40 cu + sau - (cap.20)
Raspunsuri - Pagina 12
nematics spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Si pana la urma chiar am plecat.
Repede, catevaPoze de vacanta
Va imbratisez pe toate si ne vedem saptamana viitoare.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Craciunitza,
superbe pozele, mi-au mai alinat un pic dorul de Marea Neagra si de zilele fericite cind mergeam acolo cu ai mei...
nematics spune:
quote:
Originally posted by cicina
Nema, vrei s-o pui de maritis?
cicina
ciccina,
nu
nu vreau s-o pun de maritis
doar glumeam, gluma incepuse cind Soni ne-a invitat la ea in Italia
dar pe ziua de azi e cam innourat afara asa ca nu prea am chef de glume...
cicina spune:
Innourat? E noapte nu se vede.
Invitatia e valabila si la mine ( vizita nu maritis).
cicina
adrienne12 spune:
am picat si eu ca musca in lapte. cine a suparat-o pe Mik? Danna bine ai revenit, cum merge afacerea?Nema am gasit o caricatura cu o pisica care ii trinteste un soarece la picioarele stapinei si ii zice "pe-asta mi-l faci 'ratatouille'" (de la rat = soarece in engleza). dar totusi fetele ce inseamna ratatouille ca frantuzoaica mea a plecat ieri definitiv in Franta cu kupii cu tot.cine ne mai incurajeaza pe noi sa calcam... draga de ea. Mik o sa ne lipsesti.
oana cretu spune:
Adrienne, stiam ca am o conserva de ratatouille provençal prin casa, am cautat-o sa vad ce contine si cum se face. Nu am facut niciodata, am primit-o, asa ca iti scriu si eu ce vad pe cutie. Ingrediente: dovlecei, rosii, ardei gras, vinete, ceapa, bulion de rosii, ulei vegetal, amidon modificat, sare, zahar, arome, jus concentrat de lamaie. Sugestie de preparare: Se varsa continutul cutiei intr-o cratita sau o tigaie. Se incalzeste la foc mic si se serveste langa o bucata de carne (sau 10:D). Aceasta conserva de Ratatouille provençale se poate consuma si rece. Voila!
Apropos de Mik si de calcat...Mikule, am luat boala de la tine, ieri am calcat 5 ore (toate hainutele lui Seb de vara si iarna), si in seara asta 2 ore (o parte din hainele noastre de vara). Mi s-a pus pata sa fac curat in sifonier si am zis ca stau mai bine daca sunt calcate. Adineauri m-am oprit, dar mai am si pentru maine, poimaine.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by nematics
ratatouille, daca nu gresesc, e ca un fel de ghiveci de legume
Sau asa.
Oana si Seb

(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
nematics spune:
quote:
Originally posted by oana cretuquote:
Originally posted by nematics
ratatouille, daca nu gresesc, e ca un fel de ghiveci de legume
Sau asa.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
am mincat la prietena mea din Nisa si am vazut si cum se face, ea mai punea si brinza rasa la sfirsit - e foarte bun dar gustul e putin diferit de cel al ghiveciului nostru (din cauza condimentelor diferite si a brinzei) desi in final tot ghiveci i-as zice
