Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

OROAREEEEEE!!!

Am iesit cu Dani in spatele blocului sa zburde prin iarba. Ma duc sa-i duc o nuia cu frunze si-i vad pantalonii de trenic plini de...scaieti. Il iau in brate sa-i curat si vad ca sar scaietii! ERAU PURICI. ROI. In viata mea n-am vazut asa ceva. Ca in cartile lui John Saul, cu invazii de ceva oratanii. Am dezbracat copilul gol-pusca si m-am apucat sa-i strivesc ca altfel tot sareau. A facut si kk pe el si si-a scos scutecul. Umbla cu curutu manjit si eu plina de sange pe unghii.
Am fugit acasa si am bagat hainele la spalat dupa ce n-am mai vazut nici un misunator. Copilul agitat de piscaturi nici sa manance nu a vrut. Si vad cireasa de pe tort! un ratacit pe tricoul lui! Asta ca-n finalul filmului cand se arata un cocon uitat in beci ce va relua cosmarul altei familii.

Puteti intelege prin ce am trecut? Crancen.

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Stanca, Dani e alergic cam la toate piscaturile. Si eu. Crede-ma ca stau ca pe ace. Mama ma tot suna si ma intreaba daca nu respira greoi, sau daca nu s-a umflat si in caz de Doamne-fereste sa-i dau Peritol si sa navalesc la urgente sa-i faca un hidrocortizon. Apropo de alergii, am fost la socrii la cules de porumb acu vreo 2 ani si de la praf am facut o alergie urata rau: mi s-au umflat pleoapele si limba. Nu mai puteam respira ca ma durea pieptul. Mama mi-a facut un Hidro. si statea pe fotoliu si se uita la mine parca pt. ultima data. Tare s-a speriat.

Dani mi-a facut alergia aceea urata de la Teddi, sau Danonino. O greseala am facut si am platit cu varf si indesat...stiti voi cand am ajuns la spital. Doct. mi-a spus sa am Peritolul acasa sau oriunde merg.
Soacra-mea zice ca din cauza mea copilul e alergic. Ca nu-i dau sa manance de toate. Copii ei n-au avut niciodata nimic. De geaba ii zic ca-s eu alergica si se vede ca se mosteneste.

Stanca, unde se fac teste in Cj? Mihai imi zicea ca sunt si tratamente. Cred ca depinde de alergii...

ps. ora mea e tot decalata. de fapt e 14.53 oficial si mie imi arata 13...

Mergi la inceput

Trebuie sa ma ajutati cu ora! Nu se mai poate asa! Apar inainte de Stanca si Roxa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vai Svety ce ingrozitor!Saracutul Dani il inteleg ca era socat.Eu sunt alergica la pisctura de purice.

Roxa care vasa-zica esti casnica.De stiam treceam sa te scot in oras la o cafeluta.

Florina felicitari!Ma bucur tare ca ai reusit in sfarsit sa intrii.Sper sa rezolvi si cu Elise.

Azi m-a sunat asistenta sa facem vaccinul de 2 ani jumate dar Razvan are muci si nu il vom face.Cred ca mai aman putin problema ca tare ma streseaza.La gradi ne descurcam bine.Azi mi-a zis prima oara ca ne mai intoarcem.Abia l-am scos si azi dintre copii.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hi hi Stanca, la ora aia eram in pijama, pe forum, dupa care am iesit afara sa fac niste cumparaturi, ca sa am ce manca la dieta asta ingroznicioasa. In plus nu stiu daca am voie 2 cafele, chiar si fara de zahar...oricum o apa plata cu lamaie am voie oricand

Daca-i place asa de mult la gradi, de ce nu incerci sa-l lasi pe Razvi la programul lung?

Erika, mie-mi place mult de Norby, asa ca scrie ce face, daca ai timp ca io ma distrez

Svety, ingroznicios, intr-adevar...

revin...
Roxa

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Roxa nu il las la programul lung sub nici o forma.Eu consider ca il duc la gradi pentru programul didactic atat.Dupa ora 13 nu mai invata nimic.Va avea timp toata viata sa stea la comun acum e prea mic.

Svety teste de alergie iti face orice alergolog dar Dani e prea mic.Nu stiu de la ce varsta se fac.Stiu ca un alergolog te-ar putea ajurta in cazul in care observi ca e alergic la ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, am luat bilete pt:
- Roxana
- Roxi
- Simona
- Raluca
- Stanca + Bogdan (a fost cu mine, Stanca, of course)
- eu
Biletul costa 20 ron.
Cine mai doreste poate sa-si cumpere (de la casa invatatorului) si vom sta tot impreuna ca nu-i cu loc.

Raluca, daca nu poti, nu te necaji. Gasim noi la cine sa dam biletul, dar am vrut sa-ti iau ca te-ai exprimat ca vrei sa vii.

Roxana, soro, felicitari pt inceperea dietei; am o veste: eu am renuntat! in prima sapt am slabit doar 2 kg si m-am enervat; o sa tin un soi de disociata; daca imi iese; oricum mi-e sila de diete, de faptul ca nu slabesc doar de la alergat; sunt in depresie in aceasta privinta!

Fetelor, va rog frumos sa-mi spuneti daca profu Miu are program la cabinetul particular si in alte zile in afara de vineri!

Svety, nasoala faza cu purecii! eu cred ca faceam o criza de isterie!

Erika, il pupam pe Norby cel ordonat! La noi e vraiste in casa!

Stanca, aci nu ne mai zicem nimic?

Vreau struguri si nu am! Mor de pofta pana diseara!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana eu am avut struguri pe care i-am papat toti.Nu renunta la dieta si tine-o pana la capat.

PS.acum e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca, am renuntat deja! In loc de oua fierte si spanac si o rosie am mancat un pumn de arahide si 2 mere. Pe diseara mi-am scos vita la dezghetat; am s-o mananc, desi nu merit .
Sunt plina de "crampe" .

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana, vreau sa vin!!!!!!!!!! deci joi la ora sase, la Casa de Cultura?? sau unde e?? (poate nu am fost eu pe faza-dar asa retin)

Roxana, you.

V-am citit, v-am pupat, fug la citit, ca maine ma "examineaza" domn'director!! (am pus-o)

Revin maine, muuult mai relaxata... pa-pa si o zi frumoasa (Svety, ai avut dreptate cu definitzia zilei de luni)

minunea vietii mele

Mergi la inceput