Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Angela am uitat sa te intreb ceva. DAr acolo nu poti sa suni la Politie ???Adica intr-o tara civilizata poti suna la politie, daca vecinii fac galagie dupa ora 22.00!!!
Sau e ca si la noi????

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina si aici e ca si la noi,suni la politie vin vorbesc 3 minute ii mituiesc cu ceva si gata.
Si sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi la Torino sa vezi acolo ce de romani si ce de manele.Iti vine sa vorbesti orice alta limba dar nu romana.
In Torino locuiesc 80000 de romani,asta inseamna 10% din populatia orasului ,poti sa-ti dai seama......
Asa ca sa nu te mai mire de ceea ce cred strainii despre noi.
Sincera m-am simtit foarte prost in magazinele din Torino cand vanzatoarele ne auzeau ca vorbim romana si-l vedeau si pe sotul meu care este brunet,veneau imediat langa noi si stateau acolo de parca le furam magazinul.
Abia cand vedeau cat cumparam si ca avem bani sa platim le revenea zambetul pe buze.Stranie experienta.
De fapt cred ca la multi li se intampla chestia asta cand ies afara din tara.

ANGELA

Mergi la inceput

Angela, ai perfecta dreptate . Si eu , ca si tine , cunosc acel sentiment " ca esti roman si nu esti bine primit peste tot". Dar nu e vina noastra; eu uneori ma mai incapatanez si vreau sa demonestrez prin tari straine ca nu toti romanii sunt la fel!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Cristina eu propun sa facem toate lucrul asta sa ne incapatanam si sa demonstram ca exista si romani cinstiti.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

In primul rand Cris sa stii ca nu ma deranjeaza ca ne mai vorbim si altceva innafara de a ne pupa toata ziulik si a ne ura toate cele bune ...asta ar tb sa se subinteleaga ...
Acu' sa-mi fie cu iertare, dar chiar observam cat de monotone sunt discutiile noastre de aici si zau, ca eu nu asa stiu zodia asta,daca tot e s-o luam dupa zodie.
Noi suntem mult mai vorbarete,mult mai aprinse,mult prea destepte ca sa nu comunicam intre noi si sa nu atingem absolut orice subiect si de ce nu, pe orice ton ... aici suntem intre prietene si ar tb sa ne stim deja una pe alta
Bun ! Si acum sa adaug si eu ceva (daca tot nu m-am apucat sa-mi citesc cursurile ...)
In Bulgaria, Italia, Franta ori Spania ...oriunde mergi vei da de lepadaturi care au mers cu gand sa terfeleasca natia noastra ...si aici ma refer la acei oameni care in loc sa-si vada de treaba lor si sa fie cinstiti,caci oricum ar castiga mai bine decat in Romania si cu munca cinstita, fac de ras tot neamul ... si acu sa fim sinceri, ce se tine minte cel mai bine ...binele facut sau raul?
Mie imi era jena in Franta sa vb romana si drept va spun, vb engleza...
De Italia nu mai zic ca gaseai cersetori si spalatori de parbrize la orice semafor ...si LOGIC nu erau straini ... erau ...din Romania ...stiti ce!? nici nu le mai zic romani,ci niste straini din Romania ...
Totul tine de educatia primita acasa ...apoi de autoeducatie si control ...dar asa ceva n-ai sa vezi la noi, pt ca asta ar insemna sa ia pe capete tot neamul de astfel de oameni, de la al mai batran pana la al mic care inca nu a invatat sa vorbeasca si sa-i curete!
Tot ce vede copilu la masa sau tat'su va face si el mai tarziu ... si poate nici sa nu fie nevoie sa vada in familie astfel de prost "obiceiuri" de a arunca pe strada, de a scu**pa (nu-mi place termenul, d'aia l-am cenzurat),de-a injura, de'a lovii in obiecte, de...de...de... ci e de ajuns anturajul ...
Eu nu ascult manele, dar nici n-am nimic impotriva lor sau a celor care o asculta, atata timp cat sunt cu bun simt si o asculta numai pt ei nu si pt toata strada.
Nu muzica sau cacialmaua aia e de vina, ci cei ce o asculta,caci zici ca taman pe profilu' lor s-o si inventat!
Io nu mai zic nik de Bucuresti si nici de un alt oras, caci sunt parte din tara noastra unde toti convietuim ...
De eram eu in locul tau Cris cand a aruncat colegu' mizeriile pe jos , le ridicam si ii spuneam idiotului ca nu se muleaza profesiei alese,ci mai degraba tb sa mearga la veterinari (no offense) ca ii sedea mai bine in dosul vacii la atitudinea pe care o are pt un oras care e si capitala ...

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Ok! Eu inchid editia, io deschid !
Haideti fetelor la o cafea fierbinteeeeeeee si aromata

Merg la examen imediat ...nu s-a prins de mine ninik, asa ca fetele ... purtati-mi ganduri bune sa pot misca ceva in front ... of!

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Neta!!!
Menna buna cafeaua!!!
BAFTA LA EXAMEN!!! Ne gandim la tine si stim ca ai sa reusesti.

Iti dau dreptate Menna , in legatura cu ce ai scris mai sus si poate ca ar trebui sa facem asa cum zice Angela, uneori sa ne incapatanam sa aratam altora ca nu toti romanii sunt hoti, mincinosi, cersetori , tigani!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Hmmmm..ce liniste este azi pe aici.
Menna ce ai facut la examen?? Ti-am tinut pumnii...

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Neata fetelor,
scuze ca am aparut asa tarziu.
Menna iti tin pumnii la examen.Stiu eu ca noi avem noroc la examene asa ca nu-mi fac probleme.
Si asa e totul tine de educatie.Pacat ca nu au invatat ce inseamna respectul pentru persoanele din jur si respectul pentur propria persoana.

Va pup si va doresc un wk placut.
Ne vedem luni pt ca sotul ma duce la Paris in wk.

ANGELA

Mergi la inceput

cred ca am fost dinnou pe langa subiect ...
Deci profu' asta e rau dus cu sorcova numa' tampenii de subiecte stie sa ne dea ... of course ca nu le aveam stocate in cap toate informatiile,asa ca am scris ce mi-am amintit
Cris multu' pt pumnii stransi,sper sa fie cu noroc de data asta !

Of of ...

Menna

Mergi la inceput