La France (59)
Raspunsuri - Pagina 27
spic de grau spune:
Georgiana - eu stiu un cuplu de romani care au luat acu in toamna rezidenta. Insa ei sunt "propitari". Voi sunteti? Cica da bine la dosar sa arati ca ai prins radacini p-aci.
Am depus si eu anu' asta cerere, ca asa m-a sfatuit nenea de-acolo, ca cica sunt "propitareasa" si cu copil nascut aici...si nu aveam decat 4 ani. Io n-am crezut ca imi vor rezidenta..si se pare ca nici ei nu m-au crezut, ca nu mi-au dat-o.
Dar mai fac o cerere la anu'! sic!
Didita - ma plec in fata curajului sotului tau! Mama ce l-o fi durut bietul de el
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Chuny spune:
Apropo de Francofonie si soferii bucuresteni !
http://www.youtube.com/watch?v=KOzG8UTLkBs
Trop fort !
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
oLo spune:
georgiana: fa recurs. si mie mi-au refuzat fara motiv CR prima oara, si am facut recurs si mi-au dat-o.
Spiculetz: tanti de la farmacie ti-a zis ca daca ai acasa, potzi sa iei, e treaba ta. dar sa-ti dea tzie medicamentele fara retzeta, e treaba ei, poate fi rau pt ea. adica pe ea o durea fix in 14 ca tzie ti-i rau, dar ii pasa ca ea sa nu fie sanctzionata. Cu Elena ai vorbit? ea ti-ar da medicamentul fara retzeta? Si nu te mai supara asa usor, ca nu face bine la samburel...
didita spune:
Sib, mare dreptate ai... trop fort!
si nu te mai uita dupa luna ca astea sunt gogorite... si eu am sperat dar asa cum a venit asa a si trecut si tot cand a vrut muschii lui (si un pic ai mei) a venit bebe.
ralu spune:
Buna fetele!!
Fetele vreau sa va intreb si eu ceva: cartea de rezidenta (CR) este acelasi lucru cu titre de sejour pe care il luam anual de la prefectura?, sau este visa pe 10 ani? Sunt in ceata rau!
Va pup
spic de grau spune:
Olo - cu Elena nu am vorbit.. ca ea sta in Nanterre acu'. Pana ajungsa iau pastilele de la ea se face weekendu'. Iar azi in sfarsit o sa vad si eu generalistul.
Maine se duc baietii la salonul auto?! Sa se uite dupa masini sau dupa fete?
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
lorena_andreianu spune:
Ralu, eu am pe 10 ani si e tot Titre de Séjour, la fel ca cele anuale... numai ca e cu poza, nu mai e lipit pe pasaport si e tiplat.
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
gabgabriela spune:
Buna fetelor,
Am vazut pe site-ul KLM bilete de avion ptr Paste din provincie (cel putin ptr mine de la Bordeaux asa era)la 200 euro . Nu am vazut niciodata la asa pret. Ma bate gandul sa merg si eu, caci cu 5 bilete economia facuta e mare!Singurul bai :"E vacanta prea mica!"
Poate va duceti voi!Tu Oanaparca... Eu sper la vara!Ca sa ma satur de pepene verde!
Va pup pe toate!