40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 9

nematics spune:
liniste pe-aici!
Mona, multumesc pt. link! interesante versurile. Si pe mine m-a prins Orbirea, nu cred ca e vorba de anormalitate ca doar nu degeaba a luat Canetti Nobelul. Am doua carti de amintiri scrise de el si gasite pe la anticari asta vara, la fel de interesante.

adrienne12 spune:
Buna fetele. Eu sint cumva intre cheauna si lunateca de nu mai se intelege omul cu mine. Ma facti sa citesc orbirea dar pina atunci am o prietena din tara care ma bate la cap sa citesc Faulkner. Spre rusinea mea nu l-am citit si nu vad cind pt. ca in urmatoarele luni voi citi ecommerce pe piine.Iuliana il vrei draga pe motanul belu? Soni promit ca voi citi blogul tau. vreau neaparat sa-ti citesc povestea. Acum sint grozav de obosita, ma duc sa fac o baie din aceea cu plante si spume dupa care o sa dorm bustean.Va pupici.

nematics spune:
Adrienne, nu. Nu-l vreau pe Belu. (e ruda cu cimitiru'cumva?)
Trebuie ca e o confuzie pe undeva. Eu vreau unul de ununouazecibrunetfaraburtacumustatzapoasaaibainceputdecheliedarneaparatsaaibacreiersacaresacosesafacapiatzasaaducaflorisafiecinstitfidelonestfrumossidevremeacasa.

nematics spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Nema, ai uitat sa zici ca tre sa fie italian
Llaura, tocmai ca poa' sa fie si turc, iranian, armean, azerbaidjanean, afganistanean, bangladeshanean samd

adrienne12 spune:
A renuntat intre timp la italian. s-a lamurit ca e mult prea rar. Nema iti spun eu mai bine te orientezi la turci sau sud americani. gasesti ce ai zis tu si in plus. eu am intrat sa va zic ca la mine e horror story, intru eu in baie sigasesc un cirtitoi mort in chiuveta. e drept mic cit un soarece dar cirtitoi, negru ca smoala stit voi ca in povestea cu degetica. si singe peste tot in chiuveta. Tre' sa tin o sedinta cu pisicile astea. au inteles job description pe dos. tre sa ia soarecii din casa sa-i duca afar nu invers. acu nic nu stiu ce fac pe bune. de-aia e bun un barbat la casa omului. of!da' pe tiger o vrei? belu e numit belu pt. ca atunci cind era bebe era o frumusete si noi ziceam ca e fetita. am numit-o bella. Cind s-a marit a devenit clar ca e baietel si cum sa-i spunem altfel decit belu?

nematics spune:
aaaaaa, uitasem ce era mai important:
sa aiba simtul umorului
Fetele pe coasta de est a globului: si predau legatura
Adrienne - pentru tine ar fi mai bine o gura de
asha ceva.....brrrr...acum inteleg de ce vrei sa scapi de pisici chiar si la matrimoniale...

nematics spune:
PS: pentru cititoarele lui Canetti
personajul principal al romanului ar putea fi un exemplu al sindromului "rain-man", "savant syndrome", mai multe aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83778#1990514
exista un articol stiintific in care cineva descrie psihopatia personajului lui Canetti si o incadreaza la categoria "savant syndrome"
eh, modul in care o face e masura talentului lui Canetti

soni spune:
Ce linisteeeeeeee! Noroc de americancele noastre ca ele scriu cind noi dormim !
Buburuzelor unde sinteti!!??????
Fetiliiiiii!!!!!
Nik !
Trec mai tirziu da va puacesc oricum pe toate!

adrienne12 spune:
Nema am uitat sa-ti spun ca belu are un simt al umorului grozav. zimbeste tot timpul. Tiger (care e fetia) e vinatorul.