40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 16

oana cretu spune:
Eu nu cred ca voi sunteti de vina pentru plecarea ei, ca nu vad de ce.
Lui Seb al meu acum ii scade, acum ii creste temperatura. Nu am mai calcat, am facut o prajitura, si am stat mai mult dupa el, ca vrea in brate, e molesit. Acum rade, acum plange....Offf...
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

soni spune:
scuzat-ma am reusit sa fac ceva! m abusesc picaturile si nu am mai fost atenta . dar prin april gasiti denis , mihaita si marian cel mai inalt! Luati si le vedeti. Parca sint drogata dar am promis! Aia pe terasa e la 7 dimineta inainte de a pleca spre.......destinull lui!!!

Danna_36 spune:
Buna dimineata.
Soni, sper ca esti mai bine, viata merge intr-adevar inainte, trebuie sa fii tare in continuare (ce usor e sa dai sfaturi...).
In astfel de momente, cand pleaca dintre noi cineva apropiat, sau cel putin cunooscut, realizez inca odata cat de fragili suntem si ca doar o fractiune de secunda face diferenta intre a fi si a nu fi. Aseara am adormit greu si abia dupa ce am reusit sa ma descarc de tensiunea acestor ganduri. M-am umflat de plans, iar sotul meu s-a trezit la un moment dat si m-a intrebat daca... am racit... dragul de el, atunci m-am simtit deodata mai bine si am adormit cu gandul la comorile mele, ganduri bune de data asta...
Cata dreprate avea cel ce zicea "traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima". Eu nu prea ma descurc cu asta, la mine ziua de azi e doar ceva provizoriu, eu traiesc in viitor, nu stiu sa ma bucur de prezent. Nu stiu sa explic mai bine, poate alta data cand voi avea chef de filozofie...Acum merg la treaba si va multumesc pentru incurajari, asa zic sie eu, va fi bine la un moment dat!
Va doresc o zi buna tuturor!
Primavara 2006

Porumbel30 spune:
Buna dimineata , doamnelor !
Sper ca ati dormit bine si mult (nu ca mine ! ) .
Trebuie sa va spun ceva : Mik n-a plecat din cauza noastra , ci din cauza ca a apucat-o " Marea Lehamite " din cauza unor persoane de pe forum ...asta e tot ! Si eu sper sa se reantoarca...
Soni , draga mea , ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere , sa iesi cat mai repede din starea asta , si sa continui ce ai inceput sa faci cu atata daruire !
Oana , si tie iti doresc putere , stiu ca nu e usor cand copiii sunt bolnaviori , dar iti spun din experienta , si asta va trece !
Continua sa faci prajituri (mirosul lor , indiferent ce fel de prajitura faci , imbunatateste starea sufleteasca - cel putin - a celor din casa ) , sa stai pe un fotoliu cu Seb in brate , fara sa spui nimic , eventual cu o muzica ambientala in surdina , sau fredoneaza-i tu un cantecel... mamica speciala !
Laura , asta da dovada de iubire , sa sacrifici din timpul pauzei ca sa dai un semn... Te mai asteptam !
Noemi , sufletista , ca intotdeauna !
Si ce spuneai ? Dulceata de prune ? Hm ! Recunosc ca eu de obicei fac magiun , in care pun miez de nuca...Gata , nu mai zic nimic ! (pe tema asta, doar !)
Si data viitoare cand lasi sticlele cu bere , pune printre ele si una fara alcool ! Si niste pizza , te rog !
Iuliana , ce mai e cu tine ? Ce-ti mai face pitica ?
Gabi , ce mai fac copiii ? Inca se ? Ce-mi place semnatura ta !
Kuki , unde ai disparut ? Da un semn , ceva !
Revin !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

ana_maria222 spune:
Neatza fetelor! Va servesc cu cafea...ceai de portocale (rece) si o tigare (vogue aroma)....m-am trezit darnica in dimineata asta!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Pozeeee
Mancarica

craciunitza spune:
No servus.
Va citesc pe toate da-s cu fundu-n sus si nu stiu ce sa va raspund, ma gandesc la voi toate, pe rand.
Atat
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

KUKI spune:
Ma strecor si eu nitel, din pauza de masa.
Azi am iaurt(degresat, desigur) cu cereale.
Nu prea mai pot sa beau cafea. Pur si simplu nu mai intra, pana si mirosul imi face rau. In schimb dorm mai bine.
Zic si eu ca si Craciunita, n-am timp sa va raspund, dar ma gandesc la toate pe rand.
Declar deschis sezonul la invelit cu patura. Azi noapte mi-a fost frig doar cu cearsaful.
Dupa amiaza am program de calacat. Am zis !
Dar mai vin