La France (59)
Raspunsuri - Pagina 28
Chuny spune:
Azi mi-am palmuit sotzul in strada de cateva ori. E a doua oara cand mi se intampla, de fiecare data din acelasi motiv, dar nu-s deloc mandra de asta ...
Am iesit amandoi la plimbare si imediat ce am traversat strada si al facut la stanga s-a oprit un tip langa mine. Cam la vreao 50 de ani, probabil beat,mare si lat cat un dulap. Mai ca m-a luat de guler ca de ce am zis de casa lui ca are o problema. O aberatie, avea doar chef sa agreseze pe cineva. Pe mine m-au trecut pe loc toate apele, dar i-am raspus ca noi doar ne plimbam, ca-s gravida si astept sa nasc. Nu a contat pt el, se uita lamine ca un calau. In momentul ala am crezut ca daca imi trage una in burta acolo raman. Iar Ronan, in loc sa se gandeasca cum sa evite conflictul, a inceput sa-l injure pe individ. Eu urlam in romaneste sa taca, ala o tinea pe-a lui cu casa, iar Ronan il injura. La un momentdat am reusit sa fugim putin, adica eu il trageam de mana disperata pe Ronan, el tot nu-si tinea gura, iar animalul a inceput sa fuga dupa noi. Sunt convinsa ca nu i-ar fi pasat ca-s gravida, cauta doar niste victime. Atunci i-am tras vreo 3 palme la Ronan sa-l fac sa se calmeze. Tipul s-a oprit dupa ceva timp, eu tot alergam si-l trageam pe Ronan dupa mine.
Imi dau seama ca stresul din zilele astea isi spune cuvantul. Cred ca e greu pt un barbat sa accepte ca in fatza violentzei gratuite e uneori mai bine sa fugi. Ma gandesc ca nebunul poate avea un cutzit la el ... cine stie ? Bine ca am scapat ... Apoi a trebuit sa-l consolez pe Ronan ... cred ca nu-si imagineaza in ce hal nu-mi doresc sa-l vad vreodata intr-un conflict violent. Desi e omul perfect pt mine, e totusi mai maruntzel ...
Cu toata fuga si tot shocul, inca n-am nici o contractie... dureroasa.
Seara am iesit la terasa unor prietene, am luat decizia finala asupra prenumelor lui bebe mic si asteptam cu nerabdare evenimentul.
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
Mirunda spune:
Off, Sibylle, groaznic, asta iti lipsea acum, cu cateva zile inainte sa nasti...la naiba...imi pare rau, dar bine ca s-a terminat totul cu bine! Sigur ca reactia lui Ronan nu a fost tocmai stralucita, sigur ca mai bine ar fi incercat sa aplaneze conflictul, insa de multe ori unui barbat nu ii poti cere sa reactioneze cum credem noi ca ar fi bine...problema cu palmele este ca se creaza un precedent, si ca te poti trezi tu odata cu vreuna...si atunci???
Asta este, a trecut, eu cred ca el stie ca nu ai vrut, ca a fost o reactie nervoasa...Incercati sa uitati, sa nu va amariti ultimele zile cu Bebita in burtica...Bafta, si ...asteptam...
PS Nu te sun, ca banuiesc ca deja iti merg pe nervi toti prietenii si rudele care te suna si te intreaba ...nu ai nascut inca???
Pupicei, si iti suntem alaturi!
Mirunda
ralu spune:
Lorena-eu am titre de séjour si este la fel ca CR. Acum NU se mai pune pe pasaport! Este cu poza si tiplata!!! Eu fac 5 ani la anul in vara, dar nu am CDI, ci doar sotul (eu am CDD). Si noi de anul asta suntem proprietari. Poate ca dupa ce trec alegerile o sa ne depunem si noi dosarul pentru CR sau poate ca daca vom intra in UE nu mai este necesar. Vom vedea!
Sybille-ai grija de tine!
Oana-ce mai faci? Pupici lui Seb!
Va pup...
Chuny spune:
Mirunda, Ronan nu e deloc suparat pe mine, nici nu s-a pus problema. Imi pare mie rau, dar altfel nu-l puteam opri. Si oricum fugind faceam asa un taraboi, macar sa nu auda ala cum il injura Ronan ca sa ne lase in pace. S-o fi gandit ca-s vreo italianca nebuna si-i dau cu posheta in cap la barbat daca nu ma asculta. Toate astea alergand si tragandu-l si pe Ronan. Acuma rad, dar ieri nu prea ...
Stiu ca barbatii-s mandri si vor sa protejeze familia. Insa i-am explicat eu ca fuga-i sanatoasa uneori, nu are nici un rost sa te pui cu omul beat sau bolnav. Putea avea o arma ... auzim drame la teveu si spunem ca noua nu ni se poate intampla. Mai rau e ca e un vecin de aici ... parca as vrea sa-l vad treaz o data si sa-i amintesc ce a facut ... dar poate mai bine nu.
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
Buey, eu nu am intrat decat sa raspund la un mesaj aseara si eram sigura ca ai nascut, zic, las ca intru maine sa o felicit si cand colo...tu povestesti de scandaluri. Hai ia pumnii de la mine sa nasti. Ce burta mare si frumoasa ai. Mi-e dor de a mea.
Eu ce am mai facut? Recurs. Ieri am fost sa il luam de la asociatie, a facut doamna aceea un recurs, sa-i traiasca sufletul ei, ca ccc cand l-a citit mi-au dat lacrimile si ei cand m-a vazut pe mine. A facut recursul la calculator si inca o hartie scrisa de mana cu antetul asociatiei in care spune numai lucruri frumoase despre noi si ca ei ne sustin. Si a spus ca are doua familii (noi si inca una) pentru care se va lupta pana in panzele albe sa ne dea actele. Cica i-a placut ei de noi si daca ne refuza iar se duce personal la prefectura cu dosarul sa se certe cu ei,in fine...mie mi-a ridicat moralul mult cand am auzit-o zicand ca se va bate pentru noi. Maine pun scrisorelele la posta si asteptam. Voila.
Lumi, felciitari, sarcina usoara!
Lorena, superbe pozele, ai un copil, sa-ti traiasca!
Na ca m-am decis, fac implant anticonceptional. Trebuie sa ma informez daca ingrasa si asta, sper ca nu, ca e bun tare, 2-3 ani nu ai treaba. Eu am luat RDV la PMI sa il fac, a zis ca daca ma razgandesc, sa ii sun. Nu stiu daca ingrasa, trebuie sa aflu neaparat.
Gata, ma duc sa pap.
oana cretu spune:
Lorena, am uitat sa iti zic ca si garderia lui Seb tot "Jardin enchanté" se numeste si ca m-am topit dupa tortul cu Cars.
Mirunda spune:
Oana, ginecologii de la mine de la spital zic ca nu ingrasa...dar mai bine da tu o cautare prin tara lui Voda-Loboda (Internet) si vezi ce mai zic alte "tovarase" de suferinta, daca e numai cu teoria ca nu....
Sybille, der Bebita ce mai zice? Mai are loc sa dea din labute? Eu zic, inainte de culcare, sa iti dai "intalnire" cu el in lumea viselor, sa ii zici ca ai vrea sa ii pui o intrebare, si sa il intrebi cand vrea sa vina la tine in brate, si poate...iti va spune!
Mirunda
Samsara7 spune:
[quote]Originally posted by Sibylle
Si oricum fugind faceam asa un taraboi, macar sa nu auda ala cum il injura Ronan ca sa ne lase in pace. S-o fi gandit ca-s vreo italianca nebuna si-i dau cu posheta in cap la barbat daca nu ma asculta.
sunt moarta de ras. Si eu m-am gandit ca individul si-o fi spus probabil in sinea lui etilica "Hopa, mai bine il las in pace, si ma intorc la problemele de la casa mea, ca sunt mai usor de dus decat scatoalcele asteia"
Reactie originala, asa cum si tu Sibylle esti! Nastere usoara, si sa ii povestesti patania mai tarziu odorului .Daca tu uiti, o sa fim sper tot pe aici, sa iti amintesc! Pupici
Michaela
Ab imo pectore
Chuny spune:
Bebe abea mai are loc sa miste ... toata ziua il verificam. Nasol e ca incepand de maine mai trebuie sa astept 7 zile ca sa-mi provoace nasterea. Is tare incapatzanati francezii ashtia ca daca ar fi dupa mine as accepta si maine sa-mi provoace nasterea.
Oana,
Edit : Michaela Am facut si eu ce am putut ... :-)))
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi