Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Matei a fost convins sa stea in picioare pe un scaun si sa se uite la aparat. S-a cam incruntat el dar asta e. Il tineam eu de subtiori si cred ca o sa apara si degetele mele in pasaport . I-am facut poze la atelierul ala de care ziceai tu, fotoland parca, neculce colt cu 1 mai.

Mimsi, felicitari pt. dintisor! Sa tii tu secretul asta atatea zile?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by locca

Mimsi, felicitari pt. dintisor! Sa tii tu secretul asta atatea zile?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Daca vine cineva sa ma ajute cu toata brambureala din casa va spun si ce-am facut in concediu si va pun si poze
Secretul nu l-as fi tinut daca reuseam sa mai intru pe net

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bun venit Ellaalessia!!!
Vrem poze cu Alessia! Sunt convinsa ca-i o frumusete!
Cristina, cum fuse prima zi? Hai ca maine va fi mai bine!
Alinam, of, of, cred ca esti tare obosita! si-ti doresc un somn bun si fara pauze!
Mary, pentru nas curgator eu ii dadeam Anei pe langa ser fizio si opthamesone, asta cica usuca; daca e curgator tare, colargolul usuca mai tare! si sanatate multa!
Kidut, happy birthday catre sot!!! Cand mananci praji sa te gandesti si la mine!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Cristina, acum am citit c-ai scris despre cresa; Ancuta e , sa vezi ce-o sa mai modeleze ea cozonacei!
Si fi-mea are mobil roz dar nici gand sa spuna alo; ea-si pune melodiile de pe el si danseaza non-stop, e smechera-n miscari; de fapt cum aude orice crampei de muzica de orice fel, rock, pop, dance, manele, clasica, isi ia pozitia de dans!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miflore, vreau sa vad poze recente. Ai? Ca ultimele sunt la 5 luni.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Mimsi, la multi ani Alexiei!!! Ce cocheta, ce cocheta!!!
Felicitari pentru !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Vero, asa-i, rusine sa-mi fie cu pozele...
Am poze gramezi dar nu stiu sa le pun pe site-ul ala pe care mi l-a facut sotul; si sotul tot n-a avut timp...am poze recente in albumele comune din "Noi"; lasa ca ma mobilizez eu si fac un album nou si simplu pe yahoo photos.!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

No, punete la treaba
Ca vreau sa vad poze
Fa pe yahoo

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mimsi nope, Petrut e ultimul pe lista, la 11 luni si 1 saptamana n-are nici un dinte, asta in conditiile in care de la nastere i se vad clar cei 2 de jos.
Locca exact asta vorbeam dimineata cu sotul, cred ca baiatul se intarca singur. Suge tot de 5-6 ori pe zi, dar ia cateva inghitituri si fuge ca are treaba multa.

Tot admir copilasii in poze, ce frumos au crescut cu totii. Ma uit la pozele lui Petrut si nu mi se pare ca arata cum e el cu adevarat, personalitatea lui si de ce ii zic cateodata "domnul Goe" sau "Pietricica" sau"pui de randunica", insa pozele sunt frumoase, ca ale celorlalti copii.

Am fost vineri la ocean si sotul facea poze. Aparatul face si o serie de 3 poze la 0,5sec. distanta, uitati ce a surprins : 1 , 2 , 3 l-am prins repede, a durat mai mult scosul pietrei, ca se opunea

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Seara buna,mandrelor!

Intai si intai sa uraz "La multi ani!-ul celor in cauza,adica:Clara Maria de pitu,Maria de tangerin,Iustin,Alexia Maria de mimsi,Monica Maria de ancadm,Anda Stefania.
Un "La multi ani!" mai special si intarziat pentru frumoasa Maria Ilinca,pe care o cunoastem "in persoana".Ina sa-ti traiasca fotomodela,sa fie sanatoasa si norocoasa!Tie multa putere si bafta sa treci cu bine peste toate hopurile.Va pupam pe amandoua.

Kid,sa-ti traiasca jumatatea!

Cristina(cge),bravo Ancai,fetita curajoasa!

Tanti mama lui Petrut,de ce esti furaciasa si-i furi copilului pietricica?Adevarul e ca ma cam streseaza si pe mine faza cu pietrele in gura si mai ales rapiditatea cu care se desfasoara "fenomenul".

Mergi la inceput