Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza.

Romana cred ca esti disperata. Mai bine in scutec decat deloc. Va veni si vremea fara, ca doar n-o merge la scoala cu pampers.

Corina poate reusesti sa-mi faci CD cu Beautiful Mind.

Codruta sa-i dai CD-urile Corinei ca poate face ea rost de film. Ai reusit sa mergi la Mihai sa-ti trimita faxul? Ti-am zis ca daca-i "Becali" acolo, mai greu.

Sa aveti o saptamana excelenta! Oricum ziua de luni de oribila prin definitie.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Toata ziua ieri am fost la tara la bunica mea. Acolo bineinteles ca Matei a vrut kk, dar unde?! Va dati seama ca nu putea sa faca afara la o buda de tara , nici macar nu aveam adaptorul, dar nu cred ca era bun. Asa ca a tinut si acasa a inceput sa urle ca il doare burtica ca ii vine sa vomeze, dupa o zi de nemancat, ca vrea pampers si sub nici o forma nu sta pe wc. Am cedat si i-am pus pampers si a facut o tona dupa care a inceput sa rupa frigiderul. A mancat ca un lup! S-a culcat linistit si satul! Cred ca nu reusim degraba... Imi vine sa plang!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu iara o vad pe svey ultima, nu pe romana.

Svety, merg viz-a viz de mine si cu 25.000 lei imi trimite faxul. Ce sa fac, fix cand ai nevoie ti se strica tot.
Am sa ii dau Corinei CD-urile, numai sa ajung pe acolo. Sau daca ne vedea la apartament sa sune pana la noi, ca duc CD-urile acolo.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza.

Am si eu o rugaminte. Puteti sa-mi recomandati o echipa pentru tencuit/gletuit/zugravit exterior si interior, si pus gresie exterior? Ca mesterii pe care i-am avut ne-au lasat balta.
Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alynutza, ti-am trimis un PM

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

waw fetelor ce activitate in we !

Florina felicitari......super greu examen, dar tu esti super-talentata (serios!)

Romana chiar scriam si eu pe la topicele trecute ca Norbert nu vrea kk decat in pampers...noi am procedat astfel: i-am aratat stiva de pampers (~20 buc) si i-am spus ca doar atatea avem daca se termina treb. kk la olita...si a plans cu prima ocazie ...a facut de 3 x ori in chilot, de 2 x ori pe covor... si de atunci la olitza ...stii cum face asteapta ultimul moment si atunci se pune...sau sta pe olitza si cand ii vine se ridica putzin (pt. ca e obisnuit sa faca din picioare) si apoi chiar vine kk...muuult succes

Svety din pacate si sotzul meu tot asa face.."tu esti de vina ca : s-a racit, este isteric, nu asculta, se catara peste tot etc." dar incet si sigur il dezvat...l-am lasat intr-o duminica singur cu Norbert ..sa se descurce,vreo 2 dupa-amieze mi-am gasit ceva urgent de facut si l-am trimis dupa Norbert...si tot asa vede si el cat este de greu

va doresc o sapt. frumoasa

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Codrutza, multumesc frumos. O sa sun azi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

draghelor. 5 zile sunt casnica si am o intreaga lista de chestii de facut, casnice of course. nu ma trage atza decal ta pc si afara, ca e soare si frumos. naspa e ca n-am bani de spart...greu...

Svety, eu am primit catalogul cu jucarii de la Quelle, fiindca m-am inscris acu vreo 2 ani, la ei pe site, pt catalogul obisnuit. De atunci tot comand hainite si chestii si ei imi trimit regulat brosurici si cataloage. Cam asta e relatia mea buna cu Quelle .

Romana, tine-te tare ca asa e perioada intermediara cu kk celu' n-ai ce face.

Erika, figura mare Norby, dar ai avut inspiratie sa faci faza aia cu pampersul...absolut mortal! Mai zi, ce mai scorneste pustiul tau? Sper ca e bine acum.

Gagici, dna Tache e afara la cumparaturi de bilete pt contzert! Ralu, sper ca vii cu noi, fiindca Mariana cumpara bilet si pentru tine. Fa cumva sa vii, e o buna ocazie sa te vedem si pe tine, ca tare rar ne intalnim.

Bebeluselor, va las ca am treaba. Azi in prima si de dietta daneza tre sa fac un tort de visine cu mascarpone si fineti. L-am tot promis lui Vic, desi nu-l merita nici cat negru sub unghie, dar am luat visinele, fineti si mascarpone si tre sa-l fac. Va scriu mai incolo cum a iesit, sunt la prima incercare de acest fel.

Roxa-boxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Roxana, suna foarte bine tortul cu visine. Pot sa primesc si eu reteta? Ca azi-maine vine ziua sotzului si as vrea sa incerc o reteta noua. Mersic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

waw fetelor am asa de muuult de lucru (facturile de sf. de luna) dar nu ma pot desparti de DC si e luni!!!!

sa va mai zic ce face pustiul meu:
- merg cu bicicleta cu bunicul lui si deodata se opreste Norbert si se uita in ochii lui si il intreaba :"-tu ce fel de copil ai fost cand ai fost mic?"
-seara inainte de culcare isi aseaza in rand frumos masinutzele pe masutza din sufragerie si merge apoi la culcare, eu dupa ce adoarme mai strang prin casa mai gasesc cateva masinutze si le pun aiurea pe masutza...dimineatza se trezeste...merge la masutza si aud ca zice "nu e bine! nu e bine! nu asa trebuie!" oare ce o fi ? pai, nu i le-am pus in sir masinutzele -mi-am cerut scuze -si el apoi mi-a aratat cum trebuie

daca mai vreti va scriu

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput