La France (59)
Raspunsuri - Pagina 23
oana cretu spune:
Asa, Sib, mai zi si tu cate o vorba, ca sunt convinsa ca ai nascut cand nu raspunzi. Cred ca o iei pe urma mea cu nascutul.
ralu spune:
Oana-intreaba pe avocata ce acte iti trebuie sa ai la mana ca sa poti sa te intorci si ca sa si poti reveni fara nici o problema (o hartie ca sa ateste ca doasrul tau este in curs de rezolvare aici). Mi se pare ca iti trebuie un titru de voyage luat de la prefectura! Dar mai bine intreaba ca sa stii sigur si din timp!
Te pup
oana cretu spune:
Ralu, o sa ma interesez, dar nu imi fac prea multe griji, familia se duce de doua ori pe an si nu au nici un act, numai refuzuri, se duc si le arata recursul. Dar cred ca o sa ii cer consulului ceva la mana ca si lor le-a dat o data. Merci de sfat.
cait spune:
Salutare la toata lumea.Oana daca tu pleci de paste asta inseamana la anul cand vom intra in Uniune si nu mai intreaba mare lucru unde pleci si daca te mai intorci pentru ca normal avem dreptul sa stam cat vrem dar nu sa muncim...asta e partea a doua.
In rest eu am inceput cursurile la faimosul BTS Banque care nu prea ma incanta deloc ca nu-mi aduce mare informatie noua dar asta e..Credeti ca la anul ne vor recunoaste oficial diplomele?
Sib poate nasti pe 14 chiar de ziua mea.
Week-end placut.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Chuny spune:
Sa stii ca chiar pe 14 octombrie e termenul !! E si ziua nashului atunci.
Eu ma simt in continuare bine ... azi am predat un curs de franceza prin telefon. De mult vroiam sa incerc si acum s-a ivit ocazia. Bebe e f mare dansator si e un dulce ... abea astept sa-l vad in bratele mele !!! Le papa merge la pescuit de cate ori are un moment liber ... sa-si faca stocul, cica
Oana, Ralu are mare dreptate. Neaparat sa va interesati de toate posibilitatile.
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
In seara asta e luna plina ... toata lumea imi zicea ca macar azi o sa am constractii si vad ca nu e nici o miscare in front. Asa ca mergem la o clatitarie pt o seara in doi ... inainte de a fi trei.
O sa beau si un pahar de cidru dulce ! :-) ... Poate ...
Si ce frumoasa-i luna !
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
Daca vreti sa vedeti camera lui bebe mic, e in linkul Poze noi.
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
Sibylle, imi place tare camera, simpla si finuta. Si Seb a avut acelasi truc (ca am lapsus) deasupra patutului, dar mai mult ne atragea pe noi. Si esti o graviduta superba.
Chuny spune:
Am uitat sa spun ca toata mobila e facuta de Ronan. Eu cu ideile si el cu executarea. Dulapiorul e din fostul birou, comoda si patutul au fost primite din familie, el le-a vopsit pe toate la fel si acum arata ca o adevarata camera de bebe. Eu am ales culorile, iar desenele de pe perete reprezinta animalutze de ferma. Tare-mi mai plac !
In romana cred ca-i zice carusel la trucul ala ;-). Si eu l-am luat tot pt ca-mi placea mie ... si ce dezamagita am mai fost ca n-am gasit unul care sa proiecteze stelutze pe tavan ... asta e cu fluturasi. Multumesc mult de compliment !
Marox, deci mai am o sansa !
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi