La France (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hihi bine am facut ca am intrat iar la voi...merci pentru raspunsuri, si daca mai aveti idei, sugestii, eu mai sunt in RO pana pe 26 si o seara faina sa aveti!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Iar la mine merge prost cu reductel.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Bine ai sosit, Violetik! Te-ai descurcat cu ajunsul? iti place la Nantes?
Mirunda

Mergi la inceput

Bine ai venit, Violetik! Cat stai sau ramai aici?

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Cred ca ati vazut la stiri ca s-au regularizat 6924 de dosare, cica au terminat, dar noi?:(((( Noi nu am primit nici un raspuns. Maine mergem la prefectura sa intrebam ce s-a intamplat cu dosarul nostru, in ce categorie intram, si sunt stresata rau, simt ca imi explodeaza capul. E rau sa traiesti in incertitudine...

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Oana-iti tinem pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Alors Oana,ai vesti? Sper sa fie OK!! Chiar aseara a fost un reportaj pe france2 pe tema asta!
Pupici

Mergi la inceput

Acum am ajuns. Am fost la accueil si am intrebat ce se intampla cu dosarul nostru, ca nu avem nici un raspuns. M-a intrebat cand l-am trimis, daca avem accusé de réception, daca amandoi suntem fara acte, tot ce trebuia. Si a zis ca in cazul asta, vom fi convocati de catre prefectura. Apoi i-am spus ce am auzit la tv, ca s-a terminat si a inceput sa rada si m-a intrebat: "Unde, aici?", si a sunat la biroul care lucreaza la aceste dosare si l-a intrebat pe tipul de acolo daca au terminat si au raspuns la toti ca are un cuplu in fata lui care se intreaba ce e cu dosarul lor...Si acel monsieur i-a spus ca nu a terminat, mai are de trimis raspunsuri. Voila, mai asteptam, poate suntem in aia carora li s-a acceptat.:) Speram. Va pup, ma duc sa pap, ca dupa masa ma duc cu Seb 10 min la halte-garderie (adaptare).

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Oana-ma bucur ca esti optimista. Si eu cred ca sunteti printre cei care au dosarele acceptate. Noi tinem pumnii strasi, stransi pentru voi.
Bafta lui Seb!
Va pupam!

Mergi la inceput

Merci, ralu, trebuie sa fiu optimista, ce am de facut? Am zis ca daca nu primim nimic intr-o saptamana, mergem iar la prefectura. Merci scumpa!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput