La France (59)
Raspunsuri - Pagina 22
Qamar spune:
salutare, fetele!
vreau sa va multumesc inca o data pentru informatiile legate de Paris si de calatorie...noi ne-am intors de 2 zile iar eu sunt inca speechless; a fost superb, minunat, obositor dar nu regret nicio secunda ca am luat bebele cu mine- ea nu o sa mai tina minte, dar o sa vada pozele
nu am apucat sa vizitam chiar tot, insa stiu ca am facut cel putin 20km/zi si data viitoare o sa ne ocupam si de restul
daca vreti sa vedeti poze, chiar daca voi sunteti pe-acolo, puteti intra la mine in semnatura la Noi prin Paris
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Noi prin Paris
Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!
kiss spune:
Noe, am vazut pozele si mi-au placut! si daca stau sa ma gindesc, eu n-as fi avut curajul tau sa plec cu puiul dupa mine, pt ca in general cam el e cel care-mi face mie programul, si nu invers
Felixa
Oana, indeplinit misiunea pe care mi-ai dat-o ...si ma bucur pt vestile bune
Sibylle, stam pe-aproape si tinem pumnii
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
Chuny spune:
Multumim de pumni.
Noi stam pur si simplu. Nici o miscare la orizont, cred ca o sa nasc prin saptamana 42 dupa cum stau lucrurile. Va pup !
Sibylle 38 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
Kiss, merci, poate ne vedem we asta. De data asta venim, dar fara vinete.
Sib, puiul tau o sa fie ca Seb, mamos tare, ca ii place acolo unde e. Abia am reusit sa il adaptez la garderie, dar am reusit. Plange 2 min cand il las si gata. Azi cand m-am dus sa il iau era cocotat pe tobogan, m-am bucurat tare sa il vad ca se joaca. Tin pumnii si fac galerie in continuare!
Corina spune:
Bonsoir fetele!!
Vad ca e liniste pe aici,nimeni nu mai zice nimic!!!
Sybille,ce face burtica?
Aurelia,nu te-am mai vazut de un veac,ce mai faci?
Lulu,otilia,georgiana ,ce mai faceti??
Eu sint in stage incepind de luni,abia astept,ca ma zapacesc de cap 8 ore pe zi la scoala!!
Pupici la toata lumea
oana cretu spune:
Ne-am decis sa mergem in tara de Pasti cu unchiul si matusa lui George. Vom pune cate un pic bani deoparte si sper sa reusim. Am luat decizia asta pentru ca simt ca nu o sa schimbe nimic cu intrarea in comunitate si nici cu actele noastre. Daca se va schimba, cu atat mai bine, mergem in vacanta, daca nu, asta este, mergem, schimbam pasapoartele, ii facem si lui Seb certificat de nastere si pasaport si ne intoarcem. Voila, am vrut sa va spun si voua.
Sibylle, ce faciiiiiiiiiiiiiii??????????????????
Chuny spune:
Eu tot nu nasc ... n-am nici o durere, nici o contractie, nimic ... dar ma doare o masea ! :-))
Oana, e fain proiectul vostru de Pasti !
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi