine e "acasa" si sa nu mai bantui aiurea ca uite-asa o fi facut si Mik, draga de ea de a apucat-o "marea lehamite".
Mik, in cinstea ta am sa calc in seara asta toate tricourile lu' fi-miu, totii blugii, ba chiar si vreo 2 bigmene ca s-a racorit afara.
Si daca oi mai avea energie o sa fac si clatite cu dulceata de visine. Fac bine, ce zici?
Sau poate-mi da Nomi niste gem de prune ca ea e gospodina din cale-afara scumpa de ea.
Mey, Nomi, da' parca din prune se facea palinca. Tu ce faci, strici prunele pe dulceata, zau asa
Craciunitza, iesi de-acolo. Stationarea in butoi mai mult de o juma de zi e strict interzisa. Hai ca viata e scurta, n-avem timp sa stam cu fundu-n sus din cauza unor nemernici.
Vin copiii acasa toba de carte (sa traiasca bunica ) si nu cred ca vor sa te gaseasca suparata.
Porumbel, nu ne-ai povestit cum a fost intalnirea cu prietena din Anglia. Si ce face baiatul tau cu cursul de inot? Nu mai stiu cum a ramas pana la urma?
Oana, sanatate puiului mic. Se tot intampla din astea, o sa treaca, nu-ti face griji.
Dana, mult succes. Ai dreptate, va fi bine, ai sa vezi.
Lu, "iarba rea", unde esti si de ce?
Aia mica, lasa tutunul ca nu face bine la ten, la plamani, la nimic.
Mai e vreo fumatoare printre noi?
Gata, fug la calcat
Pup

KUKI spune:
Adrienne, ce cauti langa butoi? Pleca de acolo ca tu ai treaba. Ai terminat site-ul ala?
PS. Si mama lu' Mik ghicea in cafea. Vezi, Mik ca n-am uitat?

noemi marian spune:
Va tzuc!Pe toate la rind si gramada.
Soni,esti mai bine?
Ce-a patit biata fata?Ii dau PM.Ce-are?Daca putem s-o ajutam de ce nu?
Craciunitza,tre' sa-ti treaca! Tu esti vesela de felul tau.
Porumbel dau si pizza si de-aia fara alcool.Acusica.Gata!E aici.
Sa vezi ce buna-i dulceata de prune decojite cu mere rase.Dar trebuie o rabdare de fier pina le dezpielitezi.
Vreau sa va intreb ceva.Sa-mi spuneti daca am sau nu reactii normale sau ce dreak ii cu mine? V-am povestit ca i-am luat Irinixei role simbata.Buun!Io de-atunci,contrar obiceiului meu,o sun in fiecare seara sa vad ce face,daca e intreaga.Practic verific copilul daca n-a patit ceva.Cu rolele.Sint perfect constienta ca mama ei e acolo,ca stie cum sa le foloseasca,dar tot sint cu tel pe ea.Zici c-am innebunit!Am ajuns sa cicalesc copilul!Si eu chiar nu sint mare fan al povestii cu drobul de sare.Sint intreaga la bila au ba?
Asta-i pt Mik:nu-i mai calc nici o camasa.Ieri am calcat vreo 10.Nu-mi place.
Laura,ce bine ca ne-ai scris!
Dana,capul sus si nu fii suparata.Viitorul lasa-l in pace.Ii este bine acolo unde e.Mai ales ca sint multe variabile care-l compun.De ce sa te amarasti tu pt ceva incert?Gindeste-te doar ca va fi bine.
Ana-Maria,n-am uitat ce-am promis.Pur si simplu nu ajung la timp la banca.Nu stiti este vreuna non-stop?Dar am promis si ma tin de cuvint.
Gabi,ai niste copii tare frumosi.Cind si cind ma mai uit la poze.Ce daca se bat?doar sint frate si sora.Asa fac toti.
Cicina,nu vreau sa gresesc,dar parca tu erai cu job nou,nu?Sau cine?Cum e?
Ma duc sa pap ceva si incerc sa mai vin.Nu stiu ce planuri are al meu la comp azi.Nomi

noemi marian spune:
Mey,am vrut sa-i trimit PM Alessiei si mi-a zis ca nu exista utilizator cu numele asta. Am gresit ceva.Sigur.Asa ca ii transmit sa vina linistita ca o astept si eu.
Kuki,n-am avut destule prune pt palinca. Numa' de-o dulceata.Noa!Da-ti dau si tie.Ca-i buna.Pacat ca dupa ce ajunge in borcan n-o mai maninca nimeni.
Tot am vrut sa intreb:stie cineva ceva de Ciuss? Ca nu am mai citit-o demult.
Dati-va jos de pe butoi ca e periculos.E putred tot si riscati sa va accidentati. Nomi