40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si pana la urma chiar am plecat.
Repede, catevaPoze de vacanta
Va imbratisez pe toate si ne vedem saptamana viitoare.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

De ce a plecat Mik?:(((( Imi pare tare rau ca a luat aceasta decizie, nu stiu cine sau ce a facut-o sa o ia, dar tare as vrea sa se intoarca.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, e grav... azi dimineata am scris un mesaj si am uitat sa-l trimit... sau poate am uitat sa si-l scriu???????
Oricum, Nema, iti doresc sa gasesti omul pe care-l cauti:) Daca vrei, venim si la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nu inteleg...parca s-a rupt ceva in mine. De ce a plecat Mik?
Si am vazut-o si pe Alyssa pe lista, si tineam atat de mult la ea...

De ce pleaca asemenea oameni si in schimb se umple forumul de barfe si rautati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Ziua buna la dumneavoastra!

Eu nu am mai intrat de o vesnicie aici, mi-e imposibil sa tin pasul cu voi. O vreme am reusit macar sa citesc, acum nici asta nu mai pot, deci sunt pe dinafara rau de tot. Sper doar ca sunteti toate vesele si puternice, cum va stiu...Inteleg ca Mik si-a inchis contul de buna voie??? Cum spuneam sunt pe dinafara, dar imi pare rau...

Despre mine: vara a fost destul de obositoare, concediu nu a existat, in cateva zile incepem scoala..."Afacerile" abia se misca, sper sa se revigoreze odata cu reinceperea scolii si intoarcerea copiilor de la bunici si din concediul cu parintii, sa ii mai vad si eu la okisori...
In rest toate bune, am demarat un program de afterschool la firma, am si cativa inscrisi si sper sa se inmulteasca, desi e invazie toamna asta pe piata de profil din Iasi, nu stiu ce s-a intamplat...Inca vreo 3-4 centre si-au deschis portile de la 1 septembrie in oras...

Adriana, mult noroc cu ecommerce, e o treaba buna.
Craciunita sa iti fie de bine vacanta...
Nema, da de stire daca cumva gasesti ceea ce cauti, pana atunci, spor la cautat...
Soni, cat de curand intru si eu sa iti citesc blogul...
Polux, ultumesc ca ai intrebat la un moment dat de mine, intrebarea ta (cred) a facut-o pe Soni sa ma traga de maneca si asa se face ca am indraznit sa mai intru sa scriu...
Imbratisez toate doamnele si domnisoarele,
cu drag si dor,

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

quote:
Originally posted by KUKI
De ce pleaca asemenea oameni si in schimb se umple forumul de barfe si rautati?

Pai poate tocmai de aia pleaca unii dintre noi...
(Fara nici o legatura cu ce-am spus) mi-a soptit Mik la ureche ca va imbratiseaza pe toate.

Si eu la fel (si pe ea, si pe voi).

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lu.more

mi-a soptit Mik la ureche ca va imbratiseaza pe toate.

Si eu la fel (si pe ea, si pe voi).

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Spune-mi ca nu suna si asta a ramas bun. Daca si tu pleci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Stati asa.
Ce s-a intimplat? De ce a plecat Mik? Io nu vreau sa plece!
Cineva a suparat-o rau de tot.Mikule,hai inapoi si ma ocup io de aia care te-au necajit! Nu se poate,mai ales ca n-am apucat sa-ti spun ce-i aia calugarita.O insecta care in pozitia ei de vinatoare seamana cu o calugarita care se roaga.Isi devoreaza partenerul in timpul imperecherii si este una din rautatile lumii insectelor.
Hai inapoi!

Lu si tu sunai a bun-ramas.Ce s-a-ntimplat? Ca acu's suparata.Voi ati fost aici si m-ati primit pe mine cum nu se poate mai frumos si eu va consider prietenele mele si-mi sinteti tare dragi.Si ma doare.Rau.Na!Am zis-o!Salbatica de mine face declaratii de-amor.(mi-ar trebui un smiles cu risu'-plinsu' acum)

Dana,imi pare rau ca esti usor in pauza cu afacerile(lasa ca va fi bine.Iti tin pumnii) si-ai nimerit cind eu nu sint in stare sa fiu haioasa si sa va veselesc un pic.Dar ma bucur ca ne-ai scris si ca esti bine.

Nu mai pot sa scriu.Trebuie sa ma duc sa rumeg bine ce-am citit si sa ma impac cu gindul.Va fi foarte greu pt mine.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Vai, si Alyssa, eu nu vazusem, offf...si mie imi este draga tare. Ce se intampla mey fetelor ca parca imi vine si mie sa ma las cand vad asta...:( Lulu, daca si tu pleci, chiar ca se termina tot pentru mine pe siteul asta. Va pup si eu dulce pe amandoua!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Ba eu nu ma las, pentru ca ceea ce ma bucura pe forumul asta nu poate fi intrecut de ceea ce ma supara.
Am ales de mai mult timp sa nu mai bantui aiurea pe la alte subiecte, sa nu ma mai incarc cu rautati, barfe, trolli si alte alea. Intru unde ma simt bine si cu asta basta. Am avut si abateri de la ce mi-am propus si de fiecare data mi-a parut rau. Asa ca acum m-am potolit.
Eu raman cu voi si sper ca Mik sa se razgandeasca, sa i se faca dor de noi si sa se intoarca sa ne spuna cate rufe a calcat si cum a iesit pelteaua de afine

Soni, am citit tot. Si imi place mult. Cu ce ziceai ca vrei sa te ajut? Sau n-am inteles bine?

Mergi la inceput