40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 20
oana cretu spune:
Si da, am uitat si ca primaria e in parc acum, am scuza, ca nu am apucat-o acolo.![]()
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
adrienne12 spune:
Fetele cred ca ratatouille e cea mai buna mincare pe care am mincat-o vreodata. As mai incerca ceva si nu stiu ce.Soni da-mi idee de-o mincare italieneasca care iti place tie.Web site-ul merge incet. e proiect complicat si cam stau prost cu timpul. si eu tot aici ma simt cel mai bine. acum imi explic de ce sint pleostita: ploua afara. pe mine ma influenteaza teribil vremea. va pup pe toate. ce bine ca existati
nematics spune:
Adrienne, incearca Farcis a la Provencale
http://www.beyond.fr/food/legumesfarcis.html
http://www.cuisineetvinsdefrance.com/recettes.php?idRecette=291
sunt legume umplute cu "farce" - umplutura, seamana cu rosiile si ardeii umpluti de pe la noi dar au alt gust - amica mea punea parmezan ras la sfirsit si pe ele
mie-mi plac la nebunie
estragot = tarhon
sariette ==? Oana, Lu - stiti cum se traduce sariette in RO/engleza?
Llaura spune:
In engleza ii zice savory ( Satureja montana )...si acuma ziceti-mi si mie la ce pagina e reteta aia de la cea mai buna mancare din lume, ca in ultimele zile am o foame de as manca si masa.
Nema, da-i incolo de afganestaneni, nu vezi ce grozavii arata la CNN
...scuze ca sunt pe fusul orar de anul trecut 
nematics spune:
quote:
Originally posted by Llaura
In engleza ii zice savory ( Satureja montana )...si acuma ziceti-mi si mie la ce pagina e reteta aia de la cea mai buna mancare din lume, ca in ultimele zile am o foame de as manca si masa.
Nema, da-i incolo de afganestaneni, nu vezi ce grozavii arata la CNN...scuze ca sunt pe fusul orar de anul trecut
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83681&whichpage=9
merci
savory descoperisem cu Adrienne dar in romaneste???
Llaura spune:
Romaneste, cautai dar nu gasii...nu stiu unde poti sa afli denumirea populara daca o stii pe cea stiintifica...ghiveciul e nitzel peste nivelul meu de franceza, dar am un coleg care toata ziua vorbeste la telefon in franceza si ma enerveaza, maine ma razbun si il rog sa-mi traduca...
Din 300 de studenti, ca la vreo 250 au speluit flourine in loc de fluorine, mare foame in lume bag de seama.
nematics spune:
never mind - ii zice cimbru de munte - nu e cimbrisor asa ca nu stiu ce e - dar imi amintesc acum ca am vazut/cules in muntii din Provence si are o aroma fantastica
polux spune:
Buna iubitelor.
Eu sunt happy un pic:primul motiv - am primit flori frumoase.Hei stati nu sariti, nu de la studenti, nu de la admiratori secreti, ci de la sot. Cu ce ocazie, cu nici una, caci asa este el, nu are nevoie de ocazii sa cumpere flori.Al doilea motiv e ca am scapat de maseaua turmentata care de 5-6 luni imi face zile amare. Azi am dat-o afara. E inca mai doare gauroiul.Mai ales ca era o masea de minte. Cica intrebare pe al meu sot :daca ti-ai scos o masea de minte , acum ai mai putina minte?
Va pup.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
gabibarta spune:
Liliana, te invidiez si pt sotul galant, si pt. puterea ta de-a merge la dentist:)))))
Cine n-a baut inca o cafeluta, poate sa treaca pe la mine!
soni spune:
Neata' Mersi Gabi eu o iau bucuroasa ca am mai puna la facut si la mine .N-am umplut canoiul.
Adienne reteta sa fie cu legume??
Fetili noastre sint la munca? acusi incep si eu , am doar o pediuchiura azi. Miine e mai plin.
Pup si zi buna.