Sezatoarea canadiana (51)
Raspunsuri - Pagina 16
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Daisy si eu tot pe asta ma agit. Noi incercam sa ajungem la sf de noiembrie, ca din cate am vazut mie mi se par mai scumpe in ian-feb.
Poate ne intalnim pe acolo
Pana la mijlocul lui oct sunt mai ieftine, dar parca nu m-as risca din cauza uraganelor, desi vad reviuri de la cei care au mers si acum o saptamana.
Si noi am oscilat intre toate 4 (Mex, Cuba, Hawai, RD), dar m-am hotarat pe Mexic, ca altfel nu mai ajung in nici o vacanta:)
Deja am obosit sa caut....
Acum as vrea sa intreb fetele care au fost in Mexic, unde anume.
Ma gandeam la Playa Del Carmen dar nu ma pot hotari la hotel. Orice sugestie e binevenita si va multumesc din suflet.
Mai stie cineva ceva de MamaMariana?
MonaB tu ce mai faci?
Numai bine tuturor.
ange spune:
Dana,ai vazut ca e fain tare sa ai macar o ora pe sapt. rezervata numai pt tine?!
Ma bucur ca ai inceput cursul.Sesiunea viitoare sa-ti iei latino.Este bestial.O ora intreaba nu faci altceva decat piruiete,dai din funduletz,razi,canti te amuzi pe cinste.Merita.
In schimb cursul de step mi se pare tare greu.O ora mi se pare o zi Acolo depui efort nu gluma.apa bei din mers.In rest sari,urci,cobori pe treapta aia pana-ti dai sufletul...e greuuuu!!
Vad ca vorbiti de vacante.Super!
Eu tot caut oferte pt "disney world" .Vrem sa mergem in vacanta copiilor ori de Craciun,ori in februarie(in cea de 2 sapt.).
Ce stiti despre locatia asta,ce ma sfatuiti?
o seara buna.
ange spune:
daiopri,pe expedia ai cautat?
macar sa-ti faci o idee de locatii.ai foto,preturi tot ce vrei.
poti sa-ti alegi tu absolut totul.vezi calitate,preturi,reduceri,compari,intrebi si fetele si apoi te decizi.
nu stiu,zic si eu
frunzaverde2 spune:
Salutari fetelor din Canada,
(sper ca sint la subiectul adecvat)
Vom pleca peste o saptamina intr-o excursie in Canada si as dori citeva informatii. Fiind ceva organizat nu am avut nimic de facut pina acum si nici macar nu m-am informat asupra acestei tari.
Imi puteti spune cam care e costul vietii fata de Franta (Europa Occidentala in general) ?
Noi va trebui sa ne platim patru mese la restaurant (pentru doua persoane) si nu am nici o idee cit costa. am inteles ca in Canada la nota de plata se plateste in plus cam 15% pentru serviciu.
Restul activitatilor sint platite. De citi bani am putea avea nevoie sa schimbam ? Repet, sintem doi.
Cum e vremea in perioada 8-19 octombrie ? Vom merge la Toronto, Montreal, Otawa, Quebec, Cascada Niagara, plimbare pe un lac cu balene.
Nu prea stiu ce fel de haine sa ne punem in bagaje, nici incaltaminte. Am auzit doar de acel "ete indien" in luna octombrie si de culorile artarilor, deci o toamna frumoasa de Rom^nia daca ar fi sa compar.
Ce as putea vizita in Montreal ? Avem o dupa amiaza / seara fara program impus.
Multumesc anticipat.
Denisam spune:
Salutare,
Laura- eu stiu ca graivda fiind nu au voei sa te dea afara, ii pozti da in judecata caci gravidele sunt privilegiate. Si chiar asa dupa 3 luni uitam perosanele, ca sunt alteel care au lipsit si mai mult
Legat de vacantze in state -un site f. fain si bun este: www.lastminute.com
Legat de vacantze in caraibe, cel dat de Crsitina si cel: www.itravel2000.com
Noua inCuba nu ne-a lacut, in schimb Dominciana in Punat cana e superb iar Mexic ep Maya Riviera- de ex. Grand Bahai Princiep Tulum este superb, asa ceva nu am gasit nicaieri inca- d ela sushi papa, la transfer intr ehoteluri cu titicar, restaurante a alcarte vreo 10 in total si plaja si apa buna.
Se platete pt copil peste 2 ani doar avionul.
Am si eu poze si filmultze cu fii-mea;
www.dropshots.com/denisam
Pupam pe toata lumea!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Cecilia C spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o mamica de 2 fetitze dragute, cele mai dragutze si vreau si eu sa va intreb ceva.
Eu am nascut cea de-a 2-a fetitza, Ada pe 17 sept si deja ne gandim la botez, botez pe care vrem sa-l facem inainte de inceperea postului Craciunului, mai precis pe 11 noiembrie.
Si as vrea sa intreb fetele din Toronto daca stiu ceva restaurante unde au fost ele la botezuri sau cu alte ocazii...si unde e frumos si am putea face si noi botezul.
La Alexia am facut anul trecut botezul la un restaurant romanesc care acum nu mai e, s-a inchis, asa ca ma gandeam ca daca stie cineva ceva si s-ar putea sa imi spuna si mie ar fi grozav.
Denisam tu ai fost cu mine si cu Try la mamicile de nov-dec 2004 daca nu am insel, nu? Si poate imi spui unde ai facut tu botezul la fetita. Asa cum am mai spus, noi am facut botezul anul tercut acolo unde a facut si Try dar nu e mai restaurantul si nici n-as mai fi facut acolo.
Mersi fetelor anticipat si va doresc numai bine.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Denisam spune:
Cecilia- felicitari pt bebitza,sa fie sanatoasa si baftoasa!.
Eu nu am fost cu Try la nov-ec 204 caci am pierdut sarcina si am fost cu ea sa o sustzin si maia les acam ca are un al 2-lea baietzel nascut la 33 sapt si a fost tare stresata, dar acuma e bine totul.
Eu am facut botezul fetitzei anul asta in martie la banquet hall-ul unde ne-am casatorit in Vaughan (Bellagio ii spune)si a fost super, negociezi cu ei meniul in fctie de cevrei, la noi a fost f.incarcat si a iesit 60 cad/pers cu tortul adus de noi, doar ca la noi a rams multa mincare si parerea mea e ca mai potzi taia din el, am avut aperitiv, antipasta,main course, fructe, un deert, plus tortul si bauturi all inclusiv si ne-a placut, toata luema a fost super incantata. Eu zic sa ii suni si sa vb cu ei si a negociezi neaparat.Bafta!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Donia spune:
mihiasiro, preturile variaza putin in diferite provincii. Eu iti spun ce stiu despre Ontario.
Preturile la restaurant: un fel principal (friptura cu garnitura) poate varia intre 15-25 dolari, in functie de restaurant. O salata poate fi intre 5 si 10 dolari, mai ieftin daca o servesti ca antreu, mai scump ca fel principal. O masa la restaurant as spune ca o poti pune intre 50-75 dolari, dar pana in 50 dolari daca preferati doar salate sau antreuri.
Daca mananci la McDonalds sau alte localuri asemanatoare iesi mult mai ieftin, nu mai stiu cu precizie, dar probabil undeva pe la 10 dolari/2 persoane. Aici e foarte popular un lant de fast food numit Tim Hortons, cu sandviciuri, cafea, prajituri, gogosi. (Prajiturile din Canada eu nu le-as recomanda nimanui, sunt foarte dulci si cam atat.) Poate merita sa bei o cafea de la un Tim Hortons... doar ca sa zici ca ai facut-o si pe asta (eu nu beau cafea si nu pot sa spun daca intr-adevar merita).
Despre vreme... iti recomand un site pe care poti vedea prognoza si pe urmatoarele 14 zile:
http://www.theweathernetwork.com
Pe site introduci numele orasului care te intereseaza, iar mai apoi, in josul paginii ai un buton numit 14 days trend.
Trebuie sa tii cont ca pe aici cam bat vantoasele, iar cand vizitati Niagara (dar nu numai) as recomanda neaparat un fas/canadiana cu gluga. La Niagara apa se ridica din cascada permanent si apare ca o ploaie fina.
Anul asta nu-mi fac mari sperante sa mai fie prea cald in octombrie, ca deja a inceput sa fie mai rece decat era anul trecut pe vremea asta. Dar probabil ca vreo doua tricouri/bluze cu maneca scurta nu ocupa prea mult loc in bagaj, insa la pantaloni scurti saua snadale as renunta.
Cam atat, daca imi mai amintesc ceva revin.
Vacanta placuta va doresc, sa ne spui si noua impresiile.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by ange
Dana,ai vazut ca e fain tare sa ai macar o ora pe sapt. rezervata numai pt tine?!
Ma bucur ca ai inceput cursul.Sesiunea viitoare sa-ti iei latino.Este bestial.O ora intreaba nu faci altceva decat piruiete,dai din funduletz,razi,canti te amuzi pe cinste.Merita.
In schimb cursul de step mi se pare tare greu.O ora mi se pare o zi Acolo depui efort nu gluma.apa bei din mers.In rest sari,urci,cobori pe treapta aia pana-ti dai sufletul...e greuuuu!!
Vad ca vorbiti de vacante.Super!
Eu tot caut oferte pt "disney world" .Vrem sa mergem in vacanta copiilor ori de Craciun,ori in februarie(in cea de 2 sapt.).
Ce stiti despre locatia asta,ce ma sfatuiti?
o seara buna.
Camelia,si mie mi se pare f greu, si nu urci numai pe treapta aia. Sapamina asta am lucrat cu mingea aia mare,pe care trebuie sa te urci in genunchi sa-ti tii echilibrul si sa dai pase cu o alta minge micuta. Nu toata lumea a reusit sa urce pe minge, si bineinteles ca fac parte din cei "nefericiti" Poate pina la sf cursului reusesc. Data viitoare ma inscriu din timp la cel de dans latin.
Ptr World Disney, stii ca ti-am mai spus parca anul trecut.E mai bine sa iei direct pe site, ai intrarile la parcuri gratuite si transportul intre parcuri. Parcurile sunt imense, iti trebuie o zi intreaga (poate si 2-3 zile) ptr anumite parcuri. Intrarea in fiecare parc era in jur de 50us de persoana, si nu toate parcurile merita ptr copii tai. Eu personal iti recomand Magic Kingdom (parc de 2 zile cel putin)cu parada lui Micky Mouse &co, printese si alte personaje, focuri de artificii, seara la castelul pe care il vezi mereu in desene animate, cu Tinker Bell care coboara pe o sirma: apoi Universal Studios and Island of Adventure, iarasi parcuri mari cu multe ride-uri ptr copii tai , si ptr voi.
Noi am mai fost la Epcot,unde jumatate de parc sunt restaurante din toate colturile lumii. As fii preferat sa petrec mai mult timp la Magic Kingdom (pe care l-am facut in graba in ultima zi)decit sa vad Epcotul.
Dana si gemenii
Voiculestii
Cecilia C spune:
Denisa, mersi frumos de informatie.
Sa-ti traisca si tie Emma Andreea si sa fie sanatoasa si vorba ta, baftoasa.
Ai putea sa-mi dai un numar de telefon de-acolo si sa-mi zici aproximativ pe unde este restaurantul? Mersic inca o data...inca ceva, noi nu o sa avem decat in jur de 30 pers, crezi ca accepta si asa petreceri mai mici? ca habar cat de mare e sala...stia ca ma uit la pozele tale poate vad acolo si ceva de la botez
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada