Sezatoarea canadiana (51)
Raspunsuri - Pagina 9
Ica 1975 spune:
Ana, felicitari ptr job
Caroline, am si eu o intrebare- daca declar venit dar nu lucrez, deci n-am angajator primesc carte de credit? Sau tre sa "faptuiesc" eu un angajator? Nu se fac verificari la angajator? oricum ptr lumina pe care ai facut-o in capul meu cu istoria de credit, eu nu prea credeam si n-am facut mai nimic in sensul asta pana acum . Am sa incep de acum . Multumesc, inca o data, ptr lamuriri.
Referitor la atentatul de la C Dawson, eu sunt inca intr-o stare nu prea buna, nu-mi vine sa cred, adica pleaca copilul la scoala si nu stii daca-l mai vezi .... In plus, sotul meu trece zilnic pe acolo de cateva ori (lucreaza peste strada) si ieri a trecut la 10' dupa ...
Noi
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Ica 1975
[font=Comic Sans MS][b][maroon]Ana, felicitari ptr job
Caroline, am si eu o intrebare- daca declar venit dar nu lucrez, deci n-am angajator primesc carte de credit? Sau tre sa "faptuiesc" eu un angajator? Nu se fac verificari la angajator? oricum ptr lumina pe care ai facut-o in capul meu cu istoria de credit, eu nu prea credeam si n-am facut mai nimic in sensul asta pana acum . Am sa incep de acum . Multumesc, inca o data, ptr lamuriri.
Nu se fac verificari la angajator pentru cartea de credit. Dar declari venit si zici ca esti self-employed (travaileur autonom - parca asa se zice in franceza).
khristin spune:
Fetelor, ceea ce s-a intamplat la Dawson mi se pare cumplit . M-am uitat azi la stiri si spuneau ca dupa incidentul de la Columbine (care a fost wake-up call), Alberta a venit randul Montrealului. Exista chiar si un joc pe internet care simuleaza incidentul de la Columbine, care nu face decat sa atate imaginatia psihopatilor. Nu pot sa nu ma gandesc la sarmanii 20 parinti cu copiii raniti , unii dintre ei nu vor mai putea sa mai mearga vreodata. Din pacate, violenta se extinde global si nu prea poate fi stopata in ciuda masurilor de siguranta. La mine la scoala, exista anumite masuri, in sensul ca nici un strain nu are voie sa patrunda in curtea scolii, nici macar parintii, dupa ce se suna, elevii intra la ore si usile se inchid automat. Ce siguranta ai ca parinte in ziua de azi? Nici una, zic eu, in fiecare dimineata arunci zarurile...
Nelia, nu pot sa spun decat ca-mi pare enorm de bine c-ai pierdut metroul .
Cristina
noi si poze mai noi
Donia spune:
Caro si Caroline, auzisem si eu ca nu trebuie sa ceri credit history prea des, dar credeam ca nu e situatia chiar atat de serioasa. Oricum, complicate mai sunt itele prin lumea finantelor... cel putin pentru mine!
Caroline, mare lucru faci tu aici lamurindu-ne cum merge treaba! Abia acum, dupa 2 ani si jumatate de Canada, pot sa spun ca am inteles mai bine cateva detalii, asa ca iti multumesc in rand cu celelate fete!
A, mai am o intrebare, daca cineva face aplicatie pentru credit card sau auto loan sau alt credit si aplicatia este refuzata, ii scade punctajul la credit history?
ankalaura, bine ai venit la subiect!
Eu imi dau cu parerea ca din moment ce sotul tau stie engleza (si mai ales cea tehnica!) ar fi mult mai bine sa mergeti direct intr-o provincie vorbitoare de engleza. In felul asta si el si-ar putea gasi servici mai usor si nu ar mai pierde timp cu invatarea francezei. Nu pot sa spun destul de mult cat de important e sa stii limba! Si ca sanse de angajare, si pentru mentinerea respectului de sine!
Draguta fetita ta, cu limba gresita!
Emilly, acum m-am lamurit cu vaccinurile. Eu am scapat, pentru ca mi-am facut dozari de anticorpi si s-a dovedit ca am toti anticorpii pe care si i-ar putea dori cineva Nu poti sa faci si tu la fel?
Ira, ai auzit ca ma gandeam la tine? Sau faci si tu cum spune copila mea: "my mind was open"... telepatia, dom'le! Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata!
Ana, ce povestesti tu cu accidentul! Chestiunea e ca a durat destul de mult ca sa iti scoata peri albi, tot dansul ala cu masina prin natura!
ange, programul de step e cu treapta aia pe care tot pasesti, urci si cobori? Daca da, de mult ma tot tenteaza, poate dupa ce o sa nasc o sa ma interesez si eu.
Nelia, prin ce emotii groaznice ai trecut! Fetita ta e bine? S-au speriat copiii?
M-am uitat putin la stiri azi si spuneau ca dezaxatul ala se pare ca avea 3 arme la el. Plus ca au gasit niste mesaje pe internet unde spunea ca isi doreste sa moara de tanar si impuscat.
Si ati vazut ca mama fetei care a murit fusese intervievata ieri inainte sa stie ca fiica ei e moarta? Mama spunea la vremea respectiva ca e ingrijorata ca incercase sa o contacteze pe fata si ca nu o gasea, ceea ce era foarte neobisnuit. Sarmana de ea, la ora aia deja fata ei era moarta!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Caroline spune:
Ana se tine cont de istoria de credit oriunde te muti in Canada sau state.
Sotul meu si-a scos acum un abonament de celular in state si in 5 min i-a verificat istoria de credit si i-a confirmat ca nu trebuie sa depuna nici un security deposit.
Donia, daca te-a refuzat, ai pierdut cateva puncte la credit score, dar nu multe, cele de interogare doar. Nu mai aplica la aceiasi institutie de credit timp de 6 luni, pentru ca te refuza automat si mai pierzi alte puncte.
Nelia, m-am uitat si eu la stiri si ... nu vreau sa ma gandesc ce-ai simtit pana ti-ai vazut copila.
A fost cineva la Tai Yoga masaj, pana acum. Am aflat ca este $30 sau $40 ora si tare ma tenteaza si pe mine.
Ankalaura bine ai venit printre noi. Succes in toate demersurile voastre. Noi suntem aici sa te sustinem. Daca ai intrebari despre zona asta in care sunt eu, iti pun la dispozitie toata info pe care le am sau le pot avea. Astept intrebari.
Fetele ce mai face mamamariana? A mai dat vreun semn de viata?
delphin spune:
Buna tuturor!
Tin sa multumesc fetelor pt. informatiile date si pt. linck-urile aferente. Am mai scris un mesaj acum cateva zile, insa vad ca nu a aparut. Bref!
Vom veni! Hotararea am luat-o! Am inceput sa visam cu ochii deschisi la tot felul de chestii, inclusiv o casuta. Insa inainte de toate, vom venii in vacanta sa vedem cum ne acomodam. Insa toate astea, asa cum spuneam, vor fii intr-un viitor putin mai indepartat.
Sper sa nu va supar ca vin asa printre voi, insa vreau sa stiu cat mai multe si asa din postarile voastre incerc sa-mi fac o idee.
Vorbiti de ferme si de zacusca...ehe! Ce vremuri! Dupa 6 ani aici, este primul an in care fac dulceturi. Am facut de smochine, mure si nectarine. De mure deja nu mai este, ca a avut sotul o grija.
si o zi buna.
http://community.webshots.com/user/sebilus
Emilly spune:
Donia la ce s-a putut doza am dozat, la ce nu, am facut vaccin si gata.M-a distrat asistenta de la vaccin m-a intrebat daca nu sunt gravida astazi? si eu i-am raspuns, astazi nu.
Ana mercic pentru amanuntele despre job.Nu stiu de ce eu am o retinere cu agentiile, faptul ca te trimit ei azi intr-un loc, miine in altul, nu stiu ce sa zic...dar daca vad ca nu se misca nimic altfel imi voi depune cv-ul si la ei.
zi buna!
Emilly cu gaza ei
Simonna spune:
Doamnelor, buna dimineata,
Hai ca eu sint plina de probleme insurmontabile...
Pleaca tata sapt. viitoare si am uitat sa duc casetele video la transcordat din timp. Eu stiu un centru undeva pe Cote Vertu cu Thimens, dar anul trecut mi-au dat casetele dupa o saptamina si eu nu prea mai am timp de asta... Stie cineva un alt centru?
Nelia, ca mi s-au inmuiat picioarele cind am auzit... Incearca sa iei o pauza de la orice alta activitate si relaxeaza-te intr-un mare fel... Va trebui, cumva, sa treci peste asta!
Pusi,
Simonna
CataD spune:
Eu sunt si acum in soc de ce s-a intamplat la Montreal!
Nu-mi vine sa cred ca nebunul ala avea 3 arme inregistrate (LEGAL)!!!
Cum naiba e posibil, am crezut ca aici doar armele de vanatoare sunt legale!
Oricum, traim intr-o lume nebuna!
Emilly, si eu m-am angajat tot prin agentii. Nu inteleg ce zici tu ca te trimit dintr-un loc in altul?
Caroline, zi-mi mai multe de acest masaj :)Mi se pare putin 40/hr.
Catalina
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!