Sezatoarea canadiana (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Bine-ai revenit Ira, sa stii ca-mi faceam probleme ca din pricina mea ai disparut de pe forum, sper sa nu dispari din nou daca mai scriu si eu cite ceva pe aici!

Fetele, bine ca am citit rezumatul la voi, sa stau departe de stiri o vreme, ca si-asa sint cu nervii pilaf si nedormita pe deasupra!!!

Caroline, cind mergem dupa varza? Sper sa nu confund, cu tine am vorbit de varza, da?

Nu mai stiu cine intreba de posete/genti de piele. Au in Yorkville o marfa de-ti ramin ochii lipiti de ea! E plina zona de magazinase, inclusiv pielarie. Ce-i drept, la preturi nu m-am uitat, ca sa nu fac atac de cord, dar vitrinele sint mereu cu afise de reduceri de diverse procente.

Noi incepem gimnastica marti, abia astept sa vad cum o sa fie.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by CataD

Emilly, si eu m-am angajat tot prin agentii. Nu inteleg ce zici tu ca te trimit dintr-un loc in altul?

pai asa am auzit ca ar fi cu agentiile in ce priveste angajatii din sistemul de sanatate.Te trimit azi intr-un spital, miine in altul si zau ca nu stiu daca sunt in stare sa strabat tot Mtl in fiecare zi.Ar fi super sa nu fie asa si sa am eu informatii gresite...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Parpalak, da, eu sunt aia cu varza Bine ca mi-ai amintit. Trebuie sa mergem. Stai sa ma interesez daca este buna de cules. Sun acum o colega mai intreprinzatoare, cu acelasi furnizor.

Unde faci gimnastica?

Despre Tai Yoga masaj am auzit de la o colega. Ea face si maseuza ei este in Kleinburg, ca acolo locuieste ea. Noi trebuie sa ne interesam in zona noastra. Cica vine acasa, asa ca tariful asta mi se pare superconvenabil.
Azi e off, dar luni o intreb mai multe. Imi spunea ca tu stai in diverse posturi Yoga si ea incepe sa-ti maseze toti muschii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryssa spune:

Buna fetelor,

sunt in urma cu stirile, abia acum am citit despre ce s-a intimplat la Montreal. Imi pare ffff rau pt copiii raniti si sa-i ajute Dzeu sa-si revina repede.
E ceva strigator la cer. Am crezut ca venind in Canada oferim copiilor nostri siguranta dar ....

Spre exemplu la prima gradi unde a mers Bia nu exista portar, interfon, nimic. Putea sa intre absolut orice cind avea chef. Intr-adevar era mai ieftina cu 100 dolari dar degeaba, daca copilul nu e in siguranta. Am mutat-o la alta gradi, aici este si security la intrarea in building si interfon la intrarea in gradi.

Ma rog la Dzeu sa dea putere familiei distruse de moartea fetei si parintilor cu copii raniti.

bb bia & mami cryssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Caroline, gimnastica facem aci peste drum, Consumers cu Thickson (de fapt, intre Thickson si Brock). Te rog sa nu ma uiti cu varza ca se pare c-am pierdut si trenul cu vita de vie, se pare ca trebuia culeasa primavara cind era mai frageda..

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Fetelor, vreau sa cumpar o solutie pt. sterilizat la rece. Aveti idee unde gasesc, eventual ce firma fabrica asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna seara tuturor!

Sunt noua pe teritoriul canadian, nici o sapt nu a trecut de la aterizare.

Intamplarea (fericita zic prietenii mei) a facut ca la 3 zile de cand am venit sa ne sune de la o garderie (eram pe liste din aprilie) ca au locuri ptr Arturici. Eu am vizitat-o si de maine vom merge insa...

As avea nevoie sa imi spuneti cam ce expectante sa am de la o garderie aici; nu vreau sa ma apuc sa compar cu ce stiu din ro ci vreau sa intelg care este standardul ok aici din punctul vostru de vedere.

Cu mii de multumiri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Arturicii, bine ai aterizat. Nici eu nu sunt veche pe aici (1 luna si jumatate) si cel mai bine isi vor da cu parerea fetele cu experienta, insa iti pot spune ce asteptari am eu de la garderie: fetita mea face 1 an la sf. lunii, deci este micuta, asa ca in primul rand imi doresc sa fie aproape de casa (ma gandesc cu groaza s-o scot la iarna in -25 de grade, ca cica asa e pe aici)si sper sa am norocul s-o primeasca la garderia din bloc; deocamdata merge la niste mexicance si-mi place ca e curat, e la 10 min. de casa (pe jos) si se poarta f frumos cu ea si o iubesc mult ( deduc asta din faptul ca, desi nu este un copil lipicios, cand o iau acasa, se intinde s-o mangaie pe educatoare si-i zambeste). Imi mai place ca-i scoate in parc in fiecare zi si ca pe jos au parchet si nu mocheta (unde sa se stranga toate mizeriile). Sa vedem ce zic si fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ioana, Arturicii bine ati venit!

E dificil Ioana, depinde mult de ce ati lasat in Ro, eu nu pot compara asa ca iti spun cum e la noi ok.Deci e un mediu familial, 6 copilasi (romani si alte natii), educatoarea romanca, mama ei face papa buna pentru copilasi, deci aici sunt super multumita, vorbeste cu ei in franceza si gaza mea intelege aproape tot si de citeva luni stilceste si in franceza si chiar ma surprinde de cite progrese face.
Gradinita e curata, jucarii frumoase, educative.Iesirile in parc sau la plimbare (depinde de vreme) sunt nelipsite.La gradi avem un mic dejun, prinzul si o gustare dupa nani de prinz.
Nu stiu ce sa-ti mai spun, cam asta e in mare, daca ai intgrebari nu ezita.
succes!

Fetele cucuietele, joi am primul interviu pe tarim canadian.Ia dati-va cu parerea ce si cum sa zic si sa fac.Am eu o groaza de hirtii de studiat in ceea ce priveste un interviu, dar experientele sunt cele mai graitoare.De exemplu intrebari de fin de interviu, gen asigurare medicala privata si ce pot sa mai intreb ca cica e bine vazut sa pui intrebari cit mai multe, acolo 3-4.
Multumesc de orice informatie!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna ziua tuturor!

Revin iar pe aici, sa va spun ca am fost sa ne facem medicalele la Budapesta. Totul a fost OK, ne-au zis ca au trimis deja la Viena rezultatele si sa asteptam sa ne vina invitatia de a trimite pasapoartele...deci ne apropiem tot mai mult de Canada...pe de o parte suntem foarte fericiti si nerabdatori, pe de alta parte, groaza isi spune cuvantul. Ce vom face, cum ne vom descurca, vom gasi ceva job-uri, si alte sute de intrebari se invart non-stop prin capul meu...
Va pup si mai revin (desi va citesc foarte des, pana acum nu am scris pentru ca nu am avut ce)

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput