40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ce mai fac fetele? Eu am tot fost plecata azi..am fost si la banca sa ridic niste bani pentru Mirela....si acum a inceput numaratoarea inversa pana la ziua mea: 11 zile!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kuki, iti dau dreptate pe de o parte. Nici eu nu mai intru de foarte mult timp pe la subiectele care ma si e mult mai bine. Eu ma refeream doar ca ma doare ca persoane dragi "lasa armele" si pleaca din cauza asta. Si, bineinteles ca nu am rezistat si dupa ce am scris mesajul anterior am sunat-o pe Lulu si a inceput sa rada cand a auzit ca am crezut toate ca ne paraseste si ea. A zis sa va transmit (ea nu poate intra in seara asta) ca "iarba rea nu moare repede" (parca asa ai zis, Lulu, nu?:D ca am memoria scurta - tot stresul e de vina:(). Sper ca Mik sa se razgandeasca, pentru ca sunt super convinsa ca cel putin pe subiectul asta se simtea bine.
a pup pe toate!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

unde srie ca a plecat MiK'''''?????? Si apoiu de ce ultima paotare zicea ca revine !!! Hai baaaaa , unde scrie. NU CRED ! Nu-i adevarat!
cine a suparat-o?? Mik chiar nu vrei sa ne- spui??? Si eu care am belit ochii pe harta sa vad cit departe esti sa trag o fuga pin la tine!!! ( ceream aprobarea intii se intelege!!!!!)
Acuma pling ! Sa iasa la raport cine a suparat-o pe mik. iertam dar macar sa intelegem!

Mergi la inceput

Uite aici soni:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=2 Eu nu am zis ca revina, ci ca sper sa revina.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

NU SE POATE!! Am citit si recitit , asta inseamna ca cineva i-a trimis un pm . ca la ce am scris noi nu e nik care sa o faca sa ia aceasta decizie!!! Porca vacca! Mik ne scrii macar un pm sa spui ce s-a intim plet??? JuR ca nu spun nimic In i talia e legea 6262 cu privacy deci Hai pui te rog , macar sa intelegem! Cine ne mai invata dulceturi de coacaze??? Mikkkkkkkkkkkkkkkkkk! Ma auzi ? ma vezi ca sint sigura ca vezi! da un pm ca mor de oftica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Soni, dupa ce ti se inchide contul nu cred ca mai poti da/primi PM, pt ca nu mai "existi" pe forum, nu te mai poti loga adica. Poti doar citi ce scriu ceilalti, ca un simplu vizitator ce ai devenit...

Mik, daca ai o adresa de mail a cuiva de aici scrie-i, sa stim macar ca esti bine. (adresa mea o gasesti pe pagina personala de la profil)

Primavara 2006

Mergi la inceput

Danna , mersi si bine te-ai "revenit" pe la noi!!!
da ce rau i-mi pare !!!
Mik, Spune-ne ceva te rog!!! te pup si te imbratisez, harnicut-o!!!

Mergi la inceput

Asa este, nu mai poti da PM. Dar va citeste, sunt sigura. Scrieti-i cat de mult o iubiti, poate se intoarce. Este bine, i-a scris lui Lulu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Nema am uitat sa-ti spun ca belu are un simt al umorului grozav. zimbeste tot timpul. Tiger (care e fetia) e vinatorul.

thank you, dar tot nu-l iau

nice try, however!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Mik?
Hmmm.
Si eu de la cine mai aflu starea vremii?
Si totusi de ce a plecat?
KUKI?
Ia sa vedem ce a scris Mik in ultimile zile si cine a suparat-o...

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput