La France (59)
Raspunsuri - Pagina 24
ralu spune:
Buna fetele!
Oana-ti-am spus asta pentru ca noi chiar daca la anul vom intra in UE, totusi Romania NU se va afla in spatiul Schengen-exact ca Polonia in momentul asta. Deci regulile de calatorie pentru romani au ramas aceleasi. Eu asa am auzit! Poate daca o intrebi pe avocata ea stie mai multe!
Te pup!
Sybille - sotul tau ete un mester desavarsit! Puteam sa jur ca asa ati cumparat mobila!(Nastere usoara- mai bine sa nasti pe 14 octombrie - este o zi deosebita-Sf.Paraschiva)
Te pup!
Aurelia spune:
Salutare la fete!
Vin si eu sa urez "Bun venit !noilor venite
Felicitari din suflet vitoarelor mamici!
Nastere usoara lui Sybilica!
Si stage interesant lu Corina!bafta!
MII DE MULTUMIRI LU LOREDANA!!
datorita caruia pot acum sa-mi scriu textele si traducerile pentru asociatie !!
Si sa va urez tuturor bune realizari si mult bine !
Eu iau o pauza ceva mai lunga si-vreau sa va multumesc pentru sufletele voastre tuturor
LA REVEDERE!
Mirunda spune:
Sibylle, e superba camaruta lui Bebe! Ronan are maini de aur...si un suflet la fel! Tu tin-te tare, ca mult a fost, putin a ramas...
Nu am reusit, din pacate, sa ajungem la Nantes, dar ...in curand!
Bafta, ai sa vezi, o sa fie bine, SUNT SIGURA! Noi asteptam telefonul lui Ronan...
Auras , sper ca motivele tale de a te retrage un pic, nu sunt triste sau rele...Te asteptam si te iubim,
Mirunda
Samsara7 spune:
Sibylle e o frumoasaaaa! Sibylle e o frumoasaaaa!Si nu e grasa deloc, afara de "marsupiul" obligatoriu! Nu prea am vrut sa ma uit la pozele cu camera bebelui, ca ma apuca nostalgia si frustrarile, dar pana la urma am facut-o! E un cuibusor minunat pentru bebe, felicitari sotului tau care are maini de aur, nu altceva ! Nastere usoara si numai bine!
Pupici pentru restul fetelor.
Mai stiti ceva de Maria noastra draga?
Un gand special pentru Lulutza, pe care o simt cam incordata in ultima vreme.
Revin in curand cu vesti!
anka-maria spune:
Fetele, viu si io cu o intrebare, ca tot e subiectul asta pe la Femina si ma macina problema. Voi va epilati la cabinete sau acasa?
Io am un aparat cu ceara de unica folosinta si executam miscarea acasa deoarece la cabinet nu-mi permiteam. Problema este ca mi-am facut rani de nenumarate ori mai ales inghinal si acum as incerca la un cabinet. Intrebarea mea este: ce fel de ceara folosesc cabinetele pe aici si in general cum decurg ostilitatile? Io sunt extrem de "dotata" la capitolul asta si imi trebuie ceara calda plus o mana experimentata ca sa rezolv problema.
just me
kiss spune:
anka-maria, eu inghinal ma epilez cu crema depilatorie...e practic...dar cu ceara e pt mai mult timp, desigur
Sibylle, abia asteptam poze si cu "ocupantu"...ti-am vazut si bagajul de spital (nu?)...curaj in continuare, desi din rindurile tale nu reiese sa ai vreo angoasa
Aurelia, te asteptam inapoi
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
lu.more spune:
Lulutza? Incordata? Mai mult ca niciodata, dar face asa de bine cand te gandesti tu la mine, Michaela...
Sibylle, m-am indragostit de Dumneavoastra, permiteti?
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn
lu.more spune:
Pentru Anka-Maria : eu, cu ceara, acasa. Daca cumva sunt grabita (si daca nu mi-a terminat-o fii-mea intre timp), folosesc crema.
La cabinet specializat n-am fost si nici n-am de gand, din doua motive : in primul rand, eu ma fac la fel de bine si pe bani mai putini; al doilea motiv e ca nu-mi plac conversatiile fortate gen cosmetica sau coafor. Dar eu-s mai salbatica.
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn
lorena_andreianu spune:
Fetelor, avem poze de la ziua copilului! Am sarbatorit la gradi, cu colegii, ca sa nu mai facem tambalau acasa! haha
Aveti poze incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2892412640084777522QgNwUb
Sybille, tinem pumnii in continuare! Mai tine-ne la curent!
Aurelia, se pare ca ai reusit cu instalatul! Ma bucur ca esti multumita!
Pupici la toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani