40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 15

oana cretu spune:
Am vazut la subiectul de la generale, si mi-a parut tare rau. Sper sa treci peste asta cu timpul, desi e greu sa accepti, ca stiu cat suflet ai pus.:(
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST

polux spune:
Buna iubitelor.Eu sunt trista ca ne-a parasit Mik. Nu stiu cine a suparat-o, dar tare as fi vrut sa nu plece.Era mai bine sa-i ignore pe ceilalti.Dar ii respect decizia.Mik iubita , uite te pup si pe tine si pe cei mici.
Si uite deja ai facut prima victima...Oana, care calca de trei zile si mai are alte trei de calcat.Oana sa sti ca e greu sa fi mama in astfel de conditii.Pupam pe Sebi sa se faca bine.Si tinem pumnii sa iasa cum vreti voi.
Craciunitza si pe mine ma doare maseaua...hehehe era sa spun dentistul.
Offf Soni...plang si eu pentru Denis. Sincer nu ma asteptam sa fie asa de repede...mult prea repede.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Poate Doamne Doamne are nevoie de ingerasi, dar tot ramane intrebarea de ce doamne?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

soni spune:
Multumesc ,fetelor in amintirea lui Denis! Nu era cazul sa scriu si aici dar, acceptati-ma asa cum sint cu bucuriile si tristetile mele.
Da Polux de ce? Intrebare fara raspuns pentru toti muritorii!!
Mik, respectam decizia ta, dar intra macar sa ne citesti sa vezi ca nu uitam asa usor o mamica eroina!Ne-ai molipsit cu calcatul tau!!!
Oana sper ca puiutul e bine, si ca ----te-ei apucat de calcat!!
Adrienne , afara de bazar, i-tidau ceva in plus sa te uit (si fetelor) si daca tot vrei sa faci comert tare mii ca o sa ai succes!!Uita-te bine la nume , si dupa i-ti spun . Vizioneaza bine . L-am mai trimis odata. poate tu nu erai pe linee . Citeva din fete l-au vazut. Cine stie poate----i-ti place si tie si cu costumele turcesti nu mai ceri nik la nimeni!!! ma sa fie!!! www.artgeogies.ro
fetelor incerc sa-mi revin dar abia acu juma de ora am vb cu unchiul care de la inceput s-a ocupat de tot . va dati seama.
Da nu ma las . Daca era nevoie de un alt ingeras ma plec .Bine ca n-a suferit mai mult decit trebuia!
M-am crucit (si nu e prima oara , cind unchiul mi-a zis :"de aia v-am inchis tel ieri!!(sunase de 2 ori) Exact cind a-ti sunat d-stra a inchis ochii!!!) Si cu baietii de aici cind stau rau se intim'pla mereu ceva cu mine dar nu stiu sa-mi explic.
Chestia cu unchiul ma duce inapoi de doua nopti! fara motiv nu am dormit si nu aveam som . !!!Polux de ce ?? Cred ca simt si cine a suparat-o pe Mik care e o mare doamna si s-a retras cu pasi de pisica !!! Dar..... tot a nostra ramine !
daca voi mai reusi sa scroiu am sa va povestesc si chestii din astea ;sint prima care nu cred si totusi s-au adevarat mereu. Ce straniu!
Acu hai pe linee !! cu ajutorul vostru vveau sa ies din starea asta!
Vreti poze cu Denis???

noemi marian spune:
Of!Soni!
Sint darimata.Pling si nu ma pot opri.Eternul de ce care-ti sta ca un ghimpe in suflet si-n minte si cind crezi c-ai uitat de el bang!vine si te trazneste cind ti-e lumea mai draga.Toata conceptia mea despre viata si moarte,cauza-efect,karma se duce dracului cind e vorba de copii.M-am uitat azi si la stiri,era vorba despre fetita din galati moarta in accidentul acela stupid.Parinti si rude devastate si autoritati care n-au nici o vina.Da fetita aceea ce vina a avut?
Mik,ieri am facut dulceata de prune cu mama.Aseara nu m-am putut abtine si-am halit o cana,asa fierbinte cum era.Acu' ma duc sa-i calc sotului o camasa pt miine.
Oana,sanatate multa puiului mic si dragalas.
Adrienne,de ce vrei tu sa-l dai pe Belu? Ca-i fain sa ai mite prin preajma.
Spor la completat papiruri si apuca-te de afaceri.Io-s mare amatoare de bijuterii din argint si pietre.Asa ca vezi.
Lu,grea lectie ai de invatat cu spatele tau.Eu,pina sa-mi prind sciaticul eram cea mai cea.Sa ma vezi acu' ce fain ma asez si cum ridic si cum ma rasucesc.Mi-a luat ceva pina m-am obisnuit,dar e mai bine asa ca nu mai am chef de durerea aia si de blocaje.Sanatate maxima.
Craciunitza,bine-ai revenit si spor la munca!Pt masea,la fel ca Lilianei,zeama de lamiie.
Liliana,tie nu mai stiu ce-am vrut sa-ti spun!
Porumbel mi-era dor de povestile tale.Ce-ti mai fac pruncutzii?
Iuliana,de ce nu vrei tu mitz framos de la Adrienne?Stii cit este de reconfortant sa ai o pisica prin preajma?
Ma duc sa mai beau o bere.Cine mai vrea?Las aici sticlele si voi serviti-va!pe toata lumea.Nomi

soni spune:
Nema ,stai buona! Asa sint Racusori, nu musca se rettrag in apele lor si.....gata!!
Eu sint in stare de ....lasati-ma sa dorm !!cu picaturi!! Am sa incerc totusi sa descarc citeva foto. daca nu mai pot miine sint sigur,Nu va suparati, dar simt ca mai am putina vlaga in mine.Simt nevoia sa ma intind si sa ...dorm sa uit! ce frumos se scriu cuvintele!!!Cine poate uita risul lui de greieras la bataia cu perne ? Titi(catelusul de peluche de la shoni va pleca cu el ca sa aiba cu cu cine sa se joace!) Nu vreau sa fiu trista pt ca eu nu-l vad decit asa cum m-am jucat cu el si asta e mare consolare,chiar stiind ca nu o sa-l mai vad .
daca nu ma mai auziti sa stiti ca am lut picaturi si am bagat coarnele in perna!ma oblig ca miine pt noi cei care trebuie sa mergem inainte e o alta zi! si mai am doi aici! Deci , forza !!!

Laura B spune:
Ca de obicei, eu sunt pe fuga. Noroc cu pauza de masa!
Va tot citesc din umbra, iar astazi chiar nu ma pot abtine sa nu spun cat de rau imi pare pentru puiul mic, Denis. E dureros si pentru cineva care nu l-a cunoscut direct, nu-mi pot imagina cum e sa... Dumnezeu sa-l odihneasca.
Soni,
Mai sunt trista si pentru ca Mik s-a retras de pe DC, dar asta e desigur o optiune personala. Si, posibil, reversibila. Sa va spun? Sa nu va spun? Am calcat in weekend-ul asta vreo 2 ore si cu ocazia asta m-am gandit la ea si la voi, toate. Iar azi e zi de gatit. Cred ca voi incerca un ratatouille
Laura