Sezatoarea canadiana (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata CAnada!

ica,Simona a explicat tare bine.Nu ai cum sa ratezi.Mergi pe voie de service incet si ai sa le vezi pe toate 3.
Poate ajung in week. si am sa cer adresa exacta cu cod postal cu tot sa cauzti pe mapquest.

Emilly,nu am auzit pe nimeni care sa fi mers la sala aia de care spui tu insa nu vad de ce nu ti-ar prinde bine atata timp cat esti motivata
Eu merg la "energi cardio" la cursuri de grup si sunt 100 % satisfacuta

Simona,ce este cu tine de esti atat de activa? altadata intrebam de tine
Ce ma bucur ca ne scrii in fiecare zi
Ce face prietena ta farmacista? dar mimitete de ce a disparut de aici?

A! si ira???? ce se intampla cu Ira? V-ati certat sau ce?
Mie mi-a spus candva ca nu are timp sa intre pe dc.Dar refuz sa cred Indiferent cat de limitat ii era timpul tot trecea 1 min. pe aici
Ma luminati?

o zi buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

salut!
Cami ,ce faci?
ti-am lasat un mesaj pe mess. sper ca l-ai gasit.
ma faci sa te urmaresc tot forumul?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, dar de Pilates kit ati auzit? am si eu o problema pe ziua de azi...
fug la CLSC sa-mi fac vaccinul, yah...o sa ma intepe...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna,

saru-mina! trec zilnic pe linga grand marché, dar n-am avut niciodata inteleapta curiozitate sa intru sa vad ce e inauntru; acum cred ca e exact ce caut;
Ange, m-am intilnit cu Ira- e o infuzie de tinerete intilnirea cu fata asta! arata super-misto, dragutza si vesela; poate se razgindeste cu forumul...;

fetelor, am vazut moartea cu ochii! am avut un accident de masina (stupid), masina e praf, eu n-am patit nimic, dar am dansatprintre copaci; nici macar nu eram pe autostrada, nici viteza....am stat la spital pina la unu, azi-noapte, pina m-au asigurat medicii ca-s ok (fizic, ca psihic is prastie); asta a fost al treilea, primul in Canada...si daca mor inainte de batrinete e clar ca va fi in accident de masina;
jos palaria in fatza quebecosilor, incepind cu femeia de la casa de alaturi (care a stat cu mine, a sunat la politie, etc), politia si personalul de la Sacre Coeur.

http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos

hai Romania...dar misca odata fa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ana, ce ma bucur ca esti bine... fizic! Psihicul sper sa se vindece si el. Mai ai curaj sa te urci la volan? Of, of!

Emilly, ce vaccin faci?
Eu m-am uitat la un CD cu Pilates si nu mi s-a parut deloc convingator, sunt tot felul de miscari fluide, nu prea vad cum slabesti, pentru asta trebuie munca serioasa si sustinuta.

Fetelor, ma lamuriti si pe mine cu e cu istoricul de credit? Chestiunea e ca noi avem un card de credit, comun, plus un credit pentru masina, amandoua fara probleme. Si cand am facut un nou contract la Bell au verificat ei istoricul nostru de credit, spunea tipa ca daca avem punctaj bun (peste nu stiu cat) nu mai trebuie depozit. Si l-a verificat cu noi la telefon, ca sa descopere ca nu avem nici un fel de punctaj, doar scrie ca nu avem fraude.
Cine face de fapt istoricul asta de credit? Cine raporteaza? Sau e cineva care culege date? Trebuie sa ma duc sa ma iau la cearta cu banca unde avem cardul de credit si creditul pentru masina?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ana, bine ca esti bine, masina este doar un fier, important ca ai scapat cu viata, refacere rapida

Simona, merci, am sa incerc sa ajung sambata. Nu conteaza ca este gen depozit, importan este sa fie curat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ana, multa sanatate si refacere usoara (mai ales ca-i psihica). Stiam eu de ce urasc condusul. Bine ca n-ai patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by Donia

Fetelor, ma lamuriti si pe mine cu e cu istoricul de credit? Chestiunea e ca noi avem un card de credit, comun, plus un credit pentru masina, amandoua fara probleme. Si cand am facut un nou contract la Bell au verificat ei istoricul nostru de credit, spunea tipa ca daca avem punctaj bun (peste nu stiu cat) nu mai trebuie depozit. Si l-a verificat cu noi la telefon, ca sa descopere ca nu avem nici un fel de punctaj, doar scrie ca nu avem fraude.
Cine face de fapt istoricul asta de credit? Cine raporteaza? Sau e cineva care culege date? Trebuie sa ma duc sa ma iau la cearta cu banca unde avem cardul de credit si creditul pentru masina?

Donia, credit history se inregistreaza la credit bureau si fiecare persoana din Canada are unul (ma rog, adultii). Oricine poate sa-l acceseze, si tu poti sa ceri de la ei sa-ti spuna ce punctaj ai (contra cost).Vezi : http://www.equifax.com
Punctele se acumuleaza in functie de vechimea in Canada, de bilurile pe care le platesti la timp (daca nu le platesti la timp si compania respectiva se plange se scad puncte), etc. Daca declari faliment timp de 7 ani nu mai ai nici un credit de la nimeni.
Bancile si cei ce dau credite sunt obligati sa se lege la Credit Bureau si sa vada ce puncte ai. In functie de asta si de venit se acorda creditele (loan, credit line, mortgage).
Sper ca te-am ajutat!

Ana, sper ca esti bine, recuperare usoara!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cata, multumesc frumos, dar tot nu inteleg cine da punctele? Ca eu nu inteleg de ce nu avem puncte, desi am facut imprumut la banca special pentru asta si cheltuim de pe credit card tot in acelasi scop. Probabil trebuie sa cer istoricul de la adresa pe care mi-ai dat-o ca sa vad eu cu ochii mei daca am sau nu puncte si cate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, am trecut si eu pe aici pe la canadeze si am vazut intrebarea ta cu istoricu lde credit.
eu zic sa faci o cerere la equifax si sa verifici tu toate datele, ca uneori dau rateuri mari . punctele se acorda automat in functie de ce se intampla pe acolo prin istoric, deci eu zic ca ceea ce contine istoricul , ori nu e complet, ori aia care l-au interogat sunt natangi...ca si mie mi s-a intamplat de curand cand am vrut sa iau ceva in rate , sa ma interogheze firma finantatoare daca am vreun card de credit ...ca la ei nu apare ca as fi facut vreodata (!) aplicatii de credit, etc...adica de 4 ani sharjez intr-una pe credit, astia imi trimit acasa tot felul de noi carti de credit, imi maresc limita fara sa le cer si imi propun tot felul de chestii, la aplicatia de mortgage mi se spune ca am un scor excelent ...iar tampita aia nu ma vedea pe mine cu nici o istorie!!! mai lasa-ma ca sistemul lor, ca uneori o penibil...deci eu zic sa ceri tu istoricul si sa controlezi tot ce scrie acolo, ca nu se stie niciodata cu ce figurezi si cu ce nu...

Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput