Racusori, la apel! (20)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Menna spune:
Angi HAVE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUN!
Sa ne aduci poze muuuuuuuuuulte din orasul luminilor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
fuga fuga k sa nu ma mai certe don'soara menna k nu intru si nu scriu. dar nu prea am timp k am treaba multa si peste asta..sefi plecati in concediu..asa k...greu de mine
angela...te invidiez
fetelor, azi am sunat-o pe georox. este acasa la bucuresti, Sofia inca nu si-a facut aparitia dar o asteapta in orice moment. va saluta
si cu astea fiind spuse..ma retrag intre hartiile mele..si ne auzim pe seara
Sa facem ceva pentru Barbye! MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Hello fetelor! S-a sfarsit controlul, m-am sfarsit si eu!Is zombi, ma dor picioarele de mor, dar cred ca am iesit bine! Si azi am fost sa sarbatorim!
Angela, sunt la stiinte penale. Noroc ca a terminat consortu dreptu si o sa stau pe capul lui sa ma lamureasca cu chestiile mai importante! Si eu te invidiez! Un week-end la Paris, ce frumusete!
Menna, tre sa ma descurc cu drepto-chimia, ca n-am ce face! Am dat deja o palarie de bani. Tre sa ma lamuresc cum vine treaba!
La varuit mai astept ca meseriasii is buni tareeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! se cacaie cu cel rigips de mi s-a urat mie de cand astept trafaletul ala! Noroc ca nu imi pune bete in roate seful Imi da concediul cand vreau eu
Geo, te pupam pe burticuta si abia asteptam sa vedem poze cu Sofia!
Cristina, Menna, nu are sens sa discutati despre cat de educati is bucurestenii sau moldovenii, sau ardelenii! Ceea ce povestiti voi tine de educatie. Oameni educati si needucati exista peste tot, nu numai in Romania. Eu nu am iesit din tara, dar sunt sigura de asta!
Va pup si am fugit sa bag cornul in perna ca sunt terminata!
monagan spune:
Maaaama, fetelor, va gasesc pe pagina 4?? Ia sa o "actualizez" putin.
Geo, iti tin pumnii si pupici la Sofia , Mult succes.
July, spor la munca si sa ai grija de tine sa nu te obosesti prea tare.
Menna, eu de luni plec la Felix,deci voi fi aproape de tine ca sa-ti tin pumnii mai stransi pentru examene. Bafta multa.
Mi-am rezervat loc la o pensiune, care se zice ca e draguta...sa speram ca asa va fi.Oi vedea.Tot ce vreau e sa ma odihnesc si sa-mi incarc bateriile.
Va pup pe toate si probabil o sa mai intru si maine . Va doresc un wek. placut tuturor.
MirelaV spune:
mai fetelor...si azi tot pe pagina 4???? ce-i aici? fac prezenta?
of of...ce de discutii interesante, impatimite si revoltatoare aici. voi fetelor...aveti dreptate, sor'mea..exact ce am discutat si la oradea..legat de curatenia in oras si de ce fac romanii nostri.."cu hartia mea nu se face gunoi" si daca asa zicem toti..unde ajungem?
de aia suntem tratati k niste gunoaie peste tot...k probabil cei mai multi..se poarta k atare si cei educati altfel e oarecum normal sa generalizeze.
de ex azi..am fost la un magazin. si avea casiera banda murdara si ii zic. se face k nu aude. si am inceput sa ii pun produsele pe langa ea la care madam casiera spune "nu le mai puneti aici. puneti pe banda" si io zic "e murdara si nu e vina mea". la care ea mai rastit spune "nu mi-ati spus..o stergeam" si deja imi sare tandara si zic "nu tipati. eu am spus. " probabil k nu se astepta din partea mea sa ripostez. a tacut instant
cum eu sunt angajata la mine la sv si obligata sa ma port frumos cu clientii indiferent de problemele mele de acasa sau io mai stiu de unde...normal ar fi k toti sa se poarte la fel. si nu numai la sv..k pe banii mei nu face ea fite .. eiiii
gata..fug k ma chinuie talentul prin bucatarie.
Sa facem ceva pentru Barbye! MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
Buna seara fetelor.
Am intrat doar ptr un salut scurtm ca imi fac bagajele.
Va pup pe toate si sa aveti 1 saptamana buna,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
Neata !!!
Dau cafea foarte tare!!!
In weekend am fost plecata la socri.A fost super , ne-am odihnit cat de cat, chiar aveam nevoie de asa ceva.
O zi frumoasa si pe mai tarziu.
eu
poze nunta
Cristina