La France (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Oricum, sunteti super dragutze cu mesajele. Si eu simt ca o sa fie bine cu dosarul vostru, Oana! Vom fi cetateni UE si incet incet vom catiga si demnitate in Europa. Sunt sigura !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Sibylle , fa-ti pomana cu soacra si i-ai si ei supozitoare... poate o mai usureaza!
Ce ma inerfeaza individele astea care se comporta ca in telenovele!! mi se pare ireal! Gandeste-te cum arata scena din afara si razi. oricum pana in saptamana 42 mai ai asa ca, ramai calare pe situatie!

Mergi la inceput

Curata telenovela ! Ai dreptate !

Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Intre timp am vorbit pe messenger si m-am calmat ca esti bine. Sper sa reusim si noi. Acum ascult meciul.:)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

E buna ideea asta cu "priveste din afara si razi", este exact ce mi-a spus si psihologul. Io nu reusesc niciodata treaba asta si d-aia am ajuns la pastile. Nu faceti ca mine.
Sibylle, lasa treaba cu energiile negative si depresia madamei si pune-o la treaba. Da-i ceva de facut ca sa se simta utila si luata in seama. Si daca nu vrea sa faca , atunci poate pleaca si te lasa sa te odihnesti linistita.
Cica incepand de azi ne putem considera europeni. S-a vazut asta inca de dimineata, adica e o ceatzaaaaa.........

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sibylle, hai , tin-te tare, ca mult a fost, putin a mai ramas! Nu o lasa pe "matraguna" sa iti strice ultimele zile cu Bebita in burtica!
Off...te pup, si poate ne vedem duminica, daca ajungem prin Nantes, daca ai chef de noi...

Un pupîc,
Mirunda

Mergi la inceput

Hihi, sti la ce ma gandeam cititnd mesajul Mirundei?! Ca mi-ar place sa va intalniti duminica si sa te duca Mirunda la spital.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Oana ,nu mai cobi!!! Bebe mai are un pic de stat in burtica,lasa sa il astepte si pe papa!!!
Pupici

Mergi la inceput

Pai papa nu se intoarce pana atunci? Ca eu asa am inteles, ca sta doar trei zile.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

S-a intors papa. Iar eu am cazut in depresie acum pt ca am aflat ca e doar inceputul deplasarilor lui la Bucuresti ... si nu stiu ce loc voi avea in noua lui viata ... :-(

Contractii incep sa am mai multe ... da' mi se pare asa departe ziua aia in care o sa nasc ... parca as fi eterna gravida ...

Soacra-mea mi-a trimis un mail azi-dimineata in care imi explica ca n-o sa uite niciodata cum ma privea Ronan pe mine ( nu pe ea ) inainte de a se urca in avion spre Bucuresti. Mi-am dat seama ca e un soi de gelozie aici ... o fi normal pt mamele de baieti ??

In seara asta am reusit si performanta sa merg la camin la Liliana ... am stat o ora cu educatorul care ne-a pus o gramada de intrebari si va scrie un raport despre asta. La sfarsit s-a aratat f multumit de demersul nostru. In schimb m-a intrebat ce stiu despre contactele ei cu persoane din biserica ... se pare ca L e foarte labila din punctul asta de vedere si ca uneori merge si sta cate 4 ore intr-o biserica, iar ei vroiau sa stie cine e persoana care o influenteaza asa ... e mai complicata povestea ( oscileaza prea mult intre cautare si negare, cu stari ce trec de la o extrema la alta ). Oricum bilantul a fost ok, incepe sa-si gaseasca echilibrul in camin, invata bine si se adapteaza incet. Ne-a aratat si poze de la orfelinat : era rotunda ca un cartofior !

Gata, ma duc sa ma mai uit prin valiza de maternitate ( sa verific daca trusa de machiaj e completa ).

Mirunda, daca nu sunt acasa duminica, stii unde ma gasesti. Dar cred ca o sa fiu totusi acasa .... va asteptam !

Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput