40 cu + sau - (cap.20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Mik,

ai plecat fara sa ne spui la revedere sau macar adio???

trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Si pana la urma chiar am plecat.
Repede, catevaPoze de vacanta
Va imbratisez pe toate si ne vedem saptamana viitoare.


Nu certati copiii cand viseaza!

Poze





Craciunitza,

superbe pozele, mi-au mai alinat un pic dorul de Marea Neagra si de zilele fericite cind mergeam acolo cu ai mei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nema, vrei s-o pui de maritis?

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by cicina

Nema, vrei s-o pui de maritis?

cicina



ciccina,

nu

nu vreau s-o pun de maritis

doar glumeam, gluma incepuse cind Soni ne-a invitat la ea in Italia

dar pe ziua de azi e cam innourat afara asa ca nu prea am chef de glume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Innourat? E noapte nu se vede.
Invitatia e valabila si la mine ( vizita nu maritis).

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

am picat si eu ca musca in lapte. cine a suparat-o pe Mik? Danna bine ai revenit, cum merge afacerea?Nema am gasit o caricatura cu o pisica care ii trinteste un soarece la picioarele stapinei si ii zice "pe-asta mi-l faci 'ratatouille'" (de la rat = soarece in engleza). dar totusi fetele ce inseamna ratatouille ca frantuzoaica mea a plecat ieri definitiv in Franta cu kupii cu tot.cine ne mai incurajeaza pe noi sa calcam... draga de ea. Mik o sa ne lipsesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

ratatouille, daca nu gresesc, e ca un fel de ghiveci de legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Adrienne, stiam ca am o conserva de ratatouille provençal prin casa, am cautat-o sa vad ce contine si cum se face. Nu am facut niciodata, am primit-o, asa ca iti scriu si eu ce vad pe cutie. Ingrediente: dovlecei, rosii, ardei gras, vinete, ceapa, bulion de rosii, ulei vegetal, amidon modificat, sare, zahar, arome, jus concentrat de lamaie. Sugestie de preparare: Se varsa continutul cutiei intr-o cratita sau o tigaie. Se incalzeste la foc mic si se serveste langa o bucata de carne (sau 10:D). Aceasta conserva de Ratatouille provençale se poate consuma si rece. Voila!

Apropos de Mik si de calcat...Mikule, am luat boala de la tine, ieri am calcat 5 ore (toate hainutele lui Seb de vara si iarna), si in seara asta 2 ore (o parte din hainele noastre de vara). Mi s-a pus pata sa fac curat in sifonier si am zis ca stau mai bine daca sunt calcate. Adineauri m-am oprit, dar mai am si pentru maine, poimaine.

Oana si Seb
(10.01.2005)


IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

quote:
Originally posted by nematics

ratatouille, daca nu gresesc, e ca un fel de ghiveci de legume



Sau asa.

Oana si Seb
(10.01.2005)


IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

quote:
Originally posted by nematics

ratatouille, daca nu gresesc, e ca un fel de ghiveci de legume



Sau asa.

Oana si Seb
(10.01.2005)


IULIE IULIE2 AUGUST



am mincat la prietena mea din Nisa si am vazut si cum se face, ea mai punea si brinza rasa la sfirsit - e foarte bun dar gustul e putin diferit de cel al ghiveciului nostru (din cauza condimentelor diferite si a brinzei) desi in final tot ghiveci i-as zice

Mergi la inceput