Racusori, la apel! (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata! Poftiti la , ca m-am trezit devreme si-am facut-o eu.
July draga, nu ma da disparuta, sunt om al muncii!
Mi-e tare greu sa ma obisnuiesc cu ritmul, mai ales ca acum e o perioada foarte aglomerata, da' n-am ce face!
Dupa cum se vede treaba, probabil ca o sa merg la serviciu si sambata si duminica
si o zi usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata !!!
Cookie multumesc pt cafea. Tare buna mai ales la ore matinale.
Fetelor mai stiti ceva de Vicky???Sper ca sunt bine atat mama cat si socrul.
O zi buna !!!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata!!!!!!!!!!

Cookie multumim pentur cafea excelenta!!!!!!

July termina odata cu controlul ala si spune-mi la ce master esti?
Eu sunt la Drept international si Comunitar.

In rest o zi buna la toate si o asteptam pe Mirela cu povesti de la chef.
Menna pe unde umblii astazi?Ai plecat spre Bucuresti?

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o fuga de la birou
e liniste azi..o zi cat de cat omeneasca si normala.
angela, menna e pe acasa pe la ea inca. parca saptamana viitoare vine cat despre party..a fost ceva in familie..cuminte si rapid..asa cum ii sade bine unei petreceri in cursul saptamanii
cookie, buna cafeaua!
cristina, nu stiu nimik de viky. o astept si eu cu fiecare zi..sper doar k numai cu vesti bune
asa cum o astept si pe graviduta noastra geo
si de ramonaa as fi curioasa cand vine bebica
gata, ma retrag..va pupacesc

Sa facem ceva pentru Barbye!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Hai ca ajung si eu in sfarsit sa-mi iau pauza 5 minute sa va scriu
Pe rand acu ...
July restantele mele incep de maine, chiar maine de la 11 am unul (nu ma intreba nik de materie, ca habar n-am cu ce se manca ) si mi-e ciuda ca am atata de lucru,ca n-am timp nici sa deschid sa citesc cursurile,desii le port dupa mine la birou ...doar doar se iveste o secunda prelungita sa reusesc sa citesc ceva ....
Oricum felicitari pt drept-chimie sau chimia dreapta ... indiferent de situatie, io zic ca se impaca una cu alta, atata timp cat stii sa o practici atunci cand se cere ...da' fata isteatza esti tu ...nu se pune la indoiala ca nu te-ai descurca
Ps: Hai si spor la varuit
Angi apoi m-ai speriat fratele meu cand am citit ce viata "minunat" de "sigura" e prin Sofia ... ce e acolo ? Jungla sau codru ?! Tupeu si curaj mare in orice caz, la cei care traiesc din furat,spart,smanglit alea alea ...ptiii
Hai la tine si la ai tai
Mire la ce chef mi-ai fost draga mea !? Mie nu mi-ai zis ieri ca pleci,ca te luam si eu la un scurt interviu ...cand,unde si cu cine?! ...hehe my dear ... sper ca te-ai simtit bine ...
Cookie merci de ... nu-ti fah griji ..te vei adapta tu usor usor la munca ...chiar daca nu cu placere ... dah nu te supara acu' , dar mai tre' sa munceasca si cineva in tara asta, ce mama zmeului Hai un tzuc si la voi.
Cris vad ca nu te-ai gandit la o tema de filosofat ...ei bine, hai sa-ti dau eu una ... cum se face ca unii (zic UNII) bucuresteni sunt total neseriosi ?! Gaseste-mi tu o explicatie sau vino cu argumente pro sau contra ,asta k sa pricep si io naibii ce se intampla
Mire stie de ce sunt suparata pe ei ...
Hai si la tine
Si mie mi-e dor de mamicile noastre... nush ce se intampla cu Vicky,dar tare mi-e teama ca nu sunt vesti bune din moment ce s-a asternut tacerea ...acum sa fim realiste! Mamicuta ei nu se simtea prea bine ...si poate asta ii ocupa tot timpul, grija fata de ea si viata in noua familie ...cat despre socrul ei ... sper sa auzim de bine.
Vicky io dau la tine oricum si sa stii ca suntem aici daca ai nevoie de noi
Bone tu altfel ?! Ce nazbatii mai face cretulina mea ?! Cu munca cum stai ,cum merge treaba!?

Io ieri n-am mai intrat pe net,ca am ajuns acasa cu gandul ca atipesc putin pana'nspre seara si sa ma trezesc sa mai citesc ceva ... aha!exact pe dos s-au intamplat toate!
Am ajuns acasa, am vazut dezordine,m-am apucat la smotrulit p'acolo ...am strans haine, am spalat vase, am sters mobila,am ...am ...am... si iaca ca de la 5 pana la 7:30 - 8 tot munci ...ca doar s-a gasit! Ce sa mai dorm eu 1 - 2 ore ?! De unde atata bucurie
Intre timp m-au luat si frigurile in casa si mi-am pus in functiune caloriferul electric sa-mi mai incalzeasca dormitorul,nu de alta, dar ma dor spatele de mor ... stiu, ma plang ca o baba!
La birou am ramas singura si nush in care parte sa ma impart ...suna fixul,suna mobilul,comunic pe net, plec,vin ... e o nebunie aici si in plus mai tb sa caut si apartament in Bucuresti pe perioada targului, ca doar io's cea care le descurca pe toate ... me impusc

Hai ca m-am lungit destul ... ma duc in ale mele

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Menna

[font=Comic Sans MS]Hai ca ajung si eu in sfarsit sa-mi iau pauza 5 minute sa va scriu
Pe rand acu ...
la voi.
Cris vad ca nu te-ai gandit la o tema de filosofat ...ei bine, hai sa-ti dau eu una ... cum se face ca unii (zic UNII) bucuresteni sunt total neseriosi ?! Gaseste-mi tu o explicatie sau vino cu argumente pro sau contra ,asta k sa pricep si io naibii ce se intampla
Mire stie de ce sunt suparata pe ei ...
Hai si la tine

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Menna , cred ca raspunsul e simplu, dar sa nu dea fetele cu rosii in mine...( cel putin eu asa cred). Multi din asa zisii" bucuresteni" nu sunt de fapt bucuresteni.
Caz concret :
Coleg de facultate,venit tocmai din Botosani (in Bucuresti e singura facultate de medicina , ende exista si medicina militara); ei bine, domnul venit tocmai din Botsani in Capitala, avea niste aere ca era student in Bucuresti de numa- numa ti se facea rau cand erai langa el ( nu ca as avea ceva impotriva studentilor din provincie care vin in Buc la studii)
Intr-una din zile mergem noi , cativa colegi sa bem un suc, dar aveam ceva de mers. La un moment dat, acest coleg de -al meu, si-a scos toate mizeriile din buzunar si le-a apuncat in mijlocul strazii. Eu , una, am ramas perplexa!!!! Si la-m intrebat ce face, la care el senin mi-a raspuns; [black]" - Pai am arucat hartiile pe jos, ce sa fac . Bucurestiul nu e orasul meu, asa ca nu imi pasa..."]

sa va mai zic ca respectivul s-a casatorit cu o bucuresteanca si asa a devenit si el " bucurestean"...SI am mai multi colegi in aceeasi situatie....

Caz real , sa nu credeti ca am inventat eu.
Asa ca Menna, vezi care sunt de fapt " bucurestenii".Sincer intotdeuna i-am admirat pe cei din Ardeal, mereu i-am crezut mai intelepti, mai deschisi , dar...acum 3 sapt , cand am fost pe Transfagarasan, doua masini cu nr de Arad s-au oprit sa faca un gratar. MANELE la maxim, iar dupa ce au plecat toata mizeria imprastiata pe locul unde statusera!!!
Asa ca , nu stiu ce se intampla cu oamenii astia, de ce atata nesimtire si nepasare fata de ceilalti.Nu se gandesc oara ca intr-o zi totul se va intoarce impotriva lor, dar si a noastra din pacate!!!!

Gata!!! Am filozofat prea mult!!! Nu am avut intentia de a jigni pe nimeni, dar ii dau dreptate mamaiei mele..." Orice padure cu uscaciunile ei"

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Sper ca nu v-am speriat cu ale mele ganduri si idei....

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Cristina ...eu cand ziceam neseriosi, ma refeream la faptul ca nu se tin de cuvant.La noi in Ardeal sau ma rog, in Oradea - nu ma bag avocat pt toti- nu vezi asa ceva. Mah omule, vrei ceva si pot sa-ti dau ,ok se rezolva! Dar nu vii tu si incurci planurile altuia in ultima clipita si replica iti este "eh... se mai intampla, asa sunt oamenii rai! "
Pai stai mai nene ...oamenii sunt rai?! Da! Incepand cu tine! Care pe langa ca esti rau de cap, mai esti si idiot! (exact asta imi venea sa-i zic)
Caz concret si motivul pt care tot timpul imi sare tzandara cand mi se intampla (si numai cu cei din capitala!) cel de ieri :
Vreau si io un apartament .Acelasi ap in care am stat cand am fost in martie si il suna colegul meu pe agentul cu pricina ,care il asigura ca totul este in ordine si ca ap este retinut pt noi,inca culmea ne mai dah si un mega discount ...alea,alea ...ramasesera intelesi ca revine cu un telefon in care ne spune cum procedam cu plata si predarea cheii.
Suntem cu 5 zile inainte si pt noi asta inseamna ultima suta de metrii .De ce? Pt ca in perioada asta, sunt f multi care inchiriaza ap. in regim hotelier,acestea fiind rezervate cu mult inainte. Si uite draga ca mi-o gasit cretinu' asta de lucru mie,cand am atatea pe cap prin birou, sa stau sa butonez pe net in cautare de ap pt sapt urmatoare...si dai click si dai telefon si fii draguta si linge in fund... nu de alta, dar poate nu-i place vocea mea si ma trezesc ca raman fara cazare!
Bah ,deci un tupeu in asta de-mi venea ieri sa ma urc in avion si sa-l infrunt in fata ... la ce draci mi-a facut, nu mult mai aveam! Ca io's in stare sa fac si nebunii d'astea ... mama lui de necioplit!
Auzi la el ..."asa's oamenii ...rai" .Fi'ar mutra de ce'o fi.
Cat despre aradeni, oradeni,clujeni, etc ..ardeleni in concluzie, io zic ca sunt mult mai cizelati ... si sa stii ca mamaie a ta are dreptate ...fiecare padure cu uscaciunile lui ...
Si acu' sa fac si io haz de necaz ... mai stii ca nu e colegu' tau ajentu' imobiliar ...poate nu io mers cu medicina si s-a apucat de altceva ...de prostit lumea ..din provincie,acu' ca-i tot om de capitala ...

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Cristina sa incep cu tine,pe mine una nu m-ai speriat,din pacate asta e realitatea in care traim.Asera am iesit cu un prieten care locuieste in Italia si care lucreaza tot pt Iveco si ne povestea ca in cartierul in care locuieste el de un an si jumatate a fost mare liniste pana acum 2 luni cand s-au mutata 2 familii de romani.Acum petrecerile se tin lant cu muzica(manele) la maxim si injuraturi pana dimineata.Din pacate asta inseamna distractie pentru noi.
Sper ca nici eu nu am jignit pe cineva.
Menna te invit la Sofia ca sa vezi cum e aici si apoi tragi tu singura concluziile.
Mirela si eu care credeam ca ai fost la cine stie ce chef cu tipi hot
Si te mai rog ceva trimite-i un SMS lui GEo ca am eu o presimtire.
In rest vape toate.

ANGELA

Mergi la inceput

Menna te inteleg. Pentru majoritatea oamenilor banii conteaza, presupun ca asa e si in cazaul ag. imobiar sau o fi vreun ti frustrat careuia ii place sa fie " pupat ..." ( am inceput sa vorbesc si urat ) . Sunt tot felul de specimene. Si recunosc ca in Bucuresti ai sa intalnesti cei mai nesimtiti oameni posibili.
Angela !!!! Nu imi vine sa cred ce zici de romanasii nostri din Sofia. Daca astfel de oameni ne reprezinta in afara , nu mai mai surprinde ca suntem asa cum suntem priviti de straini.
Adevarul este ca in " scumpa " noastra tara, bani au doar smecherii , nesimtitii si alte exemplare care mai de care mai rau famat si e normal ca ei sa reprezente ca sa zicem asa " elita". Nu se mai pune deloc pret pe carte!!!!

Menna nu cred ca trebuia sa aduci vorba de filosofat!!!!T-ai facut de lucru cu mine.....

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput