Cluj rulz!-59

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu de vreo saptamana sunt boieroaica. In sensul ca am soacra in dotare, care iese cu Petra afara de la 10-12 si de la 16-19, iar in rest mama mea ii da mancare.
Pot sa spun deja ca Petra e o domnisoara . Nu se joaca decat cu fetitele mai mari decat ea (ca se cearta cu cele de varsta ei-ba vrea jucaria aia, ba nu i-o da pe a ei, stiti voi cum e la varsta asta ). Vorbeste toata ziua, numai ca eu nu inteleg mare lucru . Dar cred ca stiu de ce nu inteleg, mama mea vorbeste cu ea numai in germana si poate Petra amesteca cuvintele .
Mariana, sunt cam efemera ca astept si eu sa ma mut la casa mea, dar ma cam tin pe loc banii
Acuma au plecat la plimbare iar eu hop pe internet

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Svety, vreau sa vorbesc ceva cu tine si te tot pandesc pe messenger da nu esti. Te rog da-mi un buzz...

,

asa crestem noi

Mergi la inceput

Nici eu nu pricem, iara... Cand am scris mesajul de sus, a lui svety nu aparea....Tare ciudat, repet

,

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Steaua, de accidente ma tem si eu. Trage grilajul de la aragaz, umbla dupa frigider, bea apa din WC...cum sa nu disper? Sunt cu ochii in patru toata ziua. Ii blochez accesele cat pot, il mai tin in patut si-i dau carti. La prize nu umbla. Dar apasa butoanele de la calc sau tv. Nici sa urlu "nu-i voie", nu cred ca-i educativ; oricum n-asculta.
Ce facem marti seara?

Lui Dani ii plac enorm cartile. Sa vedeti cum da paginile. Poate sta si o ora cu cartile lui.

Noi am iesit in oras si am mancat ecleruri. Asteptam cu nerabdare sa-l culcam pe Dani. E prolifica cate o cearta cateodata, nu?

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

...aha, stiu! Ora mea e decalata, de aia apar inainte de ultimul postator, pricepi Codruta?

Roxa-b. vreau o fusta din Quelle si-ti vreau sfatul: aia mov cu paiete sau aia mov de catifea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Florina, felicitari!!!!!!!!!Pentru mine a fost o surpriza totala. Nu stiam despre intentiile tale, dar am remarcat de la prima vedere ca ai un talent actoricesc iesit din comun. Esti foarte expresiva!
Svety, nu numai sa te simti bine, dar si mie imi vine sa ma dau cu capu' de pereti din cand in cand; de ex acuma. M- am saturat, in special de facut ordine in casa. M- am saturat sa fac zilnic acelasi lucru, la nesfarsit!!!!!!!Rutina asta! Asta se intampla, cred, cu toate mamicile foarte mult singure si cu bunicii departe de casa. Dar remediul pt mine este sa ma uit cu ochii larg deschisi la Alex si......... imi trece.
Legat de neastampareala lui Dani, iti sugerez sa incerci sa previi eventualele accidente/ actiuni nedorite. Eu am pus, spre ex, la prize niste capace de protectie. Sunt la magazilele de electrice si sunt f ieftine. nu mai stiu cat, dar ceva de genul 1 leu una.

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Fetelor dragi, va multumesc mult pentru urari si incurajari....o sa ne fie foarte greu...imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand ma gandesc ce usor mi-ar fi daca ar fi mama aici....ea sarmana plange la telefon...a fost atat de frumos in italia, elise si ea erau inseparabile...mama ei de viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...in ceea ce o priveste pe fluturasul mic, va merge la gradi sau va sta cu o bona...noroc ca are multi unchi si matusi care o iubesc la nebunie...si mihai are program mai lejer la litere...
...la mine e cam sumbru la capitolul asta: umbla zvonul ca 6 zile pe saptamana se sta de dimi pana la 6 seara...iar cand se pregatesc spectacole ne luam la revedere si de la duminik...e cam nasol programul, dar stiam la ce ma inham inainte sa visez la asta...inca nu-mi vine sa cred c-am avut curajul s-o fac!!!!!!

Va pup si la reauzite...acum sunt la sorela, abia maine ducem transformatorul la reparat, deci teoretic marti ar trebui sa am iar net acasa!!!

Florina

p.s.....Svety, pun pariu ca nici voi nu va certati inainte de bebe, asa-i? Avem si noi nejte episoade de toata frumusetea...imi vine sa-i agat mandria in cui cateodata omului meu, nu alta!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Mihai spala copchilu si am dat iama aici.

Codruta, o fi decalata de cand cu Windowsu'. Poate trebuie s-o reglez de pe undeva, ca n-am mai patit. Oricum eu scriu la 21.30 si-mi apare 20.30. Cu wc-ul e simplu: cum vede usa deschisa fuge si-si inmoaie degetele, le linge si "iam iam". Bine ca e curat wc ca eu am obsesie sa spal wc-ee. La gazda in Cj zilnic surluiam.

Florina, da, ne certam de cand e Dani. Uneori parca nu pricepe. E si obosit de la servici...cu toate ca nu se plange. Dar nu intelege cum e sa faci ordine, mancare si sa ai grija de copil. Zice ca ce-i mare lucru? Dar nu ar face schimb.

Ma retrag.... Noapte Buna si Roxa sa-mi zici de Quelle. Aaa! Cum ai comandat catalogul cu jucarii?

Mergi la inceput

Svety sa va fie de bine eclerele.......Poate imi trimiti si mie vreo 2 . Nu inteleg cum ti tie decalata ora. La desprecopii e aceeasi ora, nu? Distractie placuta ......Cum sa bea apa din WC? Dar la cuptor s-a ars? daca s-a ars nu cred ca mai pune mana, sau da?
Dara, astept sa imi spui de treaba aia . Hai ca nu pot face dus

,

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ultimul... si ma duc.
Daca tot veni vorba de certuri, hai sa va spun ce face Stefan cand incepem sa ridicam tonul unul la altul: se plimba cu masina de la unul la altul si ne tot spune cu o fata de intelept "bai, nu mai vobiti postii!; auziti? nu mai vobiti postii!" E asa un dulce! Cateodata ne apuca rasul si incetam; altadata e mai groasa problema si il ignoram; ba urlam mai tare ca sa-l acoperim . Dupa ultima cearta la care a asistat (mare tampenie din partea noastra!) s-a dus la taica-sau si i-a spus: "tati, vobesti numai postii; ascult-o pe mami!"
Na, c-am dat din casa .

Florina, ai avut mare noroc; bine ca s-a terminat asa cum ai vrut tu.

Corina, e clar ca ajutorul bunicilor conteaza enorm; uita-te la mine; nu ma plang de rutina de fel; si asta numai pt ca mama mi-a fost aproape si am putut sa zburd cand am avut nevoie.

Fetelor, maine intentionez sa ma duc sa cumpar bilete la concertul simfonic de pe 28! Repede sa va anuntati prezenta ca sa stiu cate bilete iau; am inteles ca un bilet costa 25 ron. Ultima strigare: cine vine joi de la ora 18 la concert extraordinat la casa de cultura a studentilor; fac efortul cu 2 plozi dupa mine sa iau bilete pt toata trupa doritoare (banii ii dati la fata locului).

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput