La France (59)
Raspunsuri - Pagina 30
spic de grau spune:
Sibylle - eu tocmai intrasem sa te felicit si cand colo tu tot graviduta esti? Hai - iti spun si eu curaj, iti tin pumnii si ai sa vezi ca o sa fie bine! Filmeaza-te acum: "ultima saptamana, pe anul acesta, gravida"
Sa spui cnd trebuie sa incepem sa facem galerie, ok?
Eu iau de vineri Prokinil (metroclopramid) si ma simt muuuult mai bine. Slava Domnului ca nu mai stiam ce sa fac.
Acum am papat de pranz si asa as face naaaaaani..
O saptamana frumoasa la frantzuzoiace!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
Mirunda spune:
Alleé Sibylle, haide Sibylle! Toate franzusoaicele iti facem galerie!!!
Delphinas, casa avanseaza incet incet, saptamana asta incep sa ridice zidurile, dupa ce 3 saptamani am asteptat sa se usuce platforma. Azi am comandat usile, coffre-le si ferestrele ...uff, nici nu imi inchipuiam ca e asa de complicat ...dar e frumos, si e tare pasionant, zic eu, sa asisti la "nasterea" unei case de la A la Z, sa alegi ce vrei tu (sau ma rog, combinat cu ce te lasa bujetu') singura chestie care ma "deranjeaza" este un examen (pt a postula definitiv pe postul meu), si trebe' sa stau sa invat, ca timpul zboara, mai am numai 3 saptamani, e pe 09.11... Eu in schimb ma preumblu prin magazine si ma uit dupa carrelage, faiante si alte chestii...No bun, eu sunt totusi optimista...La voi cum merge? Ati terminat aproape, nu?
Mirunda
delphin spune:
Ehe, Mirunda! Incarcate cu rabdare si cu nervi buni si nu ezita sa mergi zilnic pe santier si sa masori incaperile, insa pana atunci i-ti tinem pumnii pt. Examen.
Am sa-ti povestesc apoi peripetiile noastre. Noi suntem acum la placo et finition si apoi carelage. Se pare ca de Craciun vom fii in casa!
Syb sper ca esti bine!
pozici noi
Chuny spune:
Buna Dimineata, sunt Ronan sotul lui Sibylle.
Imi este o mare placere sa va anunt nasterea lui Vladimir Alexis, care a venit pe lume azi noapte. Vladimir cantareste 3,580Kg, si e foarte fericit sa-si vada in sfirsit parintii dupa 40 de sapt si cateva zile de asteptare.
Ronan
Sibylle 40 + 2
Pozele mele Poze noi
didita spune:
Felicitari noilor parinti !!! Sib in sfarsit ti-ai satifacut curioziatatea ! Nu-i asa ca e cel mai frumos bebe care a existat vreodata?
Ronan du-te sa te culci, taticule!
Otilia spune:
Ce veste minunata!!!
Felicitari parintilor, bun-venit pe lume micutului "beau-bébé" Vladimir si refacere rapida lui Sibylle!
Adélie la p'tite souris
Floricici din gradina mea
ralu spune:
FELICITARI SIBYLLE!!!
Iti doresc sa ai un bebe sanatos, mancacios si care sa doarma toata noaptea, iar tie refacere rapida!
Asteptam povestea nasterii...
Pupici!
cait spune:
Felicitari Sib, toate cele bune si sanatate multa pentru toata familia.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
anka-maria spune:
Bravo, Sybille!!! Ma obisnuisem sa verific in fiecare dimineata care mai e situatia si tocmai azi am uitat.
Sa-ti creasca mare, frumos si cuminte.
---------------
Impotriva banarii lui Jocelyn