40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna dimineata , doamnelor !

Am aparut si eu , dupa o tura in jurul butoiului...ma gandeam ca poate ma intalnesc cu vreuna din voi prin zona si ne tinem de urat pana ne trece...

Am citit ca Mik a cerut inchiderea contului...ati aflat vreuna de ce ? Eu i-am trimis PM , pe urma e-mail...nu stiu daca a reusit sa citeasca vreunul din mesaje...Recunosc ca m-a durut cand mi-am dat seama ca n-a spus macar "la revedere" , dar ma consolez cu gandul ca probabil a avut un motiv intemeiat...cel putin asa cum o cunosc eu . Oricum, o sa-mi fie dor de ea...Of!!!!!!!!
Daca cineva primeste un semn de la ea ,sa-mi zica si mie ce mai face , va rog !

Oana , pui mic si mamica speciala ! Astept vesti bune !
Si iti doresc ca raspunsul pe care-l astepti sa fie cel pe care-l doresti !

Kuki , ma bucur ca ai dormit bine ! Iti doresc sa ai o zi speciala , asa ca tine !
Si da , ai dreptate , a venit toamna ! Intotdeauna mi-a placut inceputul acestui anotimp !

Nema , suna bine ghiveciul ala ! Cand ai timp , pune te rog , link-ul ala ! Si-ti multumesc pt...restul !

Adrienne , si eu zic sa te gandesti din ce in ce mai serios la e-comerce...si te rog sa pui pe lista aia de produse pe care le vei aduce , ceai granulat de mere...cand am fost in Turcia , am baut aproape numai din ala ! Asa ca eu ma inscriu de pe acum pe lista abonatilor !

Bebe are chef de discutii filosofice , asa ca ...vin mai tarziu !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Fetili mele asa e, iarba rea nu piere, ce credeati?
Cum sa plec? Si daca m-ar supara cineva aici pe forum, numai de-a nabii n-as pleca, as face totul sa-i stau in gat.
Cat despre Mik, imi pare rau si mie, foarte rau, fiindca aveam multe de aflat si de invatat de la ea.
Eu am comunicat cu ea, e bine, nu mi-a spus c-ar fi suparat-o cineva. Sincer, nu am intrebat-o si nu ma intereseaza, fiindca acestea sunt lucruri personale. Am incredere in ea, iar tot ce mi-a spus e ca la un moment dat se simtea "pierduta" intre atatea anumite subiecte de pe aici. Bineinteles ca nu-i vorba de subiectul nostru, pe voi va are la suflet tot asa cum si voi o iubiti.

Eu fac bine, cam prea ocupata.
Soni, iti cer scuze pentru sambata, cand m-ai asteptat sa intru pe messenger ca sa-ti explic diverse, vad ca Nomi a rezolvat problema in locul meu. Sper sa nu te superi.

Ce sa mai spun, m-as baga si eu la o ratatouille, n-am mai facut de mult; intr-adevar cel mai bine se aseamana cu ghiveciul de legume, desi reteta e putin diferita. Cand fac, eu fierb si pun alaturi grau fiert, da ceva care e tare bun. Uneori fierb oua tari si le tai bucatele inauntru in farfurie.

In 10 minute plec la kiné, pentru durerile mele de spate, sedinta 6 din 10. Ma simt mai bine, dar am inteles ca totul e sa respect niste reguli pe urma, cand se vor termina sedintele : sa fac anumite miscari, sa ma "educ" si sa invat sa stau cum trebuie pe scaun, sa invat sa respir cu burta si nu cu cutia toracica... usor de zis.

Un mic mesaj pentru Dana : esti abia la inceput, sunt sigura ca in timp "mica ta intreprindere" va intra pe fagasul dorit. Aveti doar copii mititei, de gradinita, sau si scolari? Cand ai timp, mai povesteste-ne, succes!

Succes si tie, Adrienne, daca va hotarati sa incepeti activitatea de e-commerce.

Oana, sper ca Seb e bine?

Gata, fug la doctor.
O zi placuta
Lulu

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Rattatouille proevncale:
http://www.nouvello.com/textes/cuisi104.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci Porumbel! Sper sa iasa cum vrem noi.
Merci Nema pentru reteta!
Sunteti doua scumpe!

Eu sunt o chioara de somn, pt ca prima oara am bantuit pe net pana la 2:30, la 4:30 m-am trezit pt copil, m-am culcat la 7:30 cand nu mai avea febra. La 10:30 s-a trezit, a cerut biberonul, i l-a facut tati si cand am pus mana pe el avea iar febra. Am vazut ca e vesel, ceea ce ma bucura, ca celalalte dati era ca o carpa. Stiu ce are si ma doare tare, dar era inevitabil, i-am dat raceala si lui si lui tati. Si eu aveam de gand sa ma trezsc devreme azi, sa fac mancare, sa calc, curat...Am incercat sa mai dorm de la 10:30, dar cu galagia care o face Seb mai rau m-am amagit. Ma duc sa ma spal bine pe fata si ma apuc de treaba. Saraca mama, acum o inteleg si eu...

Lulu, dupa cum vezi, nu ajungea stresul ala...

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Va rog poftiti la invidiat, da' pe rand, sa ajunga la toata lumea.
Saptamana trecuta am avut un concediu varza, saptamana asta ni s-au anuntat musafiri, drept rasplata mi-am cumparat ustensile si vopsele si ma apuc sa zugravesc bucataria. Ce viata, dom'le, ce viata!
Ma doareeeee maseaauaaaaaaaaaaaaaaaaa, da' mi-e frica de dentist (Andries).

Asta mica, nu faci chef de ziua ta? Asa un chef de dans am

Sanatate la bolnaviori si zi frumoasa la visatori

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema multumesc de retata chiar o sa fac ratatouille. Ei vezi ca-s bune la ceva si pisi ale mele, ca da ca nu erau ele nu vedeam caricatura si nu-mi venea ideea cu rat-atouille. Bellu deja se linge pe bot (am uitat sa-ti spun ca e si gurmand maninca *.*)...Cit despre Mik imi pare rau. Sint multe subiecte si multa lume. Mie imi place pt. ca am invatat multe lucururi (ex. ratatouille ) si v-am cunoscut pe voi. aici ma simt cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Craciunitza, vin si zile cu soare, ai sa vezi....:) Spor la vopsit!!!! Si ia vezi, nu intra un calmant de durere la masea?:)

Adrienne, sa ne zici cum a iesit ratatatouille-ul. Eu fac pilaf cu legume si langa nu va zic ce ca nu vreau sa va fac pofta. Am promis ca zic numai ce e acceptabil (macar atat) in regim.:)

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Fetelor n-am avut net de dimineata am intrat sa va salut sa va pu .si tre sa plec pe diseara va scriu mai mult .Acum plind DENIS NE-A LASAT! APLECAT LA DOAMNE DOAMNE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by soni

Fetelor n-am avut net de dimineata am intrat sa va salut sa va pu .si tre sa plec pe diseara va scriu mai mult .Acum plind DENIS NE-A LASAT! APLECAT LA DOAMNE DOAMNE!!

N-am cuvinte!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bietul pui ...

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput