Sezatoarea canadiana (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Simona,cladirea aia mare si alba se numeste "grand marche"
si subscriu la cele spuse de tine.

Dana,merci.am sa incerc sa-ti urmez sfatul.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

vreau si eu adresa de la "grand marche"

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Iata un link pentru cei care cauta magazine cu mancare organica. Se poate da o cautare in functie de codul postal si de tipul de alimente:

http://www.eatwellguide.org/advsearch.cfm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

A mai ramas putin pana plecam in Romania, in vacanta. Au inceput deja emotiile, lucram la listele cu "de facut" si "de luat".

Intrebare adresata in special fetelor care au fost de curand in tara: cum e mai bine sa procedam (din punct de vedere al schimbului valutar) cu banii care vrem sa-i luam la noi, cash? Sa-i luam ca dolari canadieni, sau mai bine ii schimbam in dolari americani? Sau poate Euro?

Multumesc,

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ange, merci, ca bine zici... Nicicum n-as fi fost in stare sa-i zic... Imi propusesem sa ma uit simbata cum o cheama :)
Dana, usor iti vine cu taiatul parului... Eu nu reusesc s-ajung nici la umeri cu el, cum imi intra bretonul in ochi cum ma enervez si-l tai, ca sa nu mai vorbim despre cit de incet creste... acum mi-am propus sa nu ma tund pina de Paste... Ha! Sa ma vezi de rev, ca o sa arat ca o matraguna si iar il casapesc! Dar ai dreptate. Mie, cu parul meu scurt, nu-mi cade parul, dar deloc :) Si vopsesc si eu la el, de vreo 15 ani!
Apropo! Doamnele cu par ondulat... Ati incercat sampoanele alea speciale pt par ondulat? Chiar sint faine!
Laura B, cit stati in vacanta? Intreb in ideea ca in Ro poti sa scoti bani cu cardul de debit, e drept ca-ti pun comision si tranzactia se face la cursul zilei dolar canadez - leu, dar mie asa mi s-a parut cel mai simplu, n-am avut grija teancului de bani, mi-am facut un cont de debit inainte sa plec, am pus ceva bani in el si numai din ala am scos bani (cred ca era cardul emis de TD, si am scos bani de 3 - 4 banci diferite, in orase diferite). Ca sa nu mai zic ce-am cazut in fund cind am scos prima data bani in Ro... Stii, ca intreaba "masina de dat bani" (cum ii zice Atomix) daca vrei chitanta, eu am zis ca vreau si pe chitanta scria, textual: "aveti in cont 64 de milioane de lei!" Pai frate!, in viata mea n-am avut atitia bani in cite conturi am avut eu vreodata in Ro!
Si, hai, inviorarea!, nu stie nimeni un loc sa merg simbata la cules de fructe bune?
Simonna

Mergi la inceput

Simona, daca ajungi sambata la grand marche uita-te si dupa adresa te rog.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Ica,piata 440 o stii? dar Costco de pe 440?
Grand marche-ul asta este dupa Costco,dupa piata
Sunt unele dupa altele.Este imposibil sa le ratezi.Si scrie mare pe cladire.
Grand marche vine exact vis-a-vis de Rona de la careffour Laval.
Unde stai tu ca sa-ti spun exact pe unde sa o iei ca asa adresa nu o stiu.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

ange, . Eu ies pe 15 din H Bourassa. Nu, nu stiu unde sunt Cosco si nici piata 440, careffour Laval - am fost, dar nu m-am uitat dupa Rona pana acum.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

edit by Simonna
" Ca sa nu mai zic ce-am cazut in fund cind am scos prima data bani in Ro... Stii, ca intreaba "masina de dat bani" (cum ii zice Atomix) daca vrei chitanta, eu am zis ca vreau si pe chitanta scria, textual: "aveti in cont 64 de milioane de lei!" Pai frate!, in viata mea n-am avut atitia bani in cite conturi am avut eu vreodata in Ro!"

si asa ai vazut ce de bani aveti, bogati nu gluma...

Dar sa-ti dea chitanta si banii nu n-ai patit-o asa-i?noi da si apoi da telefoane la banci si rezolva problema si surprinzator s-a rezolvat, normal nu cu banca din Ro.

Fetele, si pe mine ma bate un gind cu tunsul parului, e un pic mai jos de umeri si deja imi vine sa-i fac ceva, ma seaca sa stau cu parul prins iar cu el liber incepe sa ma deranjeze, deci singura solutie, coaforul.
Ma mai bate un gind sa ma duc la sala la astia de linga mine ce-i cheama"CURVES".Stiti ceva de ei, a mers careva pe la ei?vreau si eu sa scap de 5kg, le urasc din suflet si statul asta acasa cu fundul toata ziua pe scaun, la studiu, cica, ma termina.Parca sunt din ce in ce mai grea si mai grasa, offf!!ce-as mai vrea sa am 50kg...hai 55, dar nu 63 cite am acum...

pupicei, ma deprima kilele astea...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ica, adresa nu am, dar e straight forward, cum ar fice acceasi colega. Mergi 15 nord, iesi la A440 vest si mergi clatinel pe voie de service catre A13. Nu intri pe autoruta 440, stai pe voie de service ca nu mai e nici o iesire pina la Curé Labelle. Ziceam: mergi pe 440 vest, pe dreapta, direct din voie de service, ai intrari catre: Costco, un centrulet comercial cu Yellow si Club Piscine, pe urma piata in aer liber, cred ca-i zice marché 440 si, la urma, ai Grand Marché. Toate se insiruie pe un kilometru, maxim doi, as zice, asa ca trebuie sa fii atenta sa nu ratezi intrarea. Dar e o pancarda suficient de mare pe care scrie Grand Marché, doar ca eu n-o mai citesc, de-aia nu-mi mai aduceam aminte cum o cheama. Eu pur si simplu emit: "am plecat sa iau ceva gratare" si dau o tura cu masina, e drept ca locuiesc extrem de aproape, as putea merge pe jos. Si, vezi ca, in prima faza, o sa-ti pui miinile in cap, chiar e urit inauntru, adica nu-i amenajat la standarde occidentale, e pur si simplu un depozit cu multe rafturi si carmangeria in spate.
Emilly, nu n-am patit-o cu bancile, m-as fi mirat tare, am o fire tare pacatoasa, mi se pare mereu ca lucrurile sint facute ca sa functioneze si, desi am luat-o in brate de multe ori, tot ma mir de fiecare data cind o patesc! :) Sa-mi zici si mie daca-ti iese cu Curves si daca-ti place... Eu mi-am facut abonament in Laval la un centru de fitness, am spart fo 350 de dolari si am fost de 10 ori, maxim.. Scump al dracu'. Asa ca mi-am luat bicicleta din St. Eustache si role :), a fost mai ieftin, si ma dau cu copilul si sotu' prin cartier iar iarna ne ducem la arena din zona si ne patinam. Cind stateam in Cote St. Luc si aveam multi prieteni locuind cu noi in aceeasi zona mergeam de 2 ori pe saptamina la aerobic. Ce fain era! Toata ideea era ca ne sunam noi, gagicile, una pe alta: "vii la Carlos" si mergeam in gasca. Aici n-are cine sa traga de mine, asa ca-i mai comod sa-mi iau inghetata si sa ma ingras...
upici,
Simonna

Mergi la inceput