La France (59)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna fetele,

Sibylle - bebe e tot in burtik? Sau te joci deja cu el?
Foarte frumoasa camera! E un mare mester sotul tau!
Iar caruselul e identic cu al lui David.

Auras
- de ce pleci? Sper ca nu te-a suparat careva.

Lu - am vazut ceva in semnatura despre banarea lui Jocelyn. Nu stiu nimic. Nu am mai avut timp sa vorbesc cu ea pe YM... Poate imi spui si mie mai multe pls.

Despre mine ce sa va spun...se pare ca chiar sunt gravida. Am o greata continua. Sunt super stresata de ideea ca as putea voma aici in birou. Mai ales ca ptr a ajunge la toaleta se trece prin biroului sefului... Adica asa ar trebui, insa ei au interzis asta si toti mergem la etajul inferior, si e un hol asa lung pana acolo ca daca tipi, auzi ecoul de 3 ori.
Deci - tineti-mi pumnii!

In alta ordine de idei ieri m-am enervat rau tare la farmacie. M-am dus sa imi iau metroclopramid. Ce aveam acasa expirase. RDV cu gygy am pe 28/10 iar cu medicul de fam. tocmai joi.
Deci - ii cer lui tanti o cutie de metroclopramid. Stiam ca se da pe reteta, si ii spun ca nu am inca ordonanta. Dar ca e ok, ca am mai luat. Si ca trebuie sa iau ca altfel vomit la birou.
Cica: pai nu pot sa va dau fara ordonanta. Dar puteti sa luati daca mai aveti acasa.
Pai -ii zic eu, sunt expirate cele de acasa!!
Ah - pai atunci nu puteti lua!
Si o intreb, si atunci eu ce fac?
Cica - nu stiu!

Imi venea sa plang de nervi! Mama lor de birocrati. Deci puteam sa iau daca mai aveam acasa, dar ea fara reteta nu-mi dadea. Nu-mi dadea nu ptr ca ar fi fst bebe in pericol si ptr ca avea ea legi tampite.

Oare e normal sa fiu asa stresata?!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

lumi, fara suparare, eu gasesc normal sa nu-ti dea medicamentele daca n-ai retzeta.
potzi sa faci astfel:
1° sa suni la doc si sa-i spui sa-ti pregateasca retzeta si te duci si o iei de la accueil.
2° Sa te duci la consultatzie in regim de urgentza.
3° sa cautzi variante homeopatice contra gretzurilor
4° sa te plimbi zilnic cu plasa cu lamai dupa tine si cu setul de pungi (ca sa nu trebuiasca sa treci pe la sef in birou...)
5° vb cu doc sa-ti iei conced' medical pana se mai potolesc gretzurile ;) Si stresul ;)

in alta ordine de idei, Emma si-a adus aminte ca si cumnatzica ta are bb in burtica, si ca bebeii astia sunt invizibili, adica, explica ea, nu se vad...

Sibylle n-ai vorbit cu Mirunda sa-ti dea in tarot? ca la oana a cam nimerit ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu in primul rand va multumesc pt toate complimentele facute. Perioada aceasta a sarcinii a fost cea mai frumoasa din viata mea ... acum e insa momentul sa merg mai departe, iar bebele meu nu da nici un semn.

Olo, nu mi-a venit ideea. Cred ca e prea tarziu acum. :-)

Lumy, si eu am avut foarte multe gretzuri la inceput, dar am vomitat de foarte putine ori. Aveam tot timpul in pungutza o jumatate de lamaie si m-am descurcat foarte bine. La ZZ vei gasi detalii despre Jocelyn. :-(

Si eu m-am speriat ca pleaca Aurelia. Dar mi-a explicat ca nu are nici o legatura cu noi, ci cu viata ei in care are nevoie de o mare schimbare. Un eveniment f trist care urmeaza sa se intample zilele astea ii schimba putin prioritatile. Dar va fi in continuare cu gandul la noi.

Lorena, foarte frumoase pozele. Ce mandrie pe voi cu asa baiat mare !

Anka, eu nu am fost niciodata la cosmetica pt epilare. Am ceva puf pe mine, dar traiesc impacata cu gandul. :-) Si toate astea de frica de durere. Si traumatizata de cand o prietena a stat cu ceara pe picioare fro 2 zile acu muuulti ani :-))

Luuuu, !

Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Sibylle, curaj, mult a fost putin a ramas, nastere usoara si bebe cuminte si mancacios!
Inteleg ca e o perioada delicata pentru Aurelia si m-am gandit ca e bine sa stie ca macar cu gandul suntem alaturi de ea.
Felicitari fetelor care sunt din nou insarcinate, le doresc sarcini usoare (Nadia, Spiculet).
Lorena sa-ti traiasca flacaul ca mare si frumos s-a mai facut!
Anka si eu tot acasa, ca Lulu, ca eu prefer lucrul facut cu mana mea. Si nici nu e musai daca ma doare sa termin in ziua aia, pot continua in alta zi. Si sa nu uit, eu cu epilator electric ca nu-mi place ceara.
Noi am fost cam ofticati in ultima vreme ca ne-au refuzat cererea de rezidenta, in fine o poveste mai lunga si mai sarko-gretoasa.
Va doresc o toamna frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Sibylle,curaj ,stiu ca ultimele zile sint cele mai grele!Si Anna a fost o puturoasa,nu vroia sa iasa nicicum,a trebuit sa o scoata nenea dr ,altfel cred ca ar mai fi stat!
Aurelia,imi pare rau ca ai probleme,sper ca le rezolvi si sa vii din nou printre noi!Mie imi lipsesti deja!
Georgiana,ce mai faci?
Anka,eu ma fac acasa cu epilator electric!E simplu si nu costa mult!
Felicitari la gravidute!!Asteptam pozici cu burticisi cu bebei nazdravani!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

BONJOUR!

AU REVOIR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Bonjour la toata lumea,
Bine ar fi sa poci efectua si eu operatiunea cu aparatul dar din pacate "padurea" din dotare nu permite. Se infige saracul si ramane intzepenit la ce fire am io. Din cauza asta nu pot decat cu ceara calda, mai deschide porii si se smulg mai bine.
Azi imi iau inima in dinti si ma duc sa intreb pe tantile alea cam care e procedura.
Am inteles ca e in jur de 16 euro si prefer sa-i dau decat sa nu ma mai pot aseza vreo sapt. din cauza pielii iritate.

---------------
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu sunt tot acasa. Abea sambata merg la un control la maternitate. Ia uitati ce burtica rotunda am in posesie !! Dar tare-as vrea sa-l tin pe bebe in brate acum!

Corina, Geo, mersi de incurajari. Geo, sper totusi ca din ianuarie sa nu mai fie vreo problema. Cum sa va refuze rezidentza ?? !!

Pupici!

Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Sybille frumoasa burtica mai ai! Lasa ca mai e putin.

Fetele multumesc mult de urari si felicitari. Sper sa fie ok.

Olo ma superi tu ti cu mine sau cu "dusmanul"?. Pe mine m-a infuriat ideea ei: sa iau daca am acasa, insa ea nu-mi da. Daca zicea: "madame fara vizita la medic nu luati nik ca-i bai rau" era o chestie. Insa pe ea o durea in 14!
Cica vit B6 ar fi buna rau ptr greturi. O sa va spun daca e asa.

Apoi - de lamai nu poate fi vorba ca ma fac sa vomit parca mai rau. Am vazut ca ciocolata ma ajuta. Iar de punga....ideea si frica mea e sa nu se prinda inca colegii ca sunt gravida. Nu acum. Mai incolo da. Iar biroul meu e un fel de acvariu. Deci- nu pot misca fara sa fiu vazuta.

In fine, trece si asta.

Anka - tu te depilezi tot timpul cu ceara sau mai scapi si la lama? Ca asta poate fi un motiv de ingrosare a firelor. INcearca 2-3 epilari cu ceara, si apoi aparatul o sa mearga. Mie insa mi-e frica de aparat. Iar aici nu are cine sa ma faca cu ceara. Asa ca - traiasca lama...si pantaloni.

Geo - imi pare rau! Ti-au spus de ce ti-au refuzat cererea?

Oana - ai mai facut ceva?

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Sybille, frumoasa burtica, astept povestea nasterii.
Spic, numai cu ceara de cand ma stiu. Dar deh, hormonii...
Azi mi-a zis profa ca sansele de a gasi amandoi post-doc/ATER in acelasi oras sunt minime(adica 0). Cred ca mai mult ca niciodata sunt de parere ca aventura mea pe aici se va incheia peste un an. Exact cand incepuse si mie sa-mi placa.

---------------
Impotriva banarii lui Jocelyn

Mergi la inceput