Ce parere aveti despre cresa Titan IV?
Raspunsuri - Pagina 3
LindaZ spune:
Buna! Si eu am fetita la grupa 4. O luna jumate din februarie a fost la grupa 9 desi avea un an si 7 luni, dar inca nu erau locuri la grupele mari. Acolo nu prea i-a priit programul fiindca cei mici trebuiau sa doarma de la 10 la 12 si de la 15 la 17, cam asa, ori noi o aduceam pe la 9 si ea oricum nu mai dormea de 2 ori pe zi de pe la 6 luni. Deci deranja copiii care dormeau de la 10 la 12 si mereu eram rugati sa o aducem mai repede ca sa doarma, dar degeaba. Si in plus era invatata sa faca la oala de la un an si patru luni, dar acolo nu erau pusi pe oala asa ca s-a dezvatat. Si a vrut suzeta ca si copiii mici, ea care n-a vrut niciodata nici cand era mica, de m-au pus doamnele sa ii cumpar suzeta ca ia de la altii 
In schimb cand a trecut la grupa 4 cu copii de varsta ei, intr-o saptamana manca singura, urca scarile singura, a facut un salt vizibil. Imi place ca mereu cand e cald grupa 4 e afara pana la pranz, celelalte grupe mai putin. N-a venit niciodata muscata. Singura problema continua pe care am avut-o la ambele grupe e ca mereu se pierd capacele de la biberoane ( unde, nu inteleg) si cum nu se cumpara capace separat, dam o groaza de bani pe alte biberoane, fiinca "dispar" capacele la cresa.
Adaptarea a durat o saptamana doua, cu plansete in fiecare dimineata cand o lasam, dupa care acum a ajuns sa se dezbrace singura dimineata de pijamele ca ea "pleaca la bebe".
Pentru noi a fost o alternativa buna fata de bona, desi nu pot spune ca fac cine stie ce activitati de invatare, mai mult sunt supravegheati si ingrijiti, probabil cand va merge la gradinita de la anul va invata mai multe. Aaaa, si se uita si la desene, ceea ce acasa e mai rar, sper ca nici acolo nu e pre mult... da preferam sa nu fie deloc, desi sunt de acelea vechi frumoase, tom si jerry nu roboti, da nu vroiam sa o invat.Oricum n-a devenit dependenta de tv si nu cere asta acasa.
Poate stabilim o intalnire ca deja si eu mai stiu cateva mamici care au copiii acolo si ar fi frumos sa ne cunoastem. Intr-o seara la 19,30...
giliutza spune:
LindaZ, buna intrebarea cu capacele! S-ar putea sa am eu un raspuns: ieri cand am luat-o pe Adina de la cresa, m.au dat si bidonelul ei de apa care, surpriza!, avea capac, desi eu il adusesem fara! L-am inapoiat infirmierei, ca doar nu era al nostru...
Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste tinutul pe loc la grupa mica. Nici Adinei nu i se potriveste programul de acolo, dar nu avem incotro ca nu are varsta de grupa mai mare, desi ea in parc urca singura pe tobogan... Asta e, intr-un fel sau altul se vor rezolva lucrurile pana la urma.
Intalnirea mi se pare o idee buna, dar nu prea ma atrage ora, ca deja e intuneric la 7,30 pm...
Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
Mirela2004 spune:
Buna.Ce mai faceti? Ati mai fost cu bb-ii la cresa? Ce se mai intampla pe la grupa 9? Azi l-am trimis si eu pe sotul meu sa plateasca, in eventualitatea in care vom reusi sa mai mergem in continuare.
Noi iar suntem acasa.Andrei este racit pentru a treia oara intr-o luna.Cand aud rosu in gat imi vine sa urlu.Azi mi-a dat dr din nou antibiotic , de data aceasta ceclodyne .Am zis ca il tin acasa pana o sa fie sanatos tun si apoi mai fac o incercare si in functie de ce o sa se intample continuam sau nu cresa.
Voi ce mai faceti , dar bb-ii, sunt bine, sanatosi?
Va pupam...de la distanta ca suntem "virusati"
maysa spune:
Salutare! Ultima zi de prezenta: miercuri(tocmai cind doamnele asteptau o prezenta scazuta de francofonie - am aparut si noi dupa o saptamina de absente). am hotarit sa renuntam cel putin pina in primavara la cresa. Mi s-a parut ca Rares nu vrea cu nici un chip sa accepte ideea, plingea de cind ajungeam pe aleea Lunca Bradului continuu. Si apoi au zis doamnele ca se opreste din plins numai cind maninca. Va urez voua o acomodare mai usoara si raminem alaturi de voi in speranta ca intr-o buna zi vom ajunge si noi la cresa.
Mirela imi pare rau sa aud ca ai puiutul bolnavior. Sanatate rapida!
Giliutza voi ce mai faceti? Sper din tot sufletul ca nu aveti iar probleme de sanatate.
Multa sanatate puiutilor si pupici 
.
andreea0919 spune:
vaii pt nimik in lume nu as mai duce copilul la cresa cand va vad ce multzumite suntetzi nu imi vine sa cred...sora`mea a dus`o pe fica`sa de 2 ani si nu isi mai revine copilul ce rau a putut sa se imbolnaveasca de 3 sapt face tratament....si daca atzi stii ca never nu a fost bolnava ..
Mirela2004 spune:
Buna Maysa.Imi pare rau ca ati renuntat.Se spune ca o mama simte cand e ceva in neregula si sunt convinsa ca ai luat cea mai buna decizie, cel putin pentru moment daca spui ca plangea fara incetare.Sincera sa fiu si eu tot din primavara doream sa il duc dar mi-a fost teama ca raman fara loc si asta e...acum sufar in tacere.
Eu o sa merg inainte cu speranta ca o sa fie mai bine.Azi l-am dus pe Andrei si speriata la 14 m-am dus sa il iau , dar spre surprinderea mea se juca asa de frumos si nu vroia sa mearga acasa.
Fac o paranteza si ii raspund si Andreei:nici Andrei nu a fost bolnav cat l-am tinut acasa, de cand am inceput sa il duc la cresa adica de o luna, a racit de 3 ori destul de urat cu tratament cu antibiotice si multe altele.Se spune ca orice ai face in momentul in care copilul iese in colectivitate incepe sa cunoasca si alti copii si alti microbi si de aceea o tine tot intr-o raceala pana i se obisnuieste organismul.Sunt de acord cu tine ca sunt si copii mai sensibili dar exista si copii care devin mai rezistenti tocmai datorita acestor incercari prin care trece organismul si cu timpul aceste raceli vor fii de intensitate din ce in ce mai mica.Asa ca sunt si avantaje si dezavantaje.
Giliutza , tu ce mai faci? Bb-ica ce face? E bine?
Pupici pentru bb-ici si mamici si noul nostru slogan :sanatate multa!!!!
gyibgyak spune:
Buna fetelor, sunt Mirela din Bucuresti, iar baiatul meu are 1 an si 8 luni.
Vreau sa-l inscriu la cresa titan IV.
Cand se fac inscrierile?
Cu cine ar trebui vorbit pentru a fi siguri de loc?
Astept raspunsul vostru.
cristinamh spune:
m-am dus la nimereala, fara pile, fara spaga, mi-au acceptat imediat dosarul pentru ca aveau locuri. asa ca te sfatuiesc sa mergi direct la directiune.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
zxcvbnm spune:
buna ma numesc violeta si am un baietel de 1 an si 10 luni. peste 2 luni trebuie sa incep serviciul. am fost la cresa titan IV sa ma interesez de loc pentru baietel si mi-au ca nu au locuri. ce sfat imi dati, cum as putea sa procedez? stiu ca trebuie sa le dau dreptul. dar cui,cat?
va rog daca puteti dati-mi raspuns.