La France (59)
Raspunsuri - Pagina 29
Chuny spune:
Nuuuuu! Si nici nu da semne ca vrea sa vina. Azi pt prima oara m-a durut burta si am inceput sa elimin dopul ... chiar ma gandeam ca in sfarsit las ceva de la mine ca pana acum nimic n-am lasat!
Ieri placand de la spital, tocmai iesea din sala de nastere o mamica cu bebele ei pe piept. Ea mi-a zambit frumos, am zambit si eu si in secunda urmatoare am inceput sa bocesc cu lacrimi de crocodil... de ciuda! Si moasha m-a luat de bratz si m-a batut apoi pe umar consolator ... abea in week-end-ul care vine imi declanseaza nasterea.
Sibylle 40 + 1
Pozele mele Poze noi
Mirunda spune:
Sib, mult a fost, putin a ramas! Ia gandeste-te ca 99% saptamana viitoare pe vremea asta o sa il ai pe Bebita in brate; e ultima ta saptamana cu burtica, nu?
Nastre usoara!!! Mirunda
delphin spune:
Curaj Syb!
Sa ai nastere usoara si daca intre timp mai citesti aici, un sfat: nu te sfii sa ceri epidurala imediat ce simti dureri, caci pana vine....si poti exagera cu durerile caci nimeni nu poate stii!
Mirunda ! Cum merge casuta?
pozici noi
Chuny spune:
Nuuuu, dar mersi ca va ganditi la mine. Plec la o monitorizare acum si nu gasesc pe nimeni sa ma duc. Trebuie sa fiu acolo in 45 minute, asa mi-au spus. Dau telefoane peste tot !!
Va pup !
Sibylle 40 + 2
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
Gata, o gasii pe soacra. Am plecat ! Tot e buna la ceva, nu ?
Sibylle 40 + 2
Pozele mele Poze noi