Ce parere aveti despre cresa Titan IV?
Raspunsuri - Pagina 2
Mirela2004 spune:
Buna.Am reusit si noi sa racim si nu stiu daca o sa il duc saptamana asta la cresa.Cred ca de acum inainte cam asa vor merge lucrurile, cand o raceala, cand un stat acasa ...nu imi suna bine.In curand o sa incep serviciul si chiar nu am cu cine sa il las.
Nu am auzit nimic despre ce spuneai tu de cresa si de intreruperea CIC.Cred ca ar fi cea mai mare tampenie pe care ar putea sa o faca cineva. O sa incerc sa caut cate ceva sau sa mai intreb in stanga si in dreapta .Daca aflu ceva te anunt.
Mai am si eu o intrebare poate voi stiti mai bine, in cazul in care lipseste copilul o zi sau mai multe cand il ducem la cresa trebuie sa avem pentru el un alt aviz epidemiologic sau a fost nevoie de asa ceva doar la inscriere?
Sa aveti o saptamana usoara la cresa si cat mai putin plans.
maysa spune:
Salutare!
Si noi am fost raciti si am sarit peste citeva zile de cresa. Nici azi nu l-am dus pentru ca inca mai tuseste. In ceea ce priveste avizele epidemiologice parerea mea e ca nu prea se tine cont de ele. Si am vazut ca primesc si copii cu tratament, in ideea ca fac un bine mamelor care nu au cu cine sa-i lase acasa. Astfel se imbolnavesc usor unul de la altul, ca-s mici si baga-n gura tot ce prind :(. Nu stiu cum ar trebui sa procedeze doamnele, dar in conditiile astea, pina li se formeaza sistemul imunitar, vor sta mai mult acasa decit la cresa. si de cind l-am vazut bolnavior ma tot intreb daca n-ar fi mai bine sa mai amin cresa.
In alta ordine de idei, ma gindesc ca daca tot am avut sansa cu DC sa ne gasim, sa profitam si sa ne cunoastem mai bine. Poate asa reusim sa-i apropiem si pe copii si sa le fie mai usor sa ramina la cresa pentru ca vad figuri cunoscute. Voi in ce parc va plimbati? Macar in w/e sa ne vedem. Eu l-am dus pe Rares cam pe la 9 dimineata, si am mai vorbit cu doua mamici mai norocoase decit noi. Asta mi-a mai dat incredere ca o sa fie bine. Se pare insa ca acomodarea e destul de grea pentru Rares si iar ma intreb ce sa fac?
Giliutza, ati ajuns azi la cresa?
giliutza spune:
Maysa, imi pare rau ca a racit Rares! Dar se va face el bine! Eu una, zic mereu ca prefer sa fiu eu bolnava decat copilul, dar pana li se mai intareste si lor sistemul imunitar asta e... O zi la cresa, trei acasa! Noi iesim in parc in IOR, pe partea cu Potcoava, dimineata de la 10 pana pe la 11,30-12, iar dupa amiaza de pe la 5 pana pe la 7-8.
In ceea ce priveste cresa, nu am mai dus-o pe Adina, ca azi e ultima zi de tratament si la sfarsitul saptamanii ne ducem sa-i facem niste analize la recomandarea medicului. In consecinta, nici saptamana asta nu vom ajunge, ca nu vreau sa raceasca iar pana la analize. Plus ca s-ar putea sa mergem pe varianta bona, daca ne vom intelege la salariu cu femeia pe care am gasit-o (sau mai bine zis ne-a gasit ea pe noi :))
Sanatate multa la toata lumea!
Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)
Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...
DANACIUC spune:
Si eu am fetita la grupa IV, nu sunt f multumita.
Ieri de exemplu se certa cu un baietel pt jucarii.Cand am intrat plangea foarte tare din cauza asta. M-a mirat f mult faptul ca nimeni nu i-a despartit, i-a lasat sa se certe...
As vrea sa o las cu o bona dar nu am gasit pe nimeni.
Daca cunoasteti pe cineva, astept propuneri.
Va pup
giliutza spune:
Maysa si Mirela, ce mai fac copiii? S-au insanatosit? De luni mergem si noi la grupa, ca Adina e ok acum. Sper sa nu o ia de la capat...
Pupici
giliutza spune:
Andreea, nepotica ta cum mai e?
Dana, disputele sunt la ordinea zilei intre copii, dar macar in parc intervin parintii (in cele mai multe cazuri). E trist ca la cresa ii lasa chiar asa, practic se aplica legea junglei. De grupa 4 am mai auzit, stiu ca e acolo si un copil care musca. Dar doamna Stanila pare in regula, tu ce parere ai? As fi vrut ca Adina sa mearga in grupa asta, dar nu implineste varsta, asa ca sta la grupa de pitici pana in iarna, desi programul nu i se potriveste de nici-un fel, ca e obisnuita cu unul asemanator celui de la grupa voastra. Dar asta e...
Mirela2004 spune:
Buna fetelor, am revenit si eu...cu greu.Lui Andrei i-a fost foarte rau de la raceala si s-a combinat cu aparitia a doua maselute si a fost si este inca, destul de complicat.Luni incerc si eu sa il aduc la cresa , bineinteles daca nu ne mai curge nasul si daca nu mai tusim.Oricum a avut cea mai serioasa raceala de pana acum.Nu pot sa spun ca a luat-o de la cresa, desi doctora care l-a vazut a fost sigura de acest lucru si a spus sa ma astept si la altele, ca "oferta" este bogata .Ma sperie gandul asta si eu chiar nu vreau sa renunt la cresa ci vreau sa merg inainte pentru ca eu in sufletul meu sunt convinsa ca o sa fie bine.
Si noi iesim in parc tot in IOR , de obicei in partea cu fantani si leagane dar nu e batut in cuie acest loc si chiar mi-ar face mare placere sa ne intalnim dupa ce ne facem si noi bine ca sa nu o luam de la capat.
Sanatate multa la toti bb-ii si sa ne auzim cat mai curand cu bine.
andreea0919 spune:
noi nu o mai ducem pe nepotzika mea la cresa ... a dat`o peste cap de tot ..dintr`un copil sanatos vesel si bine dezvoltat sa o vedetzi acum cat de bolnava este nici... nu mai mananca nimik a slabit intr`un hal fara de hal...a facut ..bronsita ,laringita ..etc... adica nesimtzitele de educatoare cand au vazut copilul ca nu mananaca nimik nu au putut sa mearga la cabinet cu el ca doar sora mea a fost atenta cu ele ... nu stiu ce s`a intamplat ca ea niciodata nu a fost bolnava in 2 ani ,,,vineri seara a ajuns la sp.din bariera vergului cu febra 39.5 i`au facut impachetari... si ieri a mers la budimex pt ca tot ce mananca vomita si are diaree..ca sa nu mai punem la socoteala si banii care i`a dat pe medicamente si doctori ca de vineri pana ieri a dat 3.000.000 lei... dar asta mai putzin conteaza ..e vb de sanatatea copilului cea mai mare porcarie sa duci un copil asa mic la cresa...
maysa spune:
Giliutza, de luni incercam si noi sa ajungem la cresa. Rares e bine, dar avind in vedere ca vineri e programat pentru a treia oara la vaccin, nu am riscat sa-l mai duc la cresa.
Daca imi trimiti pe pm nr de telefon poate incercam in w/e o intrevedere cu piticii in parc, in functie de programul fiecaruia.
Sa auzim numai de bine!
giliutza spune:
Andreea, numai vesti proaste! Sincer imi pare rau de nepotica ta, e trist sa fie bolnavioara asa de mult timp. Stiu ce nseamna, ca si noi am trecut prin asta... Multa sanatate ii doresc si poate dupa ce se face bine ar fi indicat sa inceapa o cura de imunizare (noua asa ne-a recomandat medicul). Ce diagnostic i-au pus la Budimex? Diareea e periculoasa daca nu se hidrateaza indeajuns copilul!
Maysa, cu cea mai mare placere, dar nu stiu daca o sa tina vremea cu noi. Poate vine si Mirela cu Andrei! Ce zici, Mirela?