La France (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Oana, va tin pumnii! Sa fie bine! Te asteptam cu vesti bune

Si adaptare rapida lui Seb la garderie!

si celorlalte!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Merci scumpa!

De-abia astept sa vad daca plange, eu zic ca da. Va zic cand ma intorc.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Oana, si noi la prefectura, dar miine! daca stiam, mergeam toti in aceeasi zi, ca sa mai uitam cum trece timpul...de fapt la tine a durat putin pina la urma, nu?...si cred ca ar fi cazul sa ma opresti, ca eu am ramas activata pe strinsul de chitante...iti mai trebuiesc, a propos?...sa revii cu amanunte despre adaptare, ma intereseaza subiectul

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Pai, kiss, am stat vreo 5 minute la prefectura (1 euro de parcare pt asta). Legat de adaptat, azi...cand am intrat cu el si cat am stat de vorba cu cineva de acolo a inceput sa planga si sa ma traga sa intram la copii. Am intrat, a fugit imediat de langa mine, ca niciodata (la tobogan) si am profitat sa fug si eu, asta dupa ce i-am zis ca plec si ma intorc si l-am pupat. Cica dupa ce s-a suit pe tobogan, s-a intors si ma cauta din priviri si...ce ziceam eu? A inceput sa planga. L-a luat tipa care se ocupa de el si care e o dulce si el vroia la usa, si mi-a zis ca ea ii explica ca ea nu merge la usa, merge sa se joace si el nu stia ce sa faca, sa se duca la ea sau la usa. Pana la urma a ales prima varianta, si s-a asezat pe genunchii ei, nu vroia jucarii, nimic, cica s-a tavalit si pe jos cand plangea. L-a luat in brate prin curte si el ii arata casutele, toboganul, dar nu se dadea jos. Concluzia ei: vrea sa se joace, dar ma vrea si pe mine. Si acum duc munca de lamurire cu el ca se joaca fara mami, cu copiii acolo, si dupa aia vin si il iau. Joi-15 minute.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Aaa, si de tichete, da, strange-le, ca mai strang si eu, le-am bagat in dosar, daca ne cheama, sa fie cat mai multe. Merci! Bafta maine! Sa ma ti la curent.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Ia uitati pe cine am gasit aici Tinem pumnii Luminita!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Oana ma faci sa rosesc.. Da, asteptam sa vedem daca ii facem o surioara sau un fratior lui David. Mai ales ca el ma trage de maneca sa ii arat toti bebei din carucioare. Cred ca i-ar placea sa aiba un partener de joaca.

Apropo de adaptatul la garderie. Noi am facut asta ptr cresa, deci e acelasi lucru. Cu mine plange intotdeauna. Nici acum dupa un an si ceva nu s-a obisnuit cu ideea. Insa cnd merge si il lasa taica-su, e asa de fericit ca isi vede copanii ca nici bye-bye nu ii spune.
Asa ca Oana - trimite-ti sotul cu Seb ca altfel nu o vei scoate la capat. Iar tie ti se va rupe sufletul de fiecare data cnd il vei auzi cum plange.

Tot Oana: fi sigura ca ti se va raspunde pozitiv la dosar. Gandeste-te ca din Ian.2007 se intra in UE. Nu sunt prosti astia de la prefectura. Isi dau seama ca indiferent de ce raspuns v-ar da ei, voi ati reveni in Fr in ianuarie. Asa ca fi optimista. Daca va fi sa expulzeze pe careva, vor fi alte nationalitati care nu au nimic de-a face cu UE

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Merci Luminita de incurajari, sper sa iti fie gura aurita(sau degetele)! Eeee, cu Seb cu garderia e alta poveste. Cu George cred ca o sa planga si mai rau, ca dupa el alearga toata ziua, cum eu mai lucrez un pic, el sta cu el...Prima zi cand am fost si l-am inscris, ne-am dus amandoi, si s-a jucat 2 minute dupa care a fugit la el in brate, nu la mine. Merci de idee oricum, o sa incerc si varianta asta, dar il mai las cateva dati asa. Te cred ca i-ar place un partener de joaca, daca face asa cu bebeii. Si Seb face exact la fel si inteleg. Poate iese, eu va tin pumnii stransi!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Luminita, super! Sa fie cum vreti voi!

Si noi am vrea, dar deocamdata nu se poate ca m-am inscris la facultate, fetelor! Anul 2 de Stiinte Economice. De luni incep!

Pai de cand ma tot freaca astia ca-mi accepta, ca nu-mi accepta anii din Ro... si uite-asa s-au rezolvat toate. Fiu-meu se duce la gradi, io la scoala. 2 scolari!! Rasu' curcilor!

Oana, si la noi e inca la fel si suntem in doua saptamana. Si tine cont, eu l-am lasat din prima zi 2 ore singur acolo. Habar n-a avut de mine! Acum ma mai plange dimineata dar ma tin tare pe pozitie!

De azi il las sa stea mai mult, pana la 5. Facem antrenament pentru cand incep eu scoala!

V-ati cam dat la fund... pe unde umblati?!

Sybille, cum mai e burtica?!

Va pup pe toate!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

dupa cum stiti, simbata si duminica au fost "zilele patrimoniului"... asa ca am profitat si noi, ca tot francezu, si am plecat cu mic cu mare sa cunoastem frumusetile orasului, pe degeaba! in mod normal, un bilet de intrare la muzeele vizitate are pretul unei inghetate mici, dar...
oricum, ca sa ma revansez pt asta, mi-am facut "tema": uite, "Fort Carre" de-aici , iar "Musee Naval & Napoleonien" de- aici
si inca ceva dragutpt copilul din noi

la toate

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput