Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Mary - Si Briana mea a fost f muciozel cand am venit de la mare.....
I-au trecut in 3 zile cu ser fiziologic,f des pus in nas si curatat nasul pe timpul zilei si seara Sterimar sau Humex (eu ii puneam alternativ)spray cu apa de mare.......Asta in cazul in care muchishorii sunt limpezi daca sunt albiciosi sau verzulii mai bine la dr

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Hilde eu te inteleg cu dormitul, nu am dormit de un an ... noaptea trecuta a fost groaznik, culcat la 11 si trezit pana la 3 din jumatate in jumatate de ora, cu tot cu nurofenul de rigoare, la 3 pe tasu deja il apucasera nervii ca tot el il plimbase cu o noapte inainte, asa ca de la 3.30 pana la 5 am stat eu cu el si ne-am jucat, la 5 s-a trezit tasu fresh dupa o ora jumate de somn si l-a adormit din nou si a dormit pana la 8 .....nu mai stim ce sa facem, ma doare capul de oboseala si inainte dormea foarte rau dar de o saptamana e crunt

Cristina asteptam impresii despre prima zi la cresa :)

Mucosi suntem si noi da nu mai sta la pus ser decat daca e la tzitzi , de aspirator nici nu mai poate fi vorba, de mancat nu mancam ...figur i mari

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ella(Alessia) - in descrierea ta o regasesc si pe fata mea.....imi inchipui ca este o scumpete de copil....

Kid - La Multi Ani pt sotul tau,sa fie sanatos, sa-i mearga bine si sa se mandreasca cu fetele lui...

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

ella, si noi avem cartea cu ursuleti pe care o are Nuka; o gasesti la libraria diverta, si e "imbracata" in pinza groasa bleo. Bine ati venit la povesti.
kid, la multi ani sotului!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa am sunat la cresa, Anca sarise peste somnul de dimineata si nu mancase nici micul dejun: paine cu unt si cascaval.
Dar la gustarea de la 10 nu ratase biscuitii. De fructe n-a vrut sa auda.
De jucat s-a jucat, si inauntru si afara.

Am inteles ca activitatile le incep cam peste o luna. Adica lucruri savante: joaca cu coca, pictactul.

Ella, bine ai venit.
Kid, "La Multi Ani" sotului. Cum il serbati ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, felicitari Nukai.
Sa stii ca si Anca e innebunita dupa telefoane, dar sa zica 'Alo' nici gand.
Si eu i-am repetat la nesfarsit, caci Victor zicea 'Alo' la 1 an.

"La Multi Ani" copilasilor ce au implinit 1 an zilele astea: Maya Georgiana, Matei Stefan, Clara Maria, Maria-Ilinca, Maria, Iustin,Alexia Maria, Monica Maria, Anda Stefania.

Ramona, gata ati trecut pragul primului an. Ce a ales Maria de pe tava ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, ma bucur ca Anca se descurca.

Copilul meu are doua telefoane de jucarie, si cum le vede le duce la ureche si zice "ati"; oricit am repetat, nu zice alo, zice ati. Si mi-l pune si mie la ureche, sa vorbesc si eu, si apoi ea, si tot asa, mare distractie la noi cu telefoanele astea.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina, se pare ca Ancuta se descurca, iti faceai griji si ea din prima e super ok

Kid, sa-ti traiasca sotul! Sunt un pic invidioasa cum va lasa Alex in pace sa va distrati, ce sa zic.

Alina, Hilde, nici eu nu am mai dormit de un an de zile o noapte intreaga. Nici nu mai visez de ceva vreme ca dorm toata noaptea.

Azi am fost sa-mi schimb pasaportul si sa pun si copilul in el. M-am si mirat ce putin am stat la coada, ma pregatisem sufleteste pt. ceva foarte rau. Dar nu erau decat 2 persoane in fata mea. Mai am de schimbat permisul si se cheama ca-s in ordine cu actele

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neatza! (vorba vine)
In primul rand multumim mamicilor care ne-au felicitat si uram LA MULTI ANI bebicilor care au mai crescut un pic. Eu sunt in urma cu tot (de la citit pe forum pana la sters praful, spalat rufe, vase si alte delicii casnice). Intre timp s-a comis petrecerea de 1 an, a fost ok. Mai putin ce-a ales copila de pe tava, adica: inel de aur, margele si ruj. Dupa indelungi insistente a mai tras o data si a ales discheta. Eu cica ma mai linistisem un pic cand un prieten mi-a zis" pai discheta asta e de la internet -veveve-lucrushoare-ro". Asa ca daca peste ani o sa ma auziti ca ma plang de sedinta cu parintii macar sa stiti de unde mi se trage. Una peste alta a fost bine si am avut bafta de vreme buna. Revin cand reusesc sa mai fac ceva lumina printre lucruri in casa. O zi buna!
Uau, Cristina, Ancutza a inceput cu grijile deja!
Kid, La multzi ani pentru sotz!

A, nu v-am spus ca de pe 29 august copila e mandra posesoare de dintzishor! Cred ca ramasesem ultimii pe lista.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mimsi, la multi ani! Sa va traiasca printesuca dulce! Lasa draga sa aleaga ce vrea ea, o sa fie o cocheta care va avea destui bani sa mearga la Milano, la shopping, o sa vezi tu!
Si felicitari si pentru dintzisor! Doar unul? Jos banuiesc ca a iesit. Oricum acum iese repede si cel de-al doilea, asa am vazut ca se face...
Ruxi, ce sa iti zic, avem bafta ca e somnoroasa asa, nimic de zis. Bine ca ai rezolvat cu pasaportul. Zi-mi unde i-ai facut poze lui Matei pana la urma, si mai ales, cum l-ai facut sa stea in poza pentru pasaport.
Ellaalessia, asteptam poze cu frumusetea ta! Si cat mai multe povesti!

Mergi la inceput