La France (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Exista si Hipp si Milumil de la Milupa,dar nu sunt simplu de gasit, asa ca eu te sfatuiesc sa vii cu lapticul de acasa ca sa nu ai surprize pe aici. Nestle e peste tot, asa cum o sa gasesti si Bledina de care povestea Oana. Nu are sens sa te cari cu multe.
Si evita metroul intre 8-10,12-14 si 18-20 cand e mai aglomerat. Te strecotri si atunci, dar de ce sa nu circulati mai comod.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Noe, vad ca te-ai lamurit ce si cum cu plimbatu' si cu borcanelele. Mai am si eu un mic amanunt, in Franta borcanele gasesti peste tot si sunt mai iefine decat in Ro asa ca eu n-as cara din Ro decat strictul necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Bonjour La France!

Tadam!
M-am invrednicit si eu in sfirsit sa pun citeva poze mai recente cu Adelita.

Ce ziceti de fotomodelul meu?

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Otilia, superba balerina voastra!

Corina, bun revenit! Ce face Anna?!

Georgiana, te-am zarit un pic! Cum ii merge Irinei la scoala?!

Ce ma enervati... Vreau si eu o fetita!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Noe, pai cam asa e, nu gasesti toate produsele, de la toate firmele, in toate supermarketurile! asa ca te vei orienta in functie de ce vei gasi in vecinatatea ta! de obicei, produse gen Hipp, adica de productie nemtesti, elvetiene, etc, gasesti in hipermarketuri, dar ce rost are sa bati atita drum? tot ce vei gasi insa, e bun la gust, si de calitate!

Michaela, am vrut sa te imbarbatez sau sa-ti dau motiv sa-ti diminuezi fobia! sint la fel de "fricoasa" ca si tine , si asta pt ca am crescut intr-un apartament situat la parter, cu gradinita, si verile, ne mai intrau mici vietati pe usa, gen fluturi, sau ginganii! asa ca eu primele jumatati de noapte mi le petreeam cu urechile ciulite ca sa aud daca e vreun musafir nepoftit in camera! eu am OROARE, efectiv, de tot ce nu e domestic ...si tot ca si tine, am avut si eu un fel de experienta prin clasa a 3-a, cind in drumetie fiind cu clasa in muntii din vecinatate, a iesit o vipera dintre pietre si a "sarit" la piciorul colegului de linga mine! ...in rest, sint lesinata dupa pisici ...n-am vrut sa par viteaza, ca nu sint, crede-ma...

la toate, si fiti iubite

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Otilia,

Sa-ti traiasca fetita ! E tare dragalasa . I-am admiram mai ales parul . Eu cu trei fetite si nu l-au avut niciodata asa lung !

Uite aici , dovada ! Ba le mai si scurtasem un pic inainte de vacanta , caci toata ziua la plaja , era mai practic !

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/gabipapaianni/album?.dir=d0cfre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sa va traiasca printesele Otilia si Gabriela, sunt frumoase rau. si zic si eu iar, ca Lorena, vreau si eu fetita.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!!
Ia uitati ce am gasit,cica putem vorbi cu tarif local la romanika! a incercat cineva?
http://www.reductel.com/fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

buna din Nantes!!! Sunt aici deja de 2 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Din pacate Corina cu reductel nu merge decat 3 minute..O seara buna tuturor..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput